Név: Reece Kay
Adminisztrátor neve: Tanci
Indok: Fun PM, köszönjük elég volt.
Tiltás időpontja: 2021-02-28 17:28:59,
Meddig tart a ban: Örökkön örökké, az idők végeztéig.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezen kívül nem.
[size=12pt]Miért kérsz unbant: Ezen pár nap alatt realizáltam, hogy mégis milyen sokat jelent nekem ez a szerver. Amikor még játszottam egy megromlott lélek voltam, de ezen eme pár nap segített, úgy érzem megtaláltam a belső békét, és személyiségem egy 180-185 fokos fordulatot vett. Hátat fordítva régi, toxikus énemnek egy teljesen új emberrel találkozhatnak az emberek a szerveren (már ha ezt az UB-t elfogadják). Egyébként csak azért mert sok haverom játszik a szerveren, és én is szeretnék.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Szabályosabban játszanék,a feszültséggenerálást pedig igyekeznék kerülni (ami azért valljuk be elég jól megy). Jelentősen kevesebbet bicikliznék és quadoznék. Illetve kerülném az egyéb járművekkel való extrém sportokat, amiről megint csak nehéz szívvel mondok le.
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást:Hááát ha most csak a tiltást nézzük, és nem feltétlen a lenyűgözően gyönyorű UCP-t amivel rendelkezek akkor nem. De mivel azért van háttér a báttya mögött, amin nincs mit tagadni úgy abszolút megérthető.