Üzenetek:42
Daniel Collins
Neved: Renata Marlyn
Játékos(ok) neve: Kenvante Fields. (Lenne még 3-4 ember de ezesetben egyedül volt)
Panasz oka: Folyamatos rablások.
Panasz kifejtése: Katerinával és Minatoval a kanapén beszélgetünk. Ekkor befutott ő egyedül, szerintem észre se vett minket mert csak szaladt ajtóról ajtóra. Természetesen én egyből fegyvert rántottam, végig célkereszttel követtem. Erre ő csak fegyvert ránt és lelő. Esélyem lett volna bármikor ledarálni őt, de távol áll tőlem az, hogy "rp szálat" ennyivel megoldjak egy napig (amíg jön/jönnek ismét). Persze, ez így részemről elég halvány. Ha ez az első, második eset akkor semmi gond. Bármikor szívesen részt veszek bármiféle szituációban, akkor is ha én jövök ki vesztesen belőle. De itt egy kicsit másról van szó. Teljesen elveszi a kedvem az egésztől az, hogy páraknak kimerül a karakter élete abban, hogy minden második nap eljön a mirrori házamba, feltöri a kocsit, a házat és ledarál. Értem én, hogy utcai rp, banda, nevezzük bárminek, akkor sem mész rá minden második nap egy civilre. Lehet OOC tudsz a karakteremről, de IC még semmilyen indokod nincs, hogy heti háromszor végbevigyük ezt a csodálatos rp-t. Gondolkodtam az előző eseteknél is, hogy írjak a témáról de én nem szerettem volna ezt folytatni. Persze, tudom azt a választ fogom kapni, hogy IC ügy, nem történt szabálysértés. Egyszerűen fel kell tenni a kérdést, hogy emeli-e ez a fajta tevékenység a szerver szinvonalát és élvezhetőségét?
Bizonyíték (kép, log, videó): Két szemtanú. Nem játszok videózva, főleg a házban nem amikor 3 női karakter beszélget.
Megjegyzés: Semmiféle szankciót nem várhatok el, csupán letisztázni, hogy minimalizálni és színvonalasabbá tenni ezt az egész dolgot.