Ranco - Davis FPS Gondok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Jakee

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:52
Luna Reed

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» jakee6030 «

Hiba megnevezése

» Davis/Ranco területén ismeretlen okokból kifolyólag, de nagyjából az átlagnál 15-25 FPS-el kevesebb van a megszokottnál «

Hiba bővebb leírása

» Több embernél is jelentkezett már ez a probléma, nem is egyszer, állandó jellegű. Tippjeim alapján a graffitik okozhatják a gondot, vagy valami olyan dolog ami ide van modellezve pl valami MLO. Nem tudom pontosan, hogy mi okozhatja a gondot, de olyanoknál is fent áll a hiba akiknek jóval erősebb a számítójuk mint nekem. Nagyban rontja a játék élményt, és ezeken a területeken eléggé sok akció van mostanában. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Csatolmányok

» Szerveren tesztelhető. «

Egyéb megjegyzések

» Reméljük sikerül valami megoldást találni a problémára. «

Klaudia.

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:735
Melina Wong
Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is nagyon van ott, a mappolás meg eddig is jó volt.
Szerintem a DPW és a rendvédelem kitalálhatna egy akár egy napot rá, ahol a várost meginvitálva lehetne sikálni.

Ja és amúgy érdekes, mert ha a Bennystől megyek át Cypress flatsbe, akkor nem esik le úgy az fpsem, mintha fordítva. Lehet amúgy is Jamestown volt jobban grafittire használva vagy idk.

Sasha

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Natasa Lyzexova
Igen, tényleg leesik. Szerintem is a rengeteg graffiti nyomhatja ezt meg nekünk, hisz minden négyzetcentin van egy. Szerintem MLO nem is nagyon van ott, a mappolás meg eddig is jó volt.
Szerintem a DPW és a rendvédelem kitalálhatna egy akár egy napot rá, ahol a várost meginvitálva lehetne sikálni.

Ja és amúgy érdekes, mert ha a Bennystől megyek át Cypress flatsbe, akkor nem esik le úgy az fpsem, mintha fordítva. Lehet amúgy is Jamestown volt jobban grafittire használva vagy idk.
Tapasztaltam én is. Nem tudom miért ennyire kötelező a steam mellé de okés. Nekem rockstaron van meg ezért én értelmetlennek tartom annak a háttérben való futtatását. Meg cseréltem gépet a nyáron is az i5 6500 procim teljesítményének a felére simán leesik ls-ben. Olykor ia amikor semmi nem fut a háttérben gépen. És ezt a videózások során is észsre vettem. Meg Van olyan ls-ben Richman fele vagy is alatt, van mikor konkrétan vajból van az út. Azért vicces lenne ha egy rtx-et ennyire megfingatna a gtav. Proci és vidikártya 60-70%-os kihasználtságban van mindig.

Blunt.

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Sergio Mencía
Én is tapasztaltam hasonlót, alapból a városba kevés az fpsem, viszont ezeken a helyeken eléggé lecsökken, főként 15-25 fps között mozog, és ilyenkor még a mapom is szétesik, eltünnek épületek, mosódott út textura és társai.

Akár ez a közös “program” megvalósíthatásra kerülhetne, az egyik hétvégén, vagy ha nem is akkor valamilyen módon az összes grafitti eltávolításra kerülhetne.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,475
Tapasztaltam én is. Nem tudom miért ennyire kötelező a steam mellé de okés. Nekem rockstaron van meg ezért én értelmetlennek tartom annak a háttérben való futtatását. Meg cseréltem gépet a nyáron is az i5 6500 procim teljesítményének a felére simán leesik ls-ben. Olykor ia amikor semmi nem fut a háttérben gépen. És ezt a videózások során is észsre vettem. Meg Van olyan ls-ben Richman fele vagy is alatt, van mikor konkrétan vajból van az út. Azért vicces lenne ha egy rtx-et ennyire megfingatna a gtav. Proci és vidikártya 60-70%-os kihasználtságban van mindig.
Azért az I5-6500 rtx kombó, ott elég erős bottleneck lehet. Mivel már egy 2060 is overkill ahhoz a procihoz.
Viszont akiknek fps gondjuk van azok használnak grafikai módot? - Én igen. Ma délután este tesztelem a dolgot NVE nélkül.

Hector

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:582
Hector
Nem használok graffikai modot, de autós üldözéseknél Legion-Davis-térségekben még az én FPS-em is visszahullik, ezzel kellemetlen perceket okozva az üldözőimnek. I5 12 gennel és 5700 XT-vel vagyok, full SSD-n.

Sasha

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:33
Natasa Lyzexova
Azért az I5-6500 rtx kombó, ott elég erős bottleneck lehet. Mivel már egy 2060 is overkill ahhoz a procihoz.
Viszont akiknek fps gondjuk van azok használnak grafikai módot? - Én igen. Ma délután este tesztelem a dolgot NVE nélkül.
Régi processzor. Már rég nem az van.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,757
Silay Denzel
Visszajelzések alapján jobb lett a helyzet, szóval zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó