Szép estét kívánok mindenkinek!
Elsősorban szeretnék a PK-ra reagálni, valamint a bizonyítékaim csatolni, majd lehetőségszerint szeretnék pár megjegyzést mindehez hozzáfűzni ami mostanában megy!
1. eset, mikor a kocka parknál átszálltam a Kamachoba:
Megjegyezném, hogy rádiózás is volt róla hova álljon, valamint amikor a szűk sikátorban kiszálltam a kocsiból.. - egy PD-s autó épp, hogy koccant hátulról az én lopott járművemmel, ergo hozzám se ért az autó egyik eleme se, mivel az ajtaja kinyitott állapotban a karakterem előtt volt, s ha valamit hátulról löknek meg KICSIT, akkor nem hátra üt, hanem előre tolódik!
Log részletből látható, hogy mindezek ellenére úgy tettem, mintha érintett volna felületesen az ajtó, pedig NEM! - Ehhez többet nem kívánok fűzni, minden kiolvasható!
2. eset, mikor a lövöldözés történt:
Pattantok ki a kocsiból? Nézzétek meg legyetek kedvesek a logot.. - bár ajánlom figyelmetekbe a videót, amit elvileg a társam, System készített. (Tudomásom szerint bemutatta, nem tudom pontosan jelenleg amikor ezen sorokat írom!)
Nem pattantam ki sehonnan sem, ./do-t és ./me-t is írtam.. - valamint vittem tovább az IC cselekményeket.
Józan ész elve szerint miután egy PD-s beért (nem száguldoztam a lopott rendőrautóval, többször meg is álltam kisebb-nagyobb időre) - és kilőtte a kerekem, 60km/h környékén haladtam végig a fegyházig ahova már kettő rendőrautó követett! Útközben ahogy olvasható is szintén rádióztam, hogy "SEGÍTSETEK!"!
Társaim rádiózása alapján, mivel Ők azt mondták rádión, hogy hármas motel felé vannak.. - úgy döntöttem értelmetlen a menekülés 60km/h-val, gondoltam jöhet az RP
Szerintem attól a ponttól, hogy kiszálltam a járműből felemelt kezekkel és ezáltal megadtam magam, onnantól kezdve olyan minőségi RP-t helyeztem le az asztalra, amit őszinte leszek nem igazán kaptam eddig vissza SZINTE egyetlen egy PD-s oldaláról sem! (Átnézhetőek bátran a logok!)
Egészen eddig az időpontig RP szituációban voltam a kirendeltségen, azaz közel 00:00 óráig!
Tehát: Ha nem láttátok az RP-met, az nem egyenértékű azzal, hogy nem is volt! Látható.. - volt! Valamint lőttünk? Fegyverem se volt! Köszönöm!
Magához az esethez több hozzáfűznivalóm nincs.. - valamint magát mindezek jegyében a PK-t se értem!
Viszont... - szeretném megragadni az alkalmat a nagy közönség előtt, hogy én is megejtsek most már pár szót, s nyilván lesz akiknek ez nem fog tetszeni, olyanok is akik jönnek "síros reakciókkal" miszerint cryolok (nagyon menő megjegyzés, amúgy nem...) - és biztos akik nem értenek egyet saját szemszög miatt, de ez így rossz irány!
Nagyon őszinte leszek és talán sértő is, de ránk nézve is sértő mindaz amit leművelnek most már velünk! - Mindig azt kapjuk, mert nem tudunk veszíteni... - kérdem én, ez nem fordítva van leginkább?
Arról senki nem ejt egy árva szót sem, mikor letartóztatják bármelyik tagunkat (nem kell meglepődni, volt ilyen... pl. tegnap is, ma is, előtte is..) - akkor nem kellene, hogy a hőn áhított RP előkerüljön?
Tegnap bevitték az egyik tagunkat, ami abból állt: Ujjlenyomat vétel, fotó készítés, cella. - Senkinek eszébe nem jutott, hogy kikérdezze, kihez köthető, miért csinálta, kik a társai, stb-stb... - ez az RP? Ma bevitték szintén egy másik tagunkat (velem egyidőben szinte, nem ugyanazt akit tegnap) és nála szintén ugyanaz a szisztéma ment le, mint tegnap! Ujjlenyomat, kép, cella!
Beszéljünk akkor arról is, hogy itt (nem feltétlen a jelenlegi PK nyitóra gondolok!) akik a legtöbb esetben daráról beszélnek, valamint azt teszik szóvá, hogy mennyi ilyen van részünkről.. - discord üzenetekbe meg 1-1 tagunkkal épp erről beszélnek funoló jeleggel. Valamint akkor a kérdések, hogy ma is toljuk, meg mikor kezdünk, meg stb...
Bizonyítékom van, közzé nem teszem, mert nem járatok le senkit! Admin részére privátba bocsájtom átadásra, ha szükséges!
Jelenlegi állapotban úgy néz ki, hogy valami oknál fogva az ördögöt látjátok bennünk!
Mikor tizenhatszor kaptatok el speciel engem, akkor nem volt baj.. - most múltkori PK-nál is kimondtátok, hogy, mert "IC még nem tudtunk elkapni" - akkor nem itt van inkább mindennek az oka? Szerintetek ezt nem látják mások, s nem jegyezték már többen is meg nekünk?
Nem a fő szempont a dara részünkről! SOHA NEM AZ VOLT! - Viszont mikor tudod mész egy lopott járművel 160km/h-val, mögötted meg a szomszéd Suzukija is 207-el megy... - akkor bevetsz bizonyos praktikákat, mint a szögelés ELSŐDLEGESEN, ha megoldható szabad ember és eszköz esetén!
Több esetben szögeltünk ki titeket már (még magunkat is... - de ez más tankör) és oldottuk meg eképpen, ha tudtuk az autóker rablást! Felhoznám ide a Diablos-t, noha tudom nem releváns a mostanival.. - de ott is nem egy, nem kettő autóker rablást megcsináltunk LÖVÉSEK NÉLKÜL, vagy épp buktuk el és kötöttem ki PD-n. Olykor még nem is az én hibámból, hanem sync (tudom, most vérem lehet venni miatta, de soha eddig nem hoztam én fel!!!) vagy egyéb okból kifolyólag, ami már oly mindegy... - viszont az megint más mentalitás volt, s ez is más mentalitás.
Úgy kezdtük el az egész jelenlegi frakciót csaknem, ahol abba hagytuk a Diablost, hogy lehetőségszerint erőszakmentes legyen.. - ami abszolút nem szerephű a jelenlegi koncepciót nézve! Igyekeztünk és jelenleg is igyekszünk mások felé nyitni, több RP szálunk volt és van is (ma is!)
Múltkor se lett foganatja az írásomnak itt, legalábbis, noha másoktól privátban egyetértést kaptunk legalább!
Úgy néz ki a dolog most leginkább, hogy nem tudtok veszíteni Ti, ahogy azt mindig midenki mondja.. - mi pedig szerepünkhöz hűen nem is fogjuk megadni magunkat csak úgy, mert pont, hogy az életben maradásunk a cél, a szabadságunk megóvása!
RP-t adjunk nektek.. - ha elkaptok minket, ahogy ma is megadtam ezt számotokra, mert az IG körülmények így adták ki (meg, hogy nem szálltam ki előbb a rendőrautóból és futottam el inkább, míg fel nem vesznek) - mindig megkaptátok ezt tőlem! Lassan haza jártam a PD-re... nem a HQ-ra! Viszont legtöbb esetben only chat amit kapok a lila és piros sorokra, valamint olyan vádpontokat amiket alá támasztani se tudtok IC körülmények között, de az akaratokat érvényesíttitek így is, meg úgy is! Lásd ma.. LVB... - megnézhető a log, visszakérdezek keresztkérdést, konkrét érv nincs rá, csak arcoskodás a karakter felé, majd a végén hopsz... - mégsincs a vádpontok között LVB mikor átadásra kerülök.
Ne haragudjatok, ezer sebből véreztek mindentéren és tudom, hogy ezek által valószínűleg még unszimpatikusabb leszek számotokra, de azért mindennek van egy határa!
Az, hogy AFK Duty-ba töltött idők vannak a kirendeltségen, s még egy boltrablásra se jönnek ki.. - szintén nem mi tehettünk. Nem egy ilyen eset volt, sőt.. - még fegyver se volt nálunk alkalmanként!
Szerintem az egyik legaktívabb szervezetként működtünk mindig is (abszolút nem minősítek egy frakciót sem, mert mindegyik tökéletesen végzi a munkáját) -...elfoglaltságot, akciót és izgalmat adva a rendvédelem minden tagjának!
Aztán volt és van a jelenleg tartó hullámvasút-effektus is a szerver életében (ami remélem mihamarabb normalizálódik, mert mindenki számít a közösségbe), valamint berobbant a nyár is, inaktivítások inaktivítások hátán... - és egyszerre csak 1-2-3 PD-s volt így mozgásterünk se igazán akadt a CustomRP-n (ami folyamatban van) és Illegális küldetésen kívül.. - akkor kaptuk meg, hogy nem mozgunk, nem Orosz bűnszervezethez (direkt nem maffiát írok, mert akkor az van visszaélek a fogalommal) méltóan viselkedünk, a karaktereinket NEM HŰEN alakítjuk!
Most hűen alakítjuk, nem rettenünk meg.. - HA A HELYZET MEGENGEDI és NINCS MÁS KIÚT akkor lövünk, hogy ne essen csorba se a szervezetünk nevén egy elkapással, se a szabadságunk ne vesszen oda.. - akkor meg az a baj!
Oroszoktól, de legyen az egy utolsó gettós néger.. - ne várja el senki, hogy nem fog megragadni minden eszközt arra, hogy megmeneküljön, ha teheti!
Itt már az nem reális inkább, hogy mindenben a rosszak vagyunk, tegyünk akármit is... - ahogy ma is mondták mások!
Továbbra is az RP-re, az üzletelésekre, a kapcsolatok kiépítésére törekszünk, ahogy ezt bármikor is tettük... - leszámítva pár olyan mentalitást formáló embert, szervezetet akik csak a beefeket keresték! (Nem mostaniak!)
Gondoljátok át ezt az egészet kicsit inkább... - mi azon vagyunk és voltunk mindig is, amit írtam: - elfoglaltságot, aktivítást adjunk nektek úgy, hogy a karaktereinket megfelelően, mentalitáshoz és szervezethez hűen alakítjuk.
Eddig nem volt tervben ez, hogy mutogatásba kezdjek, mert nem méltó ez az egész ahhoz, de átbillentek a dolgok kicsit a "már csak azért is cseszegessük, ha van rajta sapka azért, ha nincs akkor azért" formációba!
Minden történés IC lenne kezelendő.. - nem panaszkönyvbe illő. Ha tényleges szabálytalanság történik, vagy RP mulasztás, rendszer kihasználás, MG, ect. - akkor azt megértem, hogy PK formában felkerül ide.. - de, hogy arról legyen szó, hogy lövöldözések zajlanak napi szinten akár (az utóbbi kb 2 hétben amióta újra van aktivitás nagyjából) - az egytől egyig IC ügy!
Nem nyerünk mi sem mindig, kaptok el minket és "rp-znénk".. - öltök meg szintén minket, mert ügyesebbek vagytok.. vagy csak sebeztek meg.. ugyanúgy a látókörötökbe kerülünk, ha nyomoznátok. Ékes példája a mai eset, mikor végig RP-ztem veletek a kihallgatóban, még szőttem is rajta kamu névvel... - amiből úgy is az lesz, hogy megtudjátok, de akkor színesítsünk rpzzünk... - mindezek ellenére egy lefizetett doktor általi kezelés miatt is "kinyomoztátok" sekszperc alatt, hogy kivagyok, mit csináltam (szerintetek, bizonyíték hiányában... aztán módosítottatok is, IC kérdéseim által).
Az, hogy eddig nem kaptatok el? Szerencse kérdése és IG körülmények együttes állása volt...
A karakter életének a féltése viszont fő szempont! - Ebben aki hibát követett el meg is kapta a büntetést érte. Hiba, az hibázik aki aktív és cselekszik. Oda kell figyelni, felelősége van, tény!
Viszont lenne itt még jó pár dolog, de mint mondtam, nem volt célom a mutogatás, s ennyi is elég volt!
Illetve zárszóként még valamit hadd jegyezzek meg, amire múltkor már nem tudtam reagálni... - ez neked szól Henzó! Az, hogy ki és milyen formában nézzen magába, vagy ahogy fogalmaztál gyakoroljon önismeretet, az se nem a Te, se az én hatásköröm már, hogy felszólítsunk bárkit is rá! Úgy gondolom felnőtt (magam nevében 35+), érett emberek vagyunk mindannyian, akik tudják kik és hova tartanak.. - valamint milyen formában nyilatkoznak meg. Mindenki kezét nem foghatom, s nem is fogom!
Természetesen maradok tisztelettel irányodba, de ezt szerettem volna Veled, s mindenki mással is tisztázni!
Mindenki szíves elnézését kérem a hosszú írásom miatt, valamint a megszólításokért, de erre írtam azt, hogy: "elmentünk rossz irányba, úgy érzem"
Nem más szerveren szeretnék játszani, ahogy a társaim sem, hanem itt.. - köztetek, veletek, élményt adni egymásnak. Viszont, ha egymás ellen furakodunk, s lekezelő stílusban viselkedünk egymással, akkor ezt mindenki látja, tapasztalja és más utat fog keresni idővel.
Aki ismer tudja mindenki felé tisztelettel, barátsággal állok, a 15 éves kissráctól a felnőtt 40+ -os emberekig.. - de az igazságtalanság nem játszik!
Maradok tisztelettel és várom a bíráló admin döntését, amit teljes mértékében elfogadok. Innentől semmire nem kívánok reagálni, csakis az ügyet érintő dolgokra, ha kérdés felmerül.
Szép estét kívánok mindenkinek! Jó éjszakát!