Rendőr-illegál

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gerix

Haladó
Játékos
Üzenetek:21
Helo! Sok sok rossz hülyeség van, mellyel igen el lehet rontani a játékot. Azért írok most ,hátha valaki elgondolkodik ezen és egyetért velem. Kezdeném a börtönnel.. mikor nincs is sok időm játszani, vagy ha van is, nincs kedvem azzal tölteni az időt, hogy 3 órát börtönben töltsek. Szerintem lehetne ezzel enyhíteni, idézek egy admintól: "Továbbá azt sem érdemes elfelejteni, hogy ez nem a valóság. Senkit sem érdekel, hogy a valóságban mit tudunk megtenni és mit nem. Ez továbbra is egy játék." Ezen is érdemes elgondolkodni, főleg akkor, amikro valakinek 2-3 órára elrontjuk a játékát. Gondolok itt arra, hogy nem kéne ilyen sok börtön büntetés. Max 60 vagy 90 perc. de amikor beraknak majd 3 órára, és utána ér még sok minden rossz. Továbbá gondolok arra is, hogy nem kéne cigánykodni és adminnal kinyittatni egy kocsit és kipakolni azt! Majd elvenni mindent, és a 3 óra után az fogad, hogy semmid nincs... csak sok adósságod. nem bírok veszíteni? Lehet! De akkor ha nekem el kell viselnem! A pd is bírja már elviselni azt hogy nem sikerült ellopni egy csóró kics csávótól az összes fegyverét, drogokat, és minden egyebet. ( Kérem kíméljenek az alábbi mondatok: "nem tudok veszíteni" "admin vagyok, törlöm a témát" "nem értem" és hasonlók)

Gerix

Haladó
Játékos
Üzenetek:21
Attól hogy te nem érted, más értheti :p
VAGY HA A PD KINYITTATHATJA ADMINNAL A KOCSIT...  AKKOR AZ ILLEGÁLNAK IS LEGYEN ILYEN LEEHTŐSÉGE

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,251
-
[szuperadmin]Kerüljük az ilyesfajta indokolatlan topicok létrehozását, illetve a cigányozást és a szerveren történő OOC mocskolódást amivel egyes frakciókat illetsz.[/szuperadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó