Regisztrációs lap adat

Boxos

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:385
Amunet Khalifa

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Vladimir / boxos «

Ötleted leírása

» Most, hogy be jött ez az új üzemanyag rendszer, hogy más üzemanyagot is lehet tankolni a kocsiba. Az lenne az ötletem, hogy a regisztrációs lapon fel lehetne tüntetni az adatokhoz, hogy a kocsi milyen üzemanyagot fogyaszt.
Az FK-s kocsinál pedig, a Dashboard-ban írja a kocsik adatánál a hajtóanyagot. Mert FK-s kocsira nincs reglap. «

Csatolmányok

» MedalTVGrandTheftAutoVFiveM20260405091617203.png «

Egyéb megjegyzések

» Most csak az autókerben lehet megnézni csak a fogyasztását. «

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,156
.
Amúgy sem tudsz rosszat tankolni bele nem? Szóval lényegében nincs értelme szerintem

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,515
Én nem csak fk-s kocsiknál rendelném ezt a funkciót dashboardra, hanem sima playeernél is. Viszont ami eddig benzin volt az most is benzin.

Boxos

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:385
Amunet Khalifa
Viszont ami eddig benzin volt az most is benzin.
Ez igaz... De ha valaki nem tudja, vagy nem vette figyelembe mikor megvette a kocsit. Akkor nem kell mindig vissza rohangálni a kerbe, hogy meg nézze.
Plusz, RL is fel van tüntetve a fogyasztás a forgalmin.
Meg esetleg ha valaki rosszat tankol bele és a szerelő kimossa. (( Azt nem tudom, hogy lett meg csinálva, hogy üres lesz-e a tank mosás után, vagy sem. )) De akár a szerelő telepek tarthatnak ilyen esetben kannában üzemanyagot amit szintén el tudnak adni, hogy az első benzinkútig el tudjon menni.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:1,131
-
De akár a szerelő telepek tarthatnak ilyen esetben kannában üzemanyagot amit szintén el tudnak adni, hogy az első benzinkútig el tudjon menni.
Hát ez már IC, hogy mit szeretnének kihozni belőle. A lehetőség adott. Amúgy a szerveren lévő járművek 90%-a benzines.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó