Reece Kay - Tanci

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

BigDanosz

Újonc
Játékos
Üzenetek:14
unban.png

Név: Reece Kay
Adminisztrátor neve: Tanci
Indok: Fun PM, köszönjük elég volt.
Tiltás időpontja: 2021-02-28 17:28:59, 
Meddig tart a ban: Örökkön örökké, az idők végeztéig.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezen kívül nem.

[size=12pt]Miért kérsz unbant: Ezen pár nap alatt realizáltam, hogy mégis milyen sokat jelent nekem ez a szerver. Amikor még játszottam egy megromlott lélek voltam, de ezen eme pár nap segített, úgy érzem megtaláltam a belső békét, és személyiségem egy 180-185 fokos fordulatot vett. Hátat fordítva régi, toxikus énemnek egy teljesen új emberrel találkozhatnak az emberek a szerveren (már ha ezt az UB-t elfogadják). Egyébként csak azért mert sok haverom játszik a szerveren, és én is szeretnék.
[size=12pt]Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Szabályosabban játszanék,a feszültséggenerálást pedig igyekeznék kerülni (ami azért valljuk be elég jól megy). Jelentősen kevesebbet bicikliznék és quadoznék. Illetve kerülném az egyéb járművekkel való extrém sportokat, amiről megint csak nehéz szívvel mondok le. 
[size=12pt]Összességében jogosnak érzed a tiltást:Hááát ha most csak a tiltást nézzük, és nem feltétlen a lenyűgözően gyönyorű UCP-t amivel rendelkezek akkor nem. De mivel azért van háttér a báttya mögött, amin nincs mit tagadni úgy abszolút megérthető. 

Tanci

Veterán
Very Important Person
Üzenetek:259
Üdvözletem!

Ha valami olyat művelnél a szerveren, amiben nem vagy biztos elötte keress meg engem, vagy az admin társaimat és készséggel elfogjuk mondani, hogy ez "megint" butaság vagy csinálhatod.

Apropó, kiváncsi vagyok erre a 180-185-ös fokra.
Tartsd magad ahhoz, amit TS-en beszéltünk és akkor nem lesz több probléma.

[adminisztrator=Tanci]A bant feloldottam.[/adminisztrator]

Limonium

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:2,085
[foadmin]A tényleges Tanci által adott bannod mellett még három rendszer általi spam bannod volt. Feloldottam, mostmár fel tudsz menni a szerverre.[/foadmin]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó