Red-Handed

rustysalvatore1204

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Rusty Salvatore
RED-HANDED


redhand.jpg



Bevezetés


chicago.jpegChicago, Illinois

Rusty Michael Shelby, eredeti nevén Rusty Michael Walker, egy félig ír, félig amerikai személy, Joseph Walker és Grace Shelby egyetlen gyermeke, Chicago, Illionisban született 1993-ban. Rusty apja egy alkoholista személy volt, aki borzasztóan bánt a családjával, sűrűn bántalmazta őket, majd el is hunyt 2000-ben egy balul elsült kocsmai verekedésben. Rusty hét évesen az édesanyjával maradt, akinek elenyésző mennyiségű pénzbevétele volt, így Rusty mérsékelt körülmények között nevelkedett. A fiatal, 15 évesen munkát vállalt, és nagy nehezen 18 évesen leérettségizett. A 18 éves, egy rossz társaság következtében bolti lopást követett el, majd a továbbiakban számtalan alkalommal részt vett illegális tevékenységekben, amik közé tartozik fegyveres rablás, illetve betörés is. Rusty innentől kezdve elkezdett sokkal károsabb életet élni, akkoriban többet ivott, rászokott a cigarettára, számos alkalommal játszott el pénzt kaszinóban. 28 évesen, kissé későn érve, levetkőzte magáról azt a korszakát, amikor ökörségekre verte el a pénzét, és eldöntötte, hogy tudatosabban fog építkezni. Apját szégyellve felvette édesanyja leánykori nevét, ekkor lett hivatalosan Rusty Michael Shelby. Változásra vágyott, mind életvitelében, mind pedig földrajzilag, utóbbiban picit drasztikusabban, így 2022-ben San Andreasba költözött, Los Santos vonzáskörzetébe, Grapeseedbe.



Grapeseed, San Andreas

Rusty eleinte a bányában, később favágóként dolgozott, miközben elkezdte magát képezni gazdasági területen. Műveletlen, de az élethez való esze megvolt, így közepes nehézséggel haladGrapeseed_29.pngt a pénzügyinek tudatos menedzselésében. Ahogy Chicagoban, a rosszabb légkör itt is megtalálta Rustyt, és favágás mellett egy helyi szervezetnek kezdett el drogokat fuvarozni Los Santosban, A-ból B-be, amiért kapott egy kis plusz jövedelmet. A jövedelmének nagy részét félretette, majd elkezdett a vidéki területén whiskeyt gyártani. A szükséges eszközöket saját maga készítette el, vagy majd-készen vásárolta meg, valamint a gabonát vidéki földekről lopta hozzá. Kísérletezett a különböző típusokkal, eleinte kisebb mennyiségben gyártotta, és kóstoltatta meg a helyi ismerőseivel. A pozitív visszajelzéseket követően, abbahagyta a drogok fuvarozását, és elkezdett tüzetesebben ráállni a témára, így megvette az első épületet, amit egy illegális hamisítónak fog berendezni.






Koncepció

Rusty egy félig ír, félig amerikai fazon, aki mivel már az államokban született, inkább helyi, jelenleg alakulóban lévő szervezetet hoz létre, ugyanakkor aki egy másik ír karaktert alakít, azzal akár bensőségesebb viszont is ápolhat Rusty. Szándékosan nincs jelenleg hierarchiarendszer kidolgozva, aki velünk kezd el tevékenykedni mostanság, az nem egy kiépült OCG-vel fog találkozni, hanem egy gyerekcipőben járó rendszerrel, akiknek a motivációja a pénzszerzés. A szervezet nevét ugyan előre kitaláltam, de még hivatalosan nincs így kialakulva. Rusty elkezdett beszervezni embereket, akik a főzdét üzemeltetik, majd, amikor az egy biztos, már többször előfordult RP típus lesz, akkor fogunk lépni egy lépést kijjebb a határainkon, és akkor kezdjük majd el magunkat szervezetnek tekinteni.



Tevékenységek

Ahogy az eddigi történet sugallja, Rusty és a szervezet eleinte whiskeyk illegális gyártásával, hamisításával fog foglalkozni, amiket a feketepiacon fog értékesíteni. Célunk egy összetettebb OCG kiépítése, ami a biztos alapok felépítése után növeli a tevékenységeinek a palettáját, a szervezet hierarchiáját, illetőleg tevékenységének földrajzi területét. A whiskeyket természetesen Los Santosban is árulni fogjuk, a játéktérből adódóan, de a hozzáállásunk jelenleg a nagyvároshoz az visszafogottabb, félvén a nagyobb, kiépültebb illegális tevékenységeket végző szervezetektől. A továbbiakban nyitunk a különböző tevékenységek felé, mint például az illegális szerencsejáték üzemeltetése, lóversenyek szervezése, bundázása, zsarolások és komolyabb pénzt termelő, egyéb illegális szervezetekkel rivalizáló tevékenységek bevonása, mint például a los santosi drogkereskedelembe való beleszólás.

organized_crime.png

Céljaink

Ahogy az előző pontban leírtam, egy OCG - maffia - kiépítése. Továbbá szeretnénk amellett, hogy egy „kártevő” parazita a szervezet a város életében, mégis élményt nyújtani másoknak, és az IC kártevés mellett, színesíteni a szerver életét, különböző, egyedi tevékenységekkel, lehetőséget nyújtva más illegális szervezeteknek olyan RP-re vagy éppen fegyveres akcióra, amilyenben nem vagy éppen minimálisan volt részük. Példa.:

  • Lóverseny. Szervezni fogunk lóversenyeket, amikre fogadni lehet majd. Elérhető a neten egy olyan oldal, amin el lehet indítani random lóversenyt, rendesen látszik ahogy a lovak futnak, és azok lesznek felvéve videóra, majd lejátszva youtube-on, amik az IC TV-ken lesznek. A lóverseny IC élőben zajlik, éppen ezért senkinek nem fogok szólni arról, hogy az adott videóban, amit előre felvettem, melyik ló fog nyerni. Itt lép a színre egy olyan esemény, amit például illegálszerte mindenki számára megszervezek. El lesz hintve információ arról, hogy a lovakat, akik az esti versenyen lesznek, hol tartják a verseny előtt, és lehetőség lesz illegál frakciók, szervezetek számára felkutatni a lovakat, és megbundázni az egyik meccset. A területet a mi szervezetünk tagjai védik majd, így akik fegyveres akcióra vágynak, azok is jól járnak, de ha ne adj úristen az egyik szervezet lejjebb adna a pénznyereményből, és hajlandóak megkenni minket, akkor kevesebb pénzt kapnak ugyan, de egy remek tárgyalás RP is létrejöhet. Annak érdekében, hogy ne történjen tömeges MG, valamint ne menjek csődbe egyetlen egy esemény leszervezése alatt, a sikeres bundázást követően pénzjutalom jár, amit a verseny után utalunk ki, nem ténylegesen az az információ, hogy melyik ló fog nyerni. Reális lenne, hogy egy civil kap egy fülest valamelyik illegál személytől, de annak érdekében, hogy konzisztensen legyenek szervezve események, ilyen opcióra nem adunk lehetőséget. A lényeg, hogy egy kicsit másfajta RP-ben részesüljenek az illegálosok, aki akar kicsit lövöldözni az tegye meg, és boldogan feküdjünk le aludni egy jó RP vagy akció után.

Mikor csatlakozz hozzánk?

Ha úgy érzed, hogy szeretnél egy most épülő, amerikában induló, nemzetiség, etnikai és politikai függetlenséget élvező szervezet tagja lenni, ugyan Rusty félig ír, és fog rendelkezni olyan beütésekkel, vonalakkal, mivel számára sokat jelent az a fele is, nincs ilyen megkötésünk, hogy csak írként játszhatsz velünk. Illetőleg, akkor is javaslom, ha szeretnél egyedi RP-ken keresztül, nem mindennapi élményeket szerezni magadnak. Én igyekszem egyedi dolgokat kitalálni, amellett, hogy a megszokott, szerveren elérhető lehetőségeket is alkalmazzuk, és pénzt szerzünk belőlük.



Amennyiben csatlakoznál, érdeklődnél irántunk avagy szimplán kommunikálnál velem a szervezetről:
Discord: rusty1204

Köszönöm ketamine_bojack-nek és Demzsinek az energiát, hogy kommunikáltak velem az előző szervezet problémáiról, illetve hosszas beszélgetéssel segítettek megérteni bizonyos koncepciókat az illegál világról.
 
Utoljára szerkesztve:

rustysalvatore1204

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Rusty Salvatore
A történet alakulása a szerveren
#1

Shelby megismerkedett és jó kapcsolatot kezdett el ápolni GrapeseedbenButor_benzinkut.png és Los Santos észak-keleti részén lévő területen néhány személlyel, Szergejjel, Ryugaval és Ronnieval. A három személlyel üzleti, illetve munkakeresési szándékkal találkozott a 30-as éveiben járó felnőtt, illegális hálózatát tervező férfi. Rusty óvatosan közelítette meg ezeket az urakat a tervével, különböző legális munkák és hosszas találkozások után döntött úgy, hogy beavatja őket, mindenki esetében pozitív reakcióval. Ryuga és Szergej általában együtt mozogtak, így nem ismerték Ronniet még. Mind a hárman "elveszett" lelkek Los Santos, illetve fogalmazzunk inkább úgy, hogy San Andreas területén. Hasonló ambíciókkal rendelkeznek, mint Rusty, ezért is döntöttek úgy, hogy belevágnak, és segítik A Shelby fiút az üzletének kiépítésében. Rusty rendkívül határozottan eldöntötte, hogy belefektet egy rakat energiát az első "igazi" pénzforrásuk létrehozásába, így berendelt az internetről fahordókat, szekrényeket, bútorokat, amiket az első illegális whiskey főzdébe helyeznek el az üzlet további résztvevőivel. A pakolás, illetve a bútorok átvételében a három új üzlettárs készségesen segített.

EBuck_talalkozo_parbeszed_kisebb.pngközben Rusty továbbra sem állt meg az ismerettségi körének óvatos növesztésével. Számos személlyel vette fel a kapcsolatot, szintén munka, illetve egyéb üzleti szándékkal. Azonban a "csapat" akadályokba ütközött. Ahhoz, hogy az üzleti tervük működni tudjon, és aktív pénzforrássá váljon a whiskeykészítés, nem elég egy mezei lepárló, hanem egy ipari méretű és minőségűre volt szükség. Ha van sors, akkor ezúttal az szólt közbe, ugyanis megismerkedett a csapat vezetője Buck "Buckmester" Moralessel. Buck egy kiváló karbantartó szakember, rendkívül jó ezermester hírneve van. Rusty ennek ellenére hidegvérrel kezelte a helyzetet, ugyanolyan óvatossággal indított az ismerkedés során, és nem iparkodta el a dolgokat, meg szerette volna ismerni jobban Buckot. Az első találkozójuk elején Rusty egy szimpatikus, ám picit erőltetett gesztussal várta Buckot, előre megrendelte az ételeket és italokat, mielőtt egyáltalán Buck odaért volna. A kaja hideg lehetett volna, esetleg Buck nem is szereti a Tacot. Talán mégsem kezelte annyira hidegvérrel a találkozást Rusty? A beszélgetés összességében jól zajlott, Rusty a kommunikáció során nem erőltette túl a dolgokat, kellemesen elbeszélgettek Buckról, az ezermester múltjáról.



Válaszút elé érkeztek... Rusty vagy megkockáztatja, hogy ők maguk tákolják össze a lepárlót, viszont valami balul sül el, anyagi vagy minőségi kár keletkezik a főzdében, az ott tárolt eszközökben, esetleg magában a területben vagy rábízzák a tapasztalt szerelőre, aki viszont esetlegesen nem megbízható és egyéb problémákba ütközhetnek. A Shelby fiú úgy döntött, hogy a rizikós utat választja... Eldöntötte, hogy megpróbálja megszerezni Buckmester pártfogását, elérni, hogy jól járjon a munkával, illetve akár a jövőben további munkákat tudjon adni a számára. Rusty megtárgyalta Ryugaval és Ronnieval a helyzetet, akik készségesen Rusty tudtára adták, hogy mindent megtesznek azért, hogy Buck érezze, nem lenne jó, ha a munkájának ténye kikerülne mások birtokába. Rusty elhívta Buckot, kocsikázott vele, elbeszélgettek. Felvezette a szituációt, de tudván, hogy nem tudja elkerülni azt, hogy szóba hozza a konkrét okokat, hamar tényeket helyezett Buck elé. Az ezermester pozitívan fogadta a munkaajánlatot, és aznap este el is látogatott a főzdébe, megkezdte a munkálatokat.


Buck_szereli_a_leparlot.png


Buckmester hosszú, verejtékkel teli munkája kifizetődött. A lepárló kiválóan működött, illetve működik is. Úgy néz ki, hogy igazak a hírek a tudását illetően, tényleg rendkívül jó szakember. Rusty meg is fizette a fáradságos munkát neki, illetőleg egy kicsit megtoldotta az összeget annak érdekében, hogy Buck diszkrécióját megőrizze az estét illetően. Rusty stratégiájába tartozik az, hogy nem mindig az erőszak a megoldás. Noha Rusty képes kegyetlen lenni annak érdekében, hogy az üzlete és a munkafolyamata gondmentes legyen, ha azt érzi, hogy a másik fél együttműködő, nem érzi szükségét annak, hogy megfélemlítse, ha szimplán el tudja érni, hogy jól járjon az ismeretségből a másik fél is. Noha ez most picivel több kiadott pénzt jelent, de a jövőben kulcsfontosságú lehet, ha őszinte hűséget épít ki az üzlettársaival, és elkerüli azt, hogy akár egy évekkel később zajló nyomozásban az egyikük úgy döntsön, hogy ő lesz az, aki feldobja Rustyt.


Buck_elmegy_szereles_utan.png



Megalakult a DC szerverünk: https://discord.gg/PbczcFv4m3

Jelenleg nem sok információ érhető el ott, ez is fokozatosan bővülni fog. :)

 
Utoljára szerkesztve:

rustysalvatore1204

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Rusty Salvatore
A történet alakulása a szerveren
#2

Elkészült teljesen a főzde. Bebútorozva, az ipari lepárlók kialakítva, megkezdhették a munkát Rustyék. Egyik nap, Shelby megismerkedett kettő utcai sráccal, akik már-már gettóba illő öltözettel jelentek meg, viszont szándékaik és szervezettségük nem bandához illett, az ő nevük Miguel és Jacob. Munka miatt keresték meg Rustyt, hogy egy kis pénzt tudjanak keresni. Viselkedésükből levehető, hogy még fiatalok, viszont hamar megnyíltak Rusty felé és egész könnyen rá tudott térni emiatt a bizniszre Shelby. A kölykök bármilyen üzletben szívesen segédkeznek, erről tanúbizonyságot tettek Rustynak. Nem annyira hosszas közös munka után, éppen emiatt érdemesnek találta őket a leendő szervezet vezetője, hogy segédkezzenek az üzletben, így be is lettek vonva a következő munkába, ami nem más volt, mint a gabonalopás.


A Shelby srác összeszervezte a csapatot, találkoztak a mezőtől nem messze emegbeszeles_lopas_elott.pnggy kis területen, ahol átbeszélték a munka részleteit. Kell a gabona, hogy az első nagyobb adag whiskeyt le tudják főzni, majd pénzt tudjanak belőle termelni. Ha sikerül pénzzé varázsolni az aznap leszedett gabonát, akkor a következő alkalommal már tudnak szerezni megbízható beszállítót, és nem kell többet ilyen piti lopással foglalkozniuk. Az akció átbeszélése során mindenki higgadtan viselkedett, figyelték Rustyt, aki a kör közepén állt, és mindenkinek címezve, forogva kifejtette a módszert, amivel az aznapi munkát el fogják végezni. Ezután megindultak a mező irányába, három autóval, egy pickuppal, egy coupeval és a furgonnal, amiben a gabonákat raktározzák majd. A mezőhöz közeledve lekapcsolták a járművek fényszóróit, felhúzták a maszkokat, majd hevesebben kezdtek nézelődni idegen személyek vagy járműveket keresve. A mező mellett leparkoltak, Rusty kiosztotta a kaszákat, és elkezdtek vonulni a gabonák felé.















settenkednek_a_mezon.png

gabonamezo.png

mezon_orkodes.png

Az akció után elmentek egy teljesen más területre, hogy ellenőrizzék, követik-e őket. Miután megbizonyosodtak arról, hogy minden tiszta, egy eldugott helyre lehúzódtak, gyorsan megbeszélték, hogy oszoljanak szét, és Rusty a későbbiekben, apránként fizette ki az aznapi munkát, hogy minél kevésbé vonja magukra a figyelmet. A gabonát még aznap eljuttatták a főzdébe körültekintően. Most, hogy megvolt a gabona, már csak whiskeyvé kellett alakítani azt. Két nappal később az első főzés meg lett szervezve és le lett bonyolítva. Mindenki izgatottan várta a főzést, tudván, hogy milyen jól halad a csapat abba az irányba, hogy az első komolyabb bevételüket a zsebükben tudják. A főzésre a megszokott 6 ember jött el, Rusty, Szergej, Ronnie, Ryuga, Miguel és Jacob. Természetesen az üzleteket leginkább szóban beszélik le, SMS-ben kerülik az egyértelműséget, illetve az üzleti témákat. Ha találkozni kell, ezt beszélik meg, a többit személyesen vagy telefonfülkéből, a főzés pontos paramétereivel nem kivételezve.

whiskey_fozes.png

Hosszú idő után az első ipari mennyiségű whiskey elkészült. Már csak értékesíteni kell, erre a célra Rusty elkezdte kiépíteni a kapcsolatát már jóval korábban. Yardley Dixon a Hookah bár tulajdonosát kereste meg az üzleti szándékával. Kissé izgatott volt Rusty, mivel ha ez az üzlet nyélbe megy, akkor egy hatalmas szintet fognak előre ugrani, ezért fontosnak tartotta ezt a megbeszélést. Ryugaval és Szergejjel elmentek a Hookah bárba, ahol Yardley látta vendégül őket. A beszélgetés, illetve az üzlet kiválóan zajlott, pozitív végeredménnyel.

targyalas_Yardleyval.png

Az üzletkötést követően, Rustyék megkezdték az ital előkészítését, és egy hatalmas adag whiskey szállítmányt intéztek vidékről a Hookah bárba Szergejjel és Ronnieval. Az út több körös fordulót igényelt, mert csak egy kis furgon állt rendelkezésre, ami kissé kockázatossá tette az üzlet lebonyolítását, de nem volt más választásuk. Gondmentesen zajlott az egész szállítás, Yardley meg volt elégedve az áruval amit kapott, és épségben visszaértek Shelbyék is vidékre.

szallitas_Yardleynak.png


A szervezet hatalmas bevételhez jutott az üzlet során, ami lehetővé teszi azt, hogy új ajtókon hulljon le a lakat, és növeljék a palettát, újabb tevékenységekbe kezdjenek bele és egy tyúklépéssel közelebb érjenek egy bűnbirodalom kialakításához. A szervezet kezdeti sikere mindenkit csak motivált, és szította a lángot a szemükben. A pénz, illetve a szervezet nagyobbodása Rusty fejét elfordította egy irányba, ami nem más, mint Los Santos.

( Off leírás: A whiskey főzés nem lett realisztikus, mivel hosszú éveket kell várni ahhoz, hogy normális ital legyen belőle, viszont természetesen RP szerveren erre nincsen mód, hogy ennyit várjunk. :D Zseniális RP-ket toltunk le vidéken, számos kisebb, az üzlet megalapozását segítő RP-t hoztunk létre és valósítottunk meg, ami közben hatalmasat szórakoztunk, és alakítottuk a szervezetünket. Hamarosan várható terjeszkedés tőlünk, és kezdek majd további RP-ket bevezetni a szerverre.
Ui.: Bocsi az off leírásért )
 

rustysalvatore1204

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Rusty Salvatore
A történet alakulása a szerveren
#3


A Red-Handed maffia elkezdte megvetni a lábát Los Santosban. A maffia tagjai között akaratlanul elterjedt a véreskezű megnevezés, mellyel az illegális üzleteket, valamint illegálisan tevékenykedő személyeket jellemeznek egymás között, innen ered a szervezett bűncsoport megnevezése. Számos üzletet elkezdtek kiépíteni a városba való költözés óta, ide tartozik a drogbiznisz, fegyverkereskedelem, illegális bukmékerkedés. A tevékenység földrajzi helyzetének változtatása megnyitott számtalan kaput a szervezet előtt. A véreskezű tagok megismerkedtek azóta néhány alvilági személlyel, bandavezérrel, illetőleg pénz után sóvárgó városi állampolgárokkal is, akik hasznosak lehetnek az üzlet számára.


Rusty az elsődleges hangsúlyt egy legális üzlet létrehozására fektette, így alakult megGustavo_ismerkedes.png az LS Waste Transport. Célja a vállalattal az üzleti kapcsolatépítés kiterjesztése, a hulladék elszállítás és feldolgozás iparágban monopolhelyzet kialakítása, valamint a pénzmosás. A cég bejegyzését követően szerződést kötöttek az állammal, és megkezdték a lakossági szemétszállítás kiépítését. A szándék a céggel egyelőre gondtalanul megvalósulni látszik. Az üzletben résztvevő tagok száma fokozatosan bővült, ebből fakadóan halad a terjeszkedés. Ryuga és Sergey egyik barátja, Gustavo Salazar szintén megbízhatónak bizonyult az üzletben való részvételhez, így egy kellemes vacsora közben, a két maffiózó bemutatta Rustynak az említett barátot. Az este kiválóan alakult, remek hangulatban telt el, illetve üzletileg is rendkívül hatékony és progresszív volt a kommunikáció. A beszélgetést követően Ryugáék elkezdtek munkákat adni Gustavonak, illetve javarészt ők felügyelik annak folyamatát.











Fegyverek_atpakolasa.png

Időközben visszatért Ronnie, aki elutazott meglátogatni a családját, és a visszatérését követően el is kezdett visszazökkenni az üzletbe. Sajnos az egyik legfontosabb időszakban tűnt el, a los santos-i mozgás idején, viszont családi vészhelyzet indokolta ezt. Visszatérését követően nyomatékosította a szándékát, miszerint mindent megtesz, hogy az üzlet továbbra is működjön, így segédkezett az egyik fegyverszállítmány lebonyolításában. A szállítmányok és különböző tárgyak átvételének gondtalan lezajlása érdekében sűrűn változtatják azok átadási pontját, ezzel nehezítve egy esetleges nyomozást a jövőben. Rusty normál esetben nem szokott jelen lenni ilyen üzleteknél, viszont most külső hatások miatt indokolt volt.










A maffia tagjai továbbra is üzlet- illetve pénzmotiváltak, így leginkább az üzleti folyamatokra koncentrálnak, és legritkább esetben alkalmaznak erőszakot. Ugyan volt rá példa, hogy erőszakkal kellett kényszeríteni személyeket bizonyos cselekedetre, igazán azoknál alkalmazzák ezt, ahol azt érzik, hogy nyomatékosításra van szükség ahhoz, hogy az illető tartsa magát az üzlet megbeszélt pontjaihoz. A stratégia továbbra is az, hogy ha te is jól jársz, és én is, akkor mindenki nyer. Ez a stratégia leginkább komolyabb üzleti tárgyalásokon jellemző, a maffia nem zárkózik el fegyveres rablástól sem, viszont annak is a jellemzője kizárólag a haszonszerzés, nem az ártalmas magatartás.
 

smashing machine

Haladó
Játékos
Üzenetek:20
Ario Stokes
Ez konkrétan úgy mi lenne?
Bevallom, nem vagyok tisztában a szerveren való tevékenykedéseitekkel, bár nem is hinném, hogy ezek a képek és sorok bárkinek is motivációt nyújtanának az alapos informálódásra. A képek teljesen igénytelenek; a chat színkódok, betűméretek váltakoznak, a körvonal csak néha van a 'látogató' szerepében. Emellett közel sem hiszem, hogy van olyan teremtés, akinek késztetése lenne elolvasni ezt a sok idétlen, felszínes szöveget, amelyet a képek mellé erőszakoltok. Nem gondolom, hogy nektek nem mondta el a magyar tanárotok középiskolában, hogy a nagyobb mennyiségű szöveg több hibalehetőséggel jár -és emellett azt, hogy a kevesebb néha igenis több. Ez a téma ezt a felvetést tökéletesen prezentálja. Tele szóismétléssel, nyelvtani hibákkal, ami persze megesik, de itt ez a jellemző. Az alap koncepciótok így ránézésre az, ami nekem volt tizeniksz évesen a Peaky Blinders és a The Godfather című művek finise után: Reprodukálni azokat a dolgokat, melyek ezekben működtek csak más aspektusban, reménykedve abban, hogy jók lesznek itt is. Nem lesznek, soha nem is voltal jók. Két külön korszak, külön látásmódokkal, évtizedekbeli (akár századokbeli) differenciákkal. Nem szeretném ezt kifejteni jobban itt, a lényeg az, hogy 2023 van, illő lenne felébredni a kómából. Leszögezném, nem veletek van a konkrét probléma, hanem azzal, hogy ez scriptet kapott. Jók lettetek volna még NS-ben, kellő segítséggel és idővel kialakulhatott volna egy színvonalas projekt ebből. Van bennetek potenciál, ambíció, csak éppen egy sötét erdőben szaladgáltok mindenféle fény nélkül. Príma kérdés lenne, hogy mi a célja ezekkel a kiadott frakciókkal a vezetőségnek. Most érkezik egy másik ugyanilyen szürke szervezet a szerverre, az értéktelenedés pedig eszkalálódik 'Magyarország legnagyobb GTA V text roleplay' szerverén. A felületes szavazás megtörtént, semmi nem változott, valószínű a helyszínen sem fog. További sok sikert!
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó