Jogos Rashad Rollins, Angel Cardenas, Ryder Stone - Anastasia Romanov, Dmitrij Romanov

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:80
Axel Cross
panaszkonyvj.png

Neved: Rashad Rollins, Angel Cardenas, Ryder Stone
Játékos(ok) neve: Anastasia Romanov, Dmitrij Romanov
Panasz oka: PG, Hanyag RP/RP mulasztás - a bíráló admin el fogja dönteni.
Panasz kifejtése: Autókereskedés rablás történt. Üldözőbe vettünk egy eltulajdonított járművet, volt egy hosszabb le-fel fogócska a városban ami teljesen rendben volt Dmitrij részéről. 3 egység volt rajta amikor átszállt a Kamacho-ba az ötös bank mögött. Felhajtottak terepre, ahová két egység (scout) tudta őket követni. A két egységben hárman ültünk. A hegyről lefelé jövet, a Kamacho ütközött egyet, fenn is akadt kicsit valamin. Dmitrij feje felett megjelent a kis buborék, direkt vártuk az RP-t. Amíg az RP-re vártunk, vagy legalábbis arra, hogy mit fog írni Dmitrij, Anastasia fogta magát, kipattant a kocsiból és darába kezdett. Ha fennakadtak a kocsival és nem tudtak tovább menni, akkor hol van róla az rp? Hisz ütköztek is. Illetve miért kerül újra elő az a probléma, hogy a karakteretek életét nem féltve pattantok ki a kocsiból és kezdtek darába elkerülve ezzel azt, hogy esetleg akár el legyetek kapva. Az előző pk-ban pont erről volt szó...
Bizonyíték (kép, log, videó): Sajnos klip nincs róla a mi részünkről, reméljük, hogy a másik félnek lesz.
22:06:51] [Megafon] [LSPD] Angel Cardenas: Add fel
22:06:59] [Megafon] [LSPD] Rashad Rollins: Adjátok fel, nincs esély!
- a következő log bejegyzés alatt eltelt időben Dmitrij rp-re vártunk. Majd csak arra lettünk figyelmesek, hogy Anastasia dara partiba kezdett.
22:07:21] *** Angel Cardenas elrak egy fegyvert. (Combat Pistol)
*** Angel Cardenas elővesz egy fegyvert. (SMG)
22:07:21] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a jobb karodon. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
22:07:21] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a jobb lábadon. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
Megjegyzés: A napokban volt erről egy PK, sajnálattal tapasztaltuk, hogy nem sikerült a következtetéseket levonni.

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:145
-
Szép estét!
Első sorban küldeném a bizonyítékot a szituációról. ----> https://medal.tv/games/gta-v/clips/ncWoXphZE9xttJwU-?invite=cr-MSxmSlcsNTU3NzI0NjQw illetve videón nehezen de látszik hogy el sodor a gépjármű.
Illetve néha sajnálatos módon néha muszáj fegyverhez folyamodni ha néha túlságosan is muszáj... Reakció idő megvolt adva mivel lett volna elég idötök reagálni a szituációra
1 pontban.
kiszáltam a gépjárművet..
2 pontban.
Mikor tűzetnyitottam az egyik gépjármű söfőrje ellen....

Bokorrész .
Ott igazábol nem tudom miben akadt fent a gépjármű és vágta kapásbol totálkára a gépjárművet, azonban az rp az ütközésnél megtörtént..
Saját megjegyzés: Nem szeretnék se a PD frakció sem egyik taggal sem haragban lenni.. de lassan ott tartunk hogy PK, PK hátán ezt akár meg lehetne beszélni az adott playerrel is hogy miben javítson adott player vagy miben nem.. De hogy dara party igy meg úgy.. Illegálos szervezetnek néha oda kell folyamodnia hogy löjjön nem véletlen illegális szervet... Tegnapi jailem le ültem tisztességesen-

Nem kívánok többet hozzászólni a poszthoz.
Nem ide tartozik de mint ti azt állítjátok hogy rp-zni akartok.. "Tegnapi nap folyamán néhány társunk nyomott autokerrablást, ahol néhányat el is kaptátok, annyibol ált az rp-tek, hogy vád emelés, fotó és cella.. ez nem rp.."

Utoljára szerkesztve:

Balito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:92
Zayden Valler / Zane Calder
Sziasztok! Angel Cardenasként szólok hozzá a dolgokhoz. A hegyoldali lövöldözést követően én maradtam életben a PD oldaláról (én egységem volt A311, később lehet könyebb lesz így hivatkozni rá), tőlük pedig a Dmitrij, aki feltett kezekkel elrohant a másik Scouthoz, és azzal próbált menekülni (L353-as egység), ez szuper, csak... -> https://streamable.com/8nkljq ---> innentől, egészen idáig gondtalanul ment tovább az egységgel kilőtt kerékkel, majd egyszer csak itt kiszállt, megadta magát ->

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Axel Cross
Szia!
A PK-t nem haragból írtam. A videón amit beküldtél tisztán látszik, hogy korrekt módon vártuk, hogy mit rp-ztek a szituációban. Az is jól látszódik, hogy Dmitrij még írt amikor te kipattantál és darába kezdtél. Mi meg szerettük volna várni a társad által elkezdett rp-t is., gondolom (remélem) ezzel tisztában voltál/vagy. Természetesen megérthető, hogy előkerülnek a fegyverek csak szerintem nem mindegy, hogy hogyan és milyen formában.

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:207
Ajredzsi Stevens
Szép estét kívánok mindenkinek!

Elsősorban szeretnék a PK-ra reagálni, valamint a bizonyítékaim csatolni, majd lehetőségszerint szeretnék pár megjegyzést mindehez hozzáfűzni ami mostanában megy!

1. eset, mikor a kocka parknál átszálltam a Kamachoba:

Megjegyezném, hogy rádiózás is volt róla hova álljon, valamint amikor a szűk sikátorban kiszálltam a kocsiból.. - egy PD-s autó épp, hogy koccant hátulról az én lopott járművemmel, ergo hozzám se ért az autó egyik eleme se, mivel az ajtaja kinyitott állapotban a karakterem előtt volt, s ha valamit hátulról löknek meg KICSIT, akkor nem hátra üt, hanem előre tolódik!
Log részletből látható, hogy mindezek ellenére úgy tettem, mintha érintett volna felületesen az ajtó, pedig NEM! - Ehhez többet nem kívánok fűzni, minden kiolvasható!

2. eset, mikor a lövöldözés történt:

Pattantok ki a kocsiból? Nézzétek meg legyetek kedvesek a logot.. - bár ajánlom figyelmetekbe a videót, amit elvileg a társam, System készített. (Tudomásom szerint bemutatta, nem tudom pontosan jelenleg amikor ezen sorokat írom!)
Nem pattantam ki sehonnan sem, ./do-t és ./me-t is írtam.. - valamint vittem tovább az IC cselekményeket.
Józan ész elve szerint miután egy PD-s beért (nem száguldoztam a lopott rendőrautóval, többször meg is álltam kisebb-nagyobb időre) - és kilőtte a kerekem, 60km/h környékén haladtam végig a fegyházig ahova már kettő rendőrautó követett! Útközben ahogy olvasható is szintén rádióztam, hogy "SEGÍTSETEK!"!
Társaim rádiózása alapján, mivel Ők azt mondták rádión, hogy hármas motel felé vannak.. - úgy döntöttem értelmetlen a menekülés 60km/h-val, gondoltam jöhet az RP
Szerintem attól a ponttól, hogy kiszálltam a járműből felemelt kezekkel és ezáltal megadtam magam, onnantól kezdve olyan minőségi RP-t helyeztem le az asztalra, amit őszinte leszek nem igazán kaptam eddig vissza SZINTE egyetlen egy PD-s oldaláról sem! (Átnézhetőek bátran a logok!)
Egészen eddig az időpontig RP szituációban voltam a kirendeltségen, azaz közel 00:00 óráig!
Tehát: Ha nem láttátok az RP-met, az nem egyenértékű azzal, hogy nem is volt! Látható.. - volt! Valamint lőttünk? Fegyverem se volt! Köszönöm!

Magához az esethez több hozzáfűznivalóm nincs.. - valamint magát mindezek jegyében a PK-t se értem!

Viszont... - szeretném megragadni az alkalmat a nagy közönség előtt, hogy én is megejtsek most már pár szót, s nyilván lesz akiknek ez nem fog tetszeni, olyanok is akik jönnek "síros reakciókkal" miszerint cryolok (nagyon menő megjegyzés, amúgy nem...) - és biztos akik nem értenek egyet saját szemszög miatt, de ez így rossz irány!

Nagyon őszinte leszek és talán sértő is, de ránk nézve is sértő mindaz amit leművelnek most már velünk! - Mindig azt kapjuk, mert nem tudunk veszíteni... - kérdem én, ez nem fordítva van leginkább?
Arról senki nem ejt egy árva szót sem, mikor letartóztatják bármelyik tagunkat (nem kell meglepődni, volt ilyen... pl. tegnap is, ma is, előtte is..) - akkor nem kellene, hogy a hőn áhított RP előkerüljön?
Tegnap bevitték az egyik tagunkat, ami abból állt: Ujjlenyomat vétel, fotó készítés, cella. - Senkinek eszébe nem jutott, hogy kikérdezze, kihez köthető, miért csinálta, kik a társai, stb-stb... - ez az RP? Ma bevitték szintén egy másik tagunkat (velem egyidőben szinte, nem ugyanazt akit tegnap) és nála szintén ugyanaz a szisztéma ment le, mint tegnap! Ujjlenyomat, kép, cella!

Beszéljünk akkor arról is, hogy itt (nem feltétlen a jelenlegi PK nyitóra gondolok!) akik a legtöbb esetben daráról beszélnek, valamint azt teszik szóvá, hogy mennyi ilyen van részünkről.. - discord üzenetekbe meg 1-1 tagunkkal épp erről beszélnek funoló jeleggel. Valamint akkor a kérdések, hogy ma is toljuk, meg mikor kezdünk, meg stb...
Bizonyítékom van, közzé nem teszem, mert nem járatok le senkit! Admin részére privátba bocsájtom átadásra, ha szükséges!

Jelenlegi állapotban úgy néz ki, hogy valami oknál fogva az ördögöt látjátok bennünk!
Mikor tizenhatszor kaptatok el speciel engem, akkor nem volt baj.. - most múltkori PK-nál is kimondtátok, hogy, mert "IC még nem tudtunk elkapni" - akkor nem itt van inkább mindennek az oka? Szerintetek ezt nem látják mások, s nem jegyezték már többen is meg nekünk?
Nem a fő szempont a dara részünkről! SOHA NEM AZ VOLT! - Viszont mikor tudod mész egy lopott járművel 160km/h-val, mögötted meg a szomszéd Suzukija is 207-el megy... - akkor bevetsz bizonyos praktikákat, mint a szögelés ELSŐDLEGESEN, ha megoldható szabad ember és eszköz esetén!
Több esetben szögeltünk ki titeket már (még magunkat is... - de ez más tankör) és oldottuk meg eképpen, ha tudtuk az autóker rablást! Felhoznám ide a Diablos-t, noha tudom nem releváns a mostanival.. - de ott is nem egy, nem kettő autóker rablást megcsináltunk LÖVÉSEK NÉLKÜL, vagy épp buktuk el és kötöttem ki PD-n. Olykor még nem is az én hibámból, hanem sync (tudom, most vérem lehet venni miatta, de soha eddig nem hoztam én fel!!!) vagy egyéb okból kifolyólag, ami már oly mindegy... - viszont az megint más mentalitás volt, s ez is más mentalitás.
Úgy kezdtük el az egész jelenlegi frakciót csaknem, ahol abba hagytuk a Diablost, hogy lehetőségszerint erőszakmentes legyen.. - ami abszolút nem szerephű a jelenlegi koncepciót nézve! Igyekeztünk és jelenleg is igyekszünk mások felé nyitni, több RP szálunk volt és van is (ma is!)
Múltkor se lett foganatja az írásomnak itt, legalábbis, noha másoktól privátban egyetértést kaptunk legalább!

Úgy néz ki a dolog most leginkább, hogy nem tudtok veszíteni Ti, ahogy azt mindig midenki mondja.. - mi pedig szerepünkhöz hűen nem is fogjuk megadni magunkat csak úgy, mert pont, hogy az életben maradásunk a cél, a szabadságunk megóvása!
RP-t adjunk nektek.. - ha elkaptok minket, ahogy ma is megadtam ezt számotokra, mert az IG körülmények így adták ki (meg, hogy nem szálltam ki előbb a rendőrautóból és futottam el inkább, míg fel nem vesznek) - mindig megkaptátok ezt tőlem! Lassan haza jártam a PD-re... nem a HQ-ra! Viszont legtöbb esetben only chat amit kapok a lila és piros sorokra, valamint olyan vádpontokat amiket alá támasztani se tudtok IC körülmények között, de az akaratokat érvényesíttitek így is, meg úgy is! Lásd ma.. LVB... - megnézhető a log, visszakérdezek keresztkérdést, konkrét érv nincs rá, csak arcoskodás a karakter felé, majd a végén hopsz... - mégsincs a vádpontok között LVB mikor átadásra kerülök.
Ne haragudjatok, ezer sebből véreztek mindentéren és tudom, hogy ezek által valószínűleg még unszimpatikusabb leszek számotokra, de azért mindennek van egy határa!
Az, hogy AFK Duty-ba töltött idők vannak a kirendeltségen, s még egy boltrablásra se jönnek ki.. - szintén nem mi tehettünk. Nem egy ilyen eset volt, sőt.. - még fegyver se volt nálunk alkalmanként!

Szerintem az egyik legaktívabb szervezetként működtünk mindig is (abszolút nem minősítek egy frakciót sem, mert mindegyik tökéletesen végzi a munkáját) -...elfoglaltságot, akciót és izgalmat adva a rendvédelem minden tagjának!
Aztán volt és van a jelenleg tartó hullámvasút-effektus is a szerver életében (ami remélem mihamarabb normalizálódik, mert mindenki számít a közösségbe), valamint berobbant a nyár is, inaktivítások inaktivítások hátán... - és egyszerre csak 1-2-3 PD-s volt így mozgásterünk se igazán akadt a CustomRP-n (ami folyamatban van) és Illegális küldetésen kívül.. - akkor kaptuk meg, hogy nem mozgunk, nem Orosz bűnszervezethez (direkt nem maffiát írok, mert akkor az van visszaélek a fogalommal) méltóan viselkedünk, a karaktereinket NEM HŰEN alakítjuk!
Most hűen alakítjuk, nem rettenünk meg.. - HA A HELYZET MEGENGEDI és NINCS MÁS KIÚT akkor lövünk, hogy ne essen csorba se a szervezetünk nevén egy elkapással, se a szabadságunk ne vesszen oda.. - akkor meg az a baj!
Oroszoktól, de legyen az egy utolsó gettós néger.. - ne várja el senki, hogy nem fog megragadni minden eszközt arra, hogy megmeneküljön, ha teheti!
Itt már az nem reális inkább, hogy mindenben a rosszak vagyunk, tegyünk akármit is... - ahogy ma is mondták mások!
Továbbra is az RP-re, az üzletelésekre, a kapcsolatok kiépítésére törekszünk, ahogy ezt bármikor is tettük... - leszámítva pár olyan mentalitást formáló embert, szervezetet akik csak a beefeket keresték! (Nem mostaniak!)

Gondoljátok át ezt az egészet kicsit inkább... - mi azon vagyunk és voltunk mindig is, amit írtam: - elfoglaltságot, aktivítást adjunk nektek úgy, hogy a karaktereinket megfelelően, mentalitáshoz és szervezethez hűen alakítjuk.
Eddig nem volt tervben ez, hogy mutogatásba kezdjek, mert nem méltó ez az egész ahhoz, de átbillentek a dolgok kicsit a "már csak azért is cseszegessük, ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért" formációba!
Minden történés IC lenne kezelendő.. - nem panaszkönyvbe illő. Ha tényleges szabálytalanság történik, vagy RP mulasztás, rendszer kihasználás, MG, ect. - akkor azt megértem, hogy PK formában felkerül ide.. - de, hogy arról legyen szó, hogy lövöldözések zajlanak napi szinten akár (az utóbbi kb 2 hétben amióta újra van aktivitás nagyjából) - az egytől egyig IC ügy!

Nem nyerünk mi sem mindig, kaptok el minket és "rp-znénk".. - öltök meg szintén minket, mert ügyesebbek vagytok.. vagy csak sebeztek meg.. ugyanúgy a látókörötökbe kerülünk, ha nyomoznátok. Ékes példája a mai eset, mikor végig RP-ztem veletek a kihallgatóban, még szőttem is rajta kamu névvel... - amiből úgy is az lesz, hogy megtudjátok, de akkor színesítsünk rpzzünk... - mindezek ellenére egy lefizetett doktor általi kezelés miatt is "kinyomoztátok" sekszperc alatt, hogy kivagyok, mit csináltam (szerintetek, bizonyíték hiányában... aztán módosítottatok is, IC kérdéseim által).
Az, hogy eddig nem kaptatok el? Szerencse kérdése és IG körülmények együttes állása volt...

A karakter életének a féltése viszont fő szempont! - Ebben aki hibát követett el meg is kapta a büntetést érte. Hiba, az hibázik aki aktív és cselekszik. Oda kell figyelni, felelősége van, tény!
Viszont lenne itt még jó pár dolog, de mint mondtam, nem volt célom a mutogatás, s ennyi is elég volt!

Illetve zárszóként még valamit hadd jegyezzek meg, amire múltkor már nem tudtam reagálni... - ez neked szól Henzó! Az, hogy ki és milyen formában nézzen magába, vagy ahogy fogalmaztál gyakoroljon önismeretet, az se nem a Te, se az én hatásköröm már, hogy felszólítsunk bárkit is rá! Úgy gondolom felnőtt (magam nevében 35+), érett emberek vagyunk mindannyian, akik tudják kik és hova tartanak.. - valamint milyen formában nyilatkoznak meg. Mindenki kezét nem foghatom, s nem is fogom!
Természetesen maradok tisztelettel irányodba, de ezt szerettem volna Veled, s mindenki mással is tisztázni!

Mindenki szíves elnézését kérem a hosszú írásom miatt, valamint a megszólításokért, de erre írtam azt, hogy: "elmentünk rossz irányba, úgy érzem"
Nem más szerveren szeretnék játszani, ahogy a társaim sem, hanem itt.. - köztetek, veletek, élményt adni egymásnak. Viszont, ha egymás ellen furakodunk, s lekezelő stílusban viselkedünk egymással, akkor ezt mindenki látja, tapasztalja és más utat fog keresni idővel.

Aki ismer tudja mindenki felé tisztelettel, barátsággal állok, a 15 éves kissráctól a felnőtt 40+ -os emberekig.. - de az igazságtalanság nem játszik!

Maradok tisztelettel és várom a bíráló admin döntését, amit teljes mértékében elfogadok. Innentől semmire nem kívánok reagálni, csakis az ügyet érintő dolgokra, ha kérdés felmerül.

Szép estét kívánok mindenkinek! Jó éjszakát!

JakeFury

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:207
Ajredzsi Stevens
Sziasztok! Angel Cardenasként szólok hozzá a dolgokhoz. A hegyoldali lövöldözést követően én maradtam életben a PD oldaláról (én egységem volt A311, később lehet könyebb lesz így hivatkozni rá), tőlük pedig a Dmitrij, aki feltett kezekkel elrohant a másik Scouthoz, és azzal próbált menekülni (L353-as egység), ez szuper, csak... -> https://streamable.com/8nkljq ---> innentől, egészen idáig gondtalanul ment tovább az egységgel kilőtt kerékkel, majd egyszer csak itt kiszállt, megadta magát ->
Szia!
Rövid leszek, fentebb leírtam, log is van!
1. Közel 10mp-ig álltam, vártam, feltett kezekkel. Se felszólítás, se lövés, se mozgás, se ember, se semmi! Cselekedtem.
2. A videódon tökéletesen látszik 15mp-nél: Kidurran a kerék, vissza is lassítasz Te is 58km/h ahogy én is. Fékeztem is! Végig 60-al mentem a fegyházig.

Köszönöm.

Szép estét.

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Axel Cross
Helló!

Köszi, hogy leírtad részletesen a véleményed. Személyeskedésbe, minősítésbe nem fogok belemenni mert a háromnegyede amit írtál az irreleváns a PK szempontjából, hisz nem az a személy nyitotta akiről szó van. Legalábbis van egy sejtésem arról, hogy kire gondolsz a
Beszéljünk akkor arról is, hogy itt (nem feltétlen a jelenlegi PK nyitóra gondolok!) akik a legtöbb esetben daráról beszélnek, valamint azt teszik szóvá, hogy mennyi ilyen van részünkről.. - discord üzenetekbe meg 1-1 tagunkkal épp erről beszélnek funoló jeleggel. Valamint akkor a kérdések, hogy ma is toljuk, meg mikor kezdünk, meg stb...
részlet alatt. Meg van a dologról a véleményem, hidd el.

Az, hogy azért került a PK megírásra mert "nem tudunk veszíteni" viszont nagyon téves "megállapítás". Amióta itt játszom talán 2 pk-t ha nyitottam összesen, azt is más témában. Hidd el, számomra aztán teljesen mindegy, hogy a hulla mellett állok 10 percet ameddig a FIRE rp-zik vagy a kórházban várom ugyan ezt le. Soha nem is érdekelt sem legál sem illegál oldalról. A PK azért került megírásra mert System-nek már a sokadik ilyen akciója ez de még ezzel sem lett volna probléma ha legalább fairplay-t nézve megvárja ameddig leírod amit szeretnél és nem úgy száll ki a kocsiból és kezd el minket dúrni, hogy tisztában van azzal, hogy mi eközben arra várunk, hogy mit rp-ztek. Illetve a többes számmal kapcsolatban... Mivel említettem, hogy nincs videónk az esetről így az volt a célszerű, hogy többes számban írom mert nem láttam pontosan, hogy a részedről előkerült-e fegyver vagy nem.

Természetesen nekünk sem lenne jó ha csak a patrol kocsiban ülnénk egész este a map valamelyik részén ezt a kérdést nem is firtatom. Mint ahogy azt sem, hogy nekem spec semmi bajom azzal, hogy ha lőni kell mert olyan a szituáció illegál részről, hogy nincs más megoldás (habár itt lett volna). Viszont azzal már igen, ha valaki abszolút inkorrekt egy helyzetben. Mint ahogyan mi sem mentünk rátok fegyverekkel ameddig írtatok, úgy legalább mi is elvártuk volna azt, hogy nem rp közben kezd System lövöldözésbe ahogy az a videón tisztán látszódik.

Akár jogos, akár jogtalan lesz a PK, talán ez majd megvilágít számodra is pár dolgot. Legalábbis reméljük, hisz ha jól tudom nem ez az első visszajelzés feléd akár legál akár illegál oldalról bizonyos személyekre.

Részemről több hozzászólás nem várható, várjuk a bírálatot.

Cesar

Moderne Verne
Adminsegéd
Üzenetek:178
Gabriel Solarin
Sziasztok ! Ryder Stone karakterét alakítva szólnék hozzá az esethez. Legelsőnek én hagytam el a helyszínt hulla formájában amivel gondom épp nem lenne ha az fair keretek között történt volna . Mikor megérkeztem, kicsit legurultam véletlenül az autóhoz majd rögtön kaptam az infót miszerint RP van folyamatban . Meg is álltam fentebb ,hogy még csak véletlenül se legyen előnytelen szitu nektek . A várakozás közben System gondolt egyet kipattant majd elkezdte a tevékenységet egy véleményem szerint bukott helyzetben , főleg úgy hogy a társánál fegyver sem volt és RP-t írt . Olvastam itt fent ,hogy az egységeknek megvolt adva reakció idő . 22:07:12kor kaptad elő a fegyvert , rögtön megöltél es 22:07:17kor pedig már újratöltötted a fegyvert. Ez úgy gondolom elég kevés . Nem tudom mennyi idő telt el míg elővetted a fegyvert és meghaltam de mindezt 5 másodperc alatt lehoztad ez ,nem épp az amit állítasz .

Reagálva Jake irományára pedig csak annyit szeretnék ,hogy nem értem miért kell személyes hangvételre váltani. Több olyan dolgot felsorakoztattál ami nem a PK-hoz kapcsolódik pusztán csak vád. Megértem ,hogy tele van a hócipőd aztal ,hogy szerinted a frakciód a legnagyobb gonosz a szerveren de kezdünk szerintem átlépni ezekkel egy határt . Személyes üzenetekkel vagdalkózni és fenyegetőzni szerintem ízléstelen és ezzel a lehető legfinomabb értelemben fogalmaztam . Főleg úgy ,hogy egy-egy ilyen lövöldözés után a fent említett tagod előszeretettel ír privát üzenetben ,hogy kit “iktatott” ki az adott fegyveres konfliktusban ezzel nyomatékosítva azt ,hogy neki sikerült ezt meg ezt megölnie.

Kieg.: Saját véleményem szerint egyik illegál sem bújhat azon takaró mögé ,hogy hát neki ezt a karaktert kell hozni mert ez az elvárt . Szerintem az nem elvárható és nem realitás ,hogy esetenként 1 ember miatt meghal a frakcióból másik három. Főleg egy olyan helyzetben ahol a tag halála borítékolható ahogyan itt is az volt .

Utoljára szerkesztve:

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
-
Sajnos, nem mindig lehet következtetni hogy mit gondol éppen a másik player, mindenkinek másképp zajlik le a szituáció.. lehetett volna az a szituáció hogy kiszálltok és kapásbol fegyvert fogtok ránk ezáltal alapjáraton nekünk nincs/nekem nincs választási lehetőség csak megadás ez természetes nektek lett volna kedvezőbb mivel elkerültétek volna a halál időt, azonban jelen pillanatban egy szervezet feje ült személyem melett ami nagyobb prioritás, lehetett volna másképp is, mint pl "Egy kicsi bokor sehol se tesz egy offroad gépjarműt totálkára"..

Lényegében ennyi.. Sosem darálás a fő célpont, hanem ahogy alakul a rp szituáció, lehetett volna másképp is de ebben a szituációban több lehetőség is volt jelen pillanatban ahogy alakulhatott volna a szisztéma

Cesar

Moderne Verne
Adminsegéd
Üzenetek:178
Gabriel Solarin
Azért nem lett rád fegyver fogva mert az RP befejezésére vártunk ahogy az elvárt .

Chloee

Fórum Betyár
Adminsegéd
Üzenetek:151
Nina Cortez
Sziasztok.

Nem nyerünk mi sem mindig, kaptok el minket és "rp-znénk".. - öltök meg szintén minket, mert ügyesebbek vagytok.. vagy csak sebeztek meg.. ugyanúgy a látókörötökbe kerülünk, ha nyomoznátok. Ékes példája a mai eset, mikor végig RP-ztem veletek a kihallgatóban, még szőttem is rajta kamu névvel... - amiből úgy is az lesz, hogy megtudjátok, de akkor színesítsünk rpzzünk... - mindezek ellenére egy lefizetett doktor általi kezelés miatt is "kinyomoztátok" sekszperc alatt, hogy kivagyok, mit csináltam (szerintetek, bizonyíték hiányában... aztán módosítottatok is, IC kérdéseim által).
Az, hogy eddig nem kaptatok el? Szerencse kérdése és IG körülmények együttes állása volt...

Marcus Kellanként ehhez a részhez szólnék hozzá, mivel én voltam ott a kihallgatáson. - Menjünk sorba, mondtál egy kamu nevet, egy olyan karakterrel, akinek az EX-ében benne van, hogy akcentussal beszél.. - Innentől ez már komolytalanabbá ment is át, mintsem színesítette volna az rp-t.
A lefizetett doki ellenére "kinyomoztuk" - Na most, a lefizetés, sosem 100%-ban garantált, de ezt bizonyára te is elolvastad mielőtt rányomtál, elég abszurd lenne ha ez mindig sikerülne, nem? - Az, hogy milyen nyomozás van ellened azt te sosem fogod igazából megtudni, nem tudhatod, hogy jelenleg milyen akta van rólad, nem tudhatod, hogy a karaktered mennyire van megfigyelve, bár sejtésed lehetne erről az előző frakció által ami egy buktatással végződött, így az idézőjelet nem is értem. Szerintem aki ismer, tudja, hogy rp orientált ember vagyok és igyekszem mindenből kihozni a maximumot, viszont ne haragudj meg, semmi személyes, de totál megértem ha a srácoknak semmi kedve sokszor a kihallgatáshoz, mert a frakció XY tagja, éppen csak vigyorog miután megölt X rendvédelmis és egy értelmes szó nem hagyja el a karakterét, nem érezve a súlyát annak, hogy tulajdonképpen börtönbe kerül. - Persze ez érthető, mert 5-10 perc és mehet tovább minden, mitől is kéne félni, de azért ne felejtsük el, hogy ez egy rp szerver és ennek az irányába kéne menni. Az pedig, hogy a frakció tagjai nem tudnak veszíteni, egyáltalán nem állja meg a helyét, nem egy ilyen helyzet volt, de szerintem érthető, hogy ő maguk is jobban örülnének, ha a frakciótokkal, lehetne RP-t kezdeményezni, ez az utóbbi napokban egyáltalán nem sikerült. Nálam az se éppen állja meg a helyét, hogy autóker, majd eltelik egy kis idő amint vége, durran az ATM, amire nem reagáltunk raktártöltés miatt, ahol szintén jöttetek és ment a lövölde, nem hoztuk fel, mert ettől függetlenül számítottunk rá, csak itt nem igazán állja meg az a helyét, hogy azt mondod, nem a lövöldözésre mentek. Mint frakcióvezető, te magad felelsz az emberekért, és mielőtt a mi srácainkra mondod, hogy nem tudnak veszíteni, lehet a saját tájékon kéne sepregetni. A srácoknak pont az lenne a célja, hogy kicsit térjetek rá arra is, hogy RP-ztek, és lehet nekik is több kedvük lesz így egy kihallgatást végig csinálni, mint sem az életkedvük elmegy attól, hogy szájalás megy, vagy éppen csak a vigyorgás. Karakteralakítás mindenképpen fontos, főleg egy illegál frakciónak, de ugyan, úgy nekünk is.
Lehet érdemes lenne a frakció vezetőkkel egy beszélgetés, talán eredményes lenne. - Illetve ha a srácok nem bírnának veszíteni, nem reagálnának, minden egyes esetre és dobnák be magukat amennyire tudják. Ezen kívül nem kívánok hozzászólni a továbbiakban.

Utoljára szerkesztve:

Balito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:92
Zayden Valler / Zane Calder
Szia!
Rövid leszek, fentebb leírtam, log is van!
1. Közel 10mp-ig álltam, vártam, feltett kezekkel. Se felszólítás, se lövés, se mozgás, se ember, se semmi! Cselekedtem.
2. A videódon tökéletesen látszik 15mp-nél: Kidurran a kerék, vissza is lassítasz Te is 58km/h ahogy én is. Fékeztem is! Végig 60-al mentem a fegyházig.

Köszönöm.

Szép estét.
Szia!

1. Biztos hogy álltál, csak én le voltam maradva, akkorra értem oda, mikor már szálltál vissza. Felszólításra és "mozgás"-ra így nem sok esélyem volt, lőni nem szokásom fegyvertelen(nek tűnő) emberekre. Kerékre is csak azért lőttem, mert PD-s kocsiról volt szó.

2. Nem is vádoltalak meg azzal hogy repesztettél vele, mivel az ezután történtekre már nincs bizonyítékom, legalábbis jelenleg nem tudok utánanézni.

Szép napot!

Utoljára szerkesztve:

𝓢𝓶𝓲𝓵𝓮𝔂

Fórum Betyár
Játékos
-
Azért nem lett rád fegyver fogva mert az RP befejezésére vártunk ahogy az elvárt .
Értelek én, de nem mindegyik player adja meg a lehetőséget, erre nem egy példa volt már a közel múltban, ezért fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam "Nem lehet tudni mit gondol a másik player, vagy mit cselekszik. " Tisztelet a kivételnek, elég sok olyan player van aki tisztességes.. ez a szituáció sajnos így alakult.

Nem tervezek többet hozzá fűzni a témához, felesleges is.. Várom a bíráló admin bírálatát

Henzó

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:367
-
Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólását és a bizonyítékokat is, amikkel megkönnyítettétek az elbírálást.
Első sorban Anastasia Romanov esetét vizsgáltam két részletre bontva, amihez készségesen szolgáltatta a videós bizonyítékot is. Ebben az esetben azt a hibát vétette, hogy nem várta meg, ameddig a társa befelyezi az RP-t, ezáltal a PD csak reakció késéssel tudott a lövéseire reagálni. RP megtörtént az ütközésről, ami a logjában, a szerver logjaiban és az általa beküldött videóban is tisztán látható. Azt a körülményt, hogy lövéssel tudta le az RP-t a kiszállás után nem gondolnám kiugró problémának, mivel az előző PK alatt egy szóval sem utasítottam arra senkit, hogy egyáltalán ne használjanak fegyvert, a konklúzió arra irányult, hogy ne állandóan az legyen a vége. Ennek ellenére kettejük közül csak Anastasia Romanov viselt fegyvert, mellette pedig gyakorlatilag a szervezetük feje ült, Anastasia tudatában volt annak IC, hogy nincsen a társánál fegyver.
Dmitrij Romanov esete, ami itt a PK-ban felmerült, miszerint elvitt egy Scoutot és azzal menekült tovább a helyzethez mérten elfogadhatónak minősül, mivel arról nem kaptam bizonyítékot, hogy a feltett kézzel futás közben a Scout felé bárki tartott rá fegyvert, így az eltulajdonítás részét tisztázottnak tekintem. A videót kivizsgálva, amit Angel Cardenas küldött és összevetve a saját és Dmitrij Romanov által megosztott hozzászólásokkal arra jutottam, hogy Dmitrij nem követett el itt sem szabálysértést. Sorba veszem a videón történtekkel miért gondolom így. Angel Cardenas megáll Dmitrij Romanov mellett, lead egyetlen egy lövést a Scout jobb első kerekére, ez az egy ficakból leadott lövés és a laposodó kerék a kivizsgálásom szerint azonnal nem egyértelműen kivehető az éjszakai körülmények miatt, a tovább hajtásban nem fedeztem fel ártó szándékot. Dmitrij Romanov tovább hajtott és abban a pillanatban, hogy a felniről levált a gumi (hozzászólás alapján Dmitrij ezt a pontot vette a kerék kilővésének, de valójában előbb ki lett lőve), ami a videó alapján megtévesztő, mert három lyukas keréknek tűnik elsőre, de többszöri végignézés után látható, hogy a jobb első kerék ad csak szikrákat. Ezt észlelve azonnal lelassít a szabályzatban foglalt 60km/h-ra és ezt követően szerephez hűen, mivel fegyvertelen meg is áll és megadja magát.

Adminisztrátor hozzászólás
A fent leírtak alapján a panaszkönyv részben jogos,
Anastasia Romanov a józan ész elvének megsértéséért egy szóbeli figyelmeztetést kap tőlem.
Dmitrij Romanov nem sértett szabályt.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó