Jogos Ramiro Quintero --> Gabriel Rivers, Ayden Cole

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Amadeus

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Üzenetek:93
Knox Blackthorn
panaszkonyvj.png

Neved: Ramiro Quintero
Játékos(ok) neve: Gabriel Rivers, Ayden Cole
Panasz oka: Dm gyanú, indokolatlan lövöldözés, Hanyag RP
Panasz kifejtése:
Kb. 200km/h-s sebességgel haladtam kockapark mellett amikor a kereszteződésbe felbukkant két biciklis és elütöttem őket. Nem sokkal rá megjelent két társuk illetve az én társaim is.

Ayden Cole az 1. képen látható távolságba repült a bicikliéről, a repülés után felült és ülő helyzetben várta az LSFMD-t, miközben beszólogatott és ezt az ellátás közben is folytatta. Log részletek az 1. log-nál.

Közben Gabriel Rivers-szel és Tyrone Wallace-szal kialakult a szóváltás veszekedés. Közben Gabriel elment majd visszajött és ekkor elkezdődött a verekedés. A verekedés kimenetele az lett, hogy Tyrone Wallace animba került, ekkor mind akik a verekedésben részt vettünk beültünk a kocsiba és elmentünk a helyszínről mivel rendőrök is voltak már a helyszínen.
Gabriel Rivers utánunk jött kettőnket követett majd amikor egyedül maradtam és utolért kiszállt a járműből és lelőtt (csak anim-ig) ezután elhajtott a helyszínről ezzel még nem volt gondom. Viszont amikor rám találtak és segíteni próbáltak mentő hívásával Gabriel Rivers visszatért a helyszínre és ismét lövöldözni kezdett ekkor már a fő célpontja Ettore Manchini volt aki nekem segíteni próbált de közben engem is kivégzett, hogy már csak azért se éljem túl. Erről a videó csatolva. Külön kiemelném, hogy Ettore nem vett részt a verekedésben, egyet sem ütött a verekedésben.

Bizonyíték (kép, log, videó):

1. Kép
1746643099413.png
1. Log
[19:29:43][js] Ayden Cole ordítja: Normális vagy.
[19:30:01][js] Ayden Cole mondja: Ember nekem van elsőbbségem.
[19:30:09][js] Ayden Cole ordítja: Te megy jössz 150-el.
[19:30:34][js] *** Ayden Cole fogja a könyökét.
[19:30:41][js] *** Ayden Cole át tapogatja a fejét vérzik e.
[19:31:20][js] Ayden Cole ordítja: Faszomért kell szágúldozni nigga.
[19:31:42][js] Ayden Cole mondja: Ez a gyökér elütött minket.
[19:32:01][js] *** vérzik a karja és a feje...lábán horzsolások. [Ayden Cole]
[19:32:26][js] Ayden Cole mondja: Mert szágúldozik itt mindenki....mintha nem is tudom hol lennénk feel me?
[19:32:36][js] Ayden Cole mondja: És senki csak rájuk se szólna.
[19:32:53][js] Ayden Cole mondja: Hívj mentőt Nigga.
[19:33:13][js] Ayden Cole mondja: Ha a homie nem áll fel 2 percen belűl akkor neked annyi feel me?
[19:34:02][js] Ayden Cole mondja: Ez a buzi volt vágod!?
[19:34:42][js] *** Ayden Cole fogja a könyökét.
[19:35:15][js] Ayden Cole mondja: A könyököm kurvára fáj vágod!?
[19:35:47][js] *** fejéből jön a vér, karján és lábán horzsolások. [Ayden Cole]
[19:37:40][js] Ayden Cole ordítja: Ha valami komolyabb baja van....kinyírlak vágod!?
[19:38:39][js] Ayden Cole mondja: Elsőbbségünk volt te fasz.
[19:41:17][js] Ayden Cole mondja: Ki a fasznak érzed magad te kis buzi?
[19:41:24][js] Ayden Cole mondja: Csak álljak fel innen.
[19:44:17][js] Ayden Cole mondja: Te kussolj ribi.
[19:44:38][js] Ayden Cole mondja: Te ki a faszomnak érzed magad tunyacsáp?
[19:44:52][js] Ayden Cole mondja: Agyad bedagasztom a tetthelyszinen vágod??
[19:45:07][js] Ayden Cole mondja (Tomo Carlisian) felé: Meg leszek bro.
[19:45:33][js] *** Ayden Cole leköpi Vincent pólóját.
[19:45:40][js] Ayden Cole mondja: Igyad fiam.
[19:46:28][js] *** Ayden Cole fel pattan.
[19:46:39][js] *** Ayden Cole közben fogja a könyökét.
[19:47:05][js] *** Ayden Cole egy kézzel hátrébb löki Vincent-et majd elveszti egyensúlyát és vissza esik a földrer.
[19:47:24][js] Ayden Cole mondja: Faszom....szédülök nigga.
[19:47:58][js] Ayden Cole mondja: Mit álltok körbe kutyák? fasz kell?
[19:48:04][js] Ayden Cole mondja: Húzzatok innen a faszomba.
[19:48:28][js] Ayden Cole mondja (rádióba): Nem.
[19:49:03][js] Ayden Cole mondja: Szépen egyesével lesztek megbaszva.
[19:51:38][js] Ayden Cole mondja: Lehet be kellene vinni bro....szédülök keményen.
[19:52:32][js] Ayden Cole ordítja: Ez a fasz vagy itt a gatyámba maximum .
[19:52:48][js] Tomo Carlisian mondja: Na jól van, feltud állni vagy hozzam a hordágyat?
[19:52:56][js] Ayden Cole mondja: Megpróbálok.
[19:53:03][js] Ayden Cole megpróbál(ja) szép lassan felállni és nem sikerül neki.
[19:53:11][js] Ayden Cole mondja: Fsazom...szédülök.
[19:55:15][js] *** Tomo Carlisian leengedi a hordágyat, majd Aydent óvatosan megemelve átsegíti segíti az ágyra.
[19:55:32][js] *** Ayden Cole lassan felmászik a hordágyra.

Videó!!!
(katt)

Megjegyzés: Ha valamit kihagytam a logból, bocsánat és utólag pótlom ha olyan.

Utoljára szerkesztve:

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:907
-
Szuper Adminisztrátor hozzászólás
Cső! A PK-t én fogom kezelni! Várom minden érintett válaszát, bizonyítékokkal együtt ide HSZ-be!

MedveB

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Axel Cross
Hali
Én nagyon röviden szólnék hozzá, nem is szeretnék ebből ooc problémát/vitát. Oknak felsoroltad ezeket:: Dm gyanú, indokolatlan lövöldözés, Hanyag RP. Indokolatlan lövöldözésnek és dm-nek nem mondanám, tekintve, hogy két társát is elütötted, ebből az egyik animban volt, engem meg leszurkáltatok és ott feküdtem a földön a rendőrök közt. Szerintem ez elég indok arra, hogy utánad menjen és ha úgy van fegyvert is használjon.
"ekkor már a fő célpontja Ettore Manchini volt aki nekem segíteni próbál" < Valószínűleg azért, mert neked akart segíteni attól függetlenül, hogy ő részt vett-e a verekedésben vagy nem.

Hanyag RP-vel kapcsolatban: Az adott RP-szituációban Ayden karakterét elütötted, azonban nem került animba, vagyis nem esett olyan sérülés, amely cselekvésképtelenséget vagy azonnali eszméletvesztést indokolt volna. Nyilván ide bele lehet azt is sorolni, hogy a GTA fizikája miatt esett akkorát amekkorát. Az, hogy te mennyivel jöttél (200-al a kockaparknál!) azt ő nem feltétlen tudja, látja tehát nem feltétlen tud ahhoz rp-t nyújtani a számodra, hogy te 200-al elcsaptad, Valószínűleg csak annyit látott, hogy valaki elsodorta de a sérülések súlyossága nem volt akkora, hogy animba kerüljön. De erről gondolom ő is fog itt beszélni. Illetve utána sem játszotta azt, hogy supermanként felkel.

[19:52:48][js] Tomo Carlisian mondja: Na jól van, feltud állni vagy hozzam a hordágyat?
[19:52:56][js] Ayden Cole mondja: Megpróbálok.
[19:53:03][js] Ayden Cole megpróbál(ja) szép lassan felállni és nem sikerül neki.
[19:53:11][js] Ayden Cole mondja: Fsazom...szédülök.
[19:55:15][js] *** Tomo Carlisian leengedi a hordágyat, majd Aydent óvatosan megemelve átsegíti segíti az ágyra.
[19:55:32][js] *** Ayden Cole lassan felmászik a hordágyra.

Az, hogy közben hogyan reagált szóban a körülötte elhangzottakra szerintem teljesen karakterhű.

Amadeus

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Knox Blackthorn
Szia, én szintén nem szeretnék OOC vitát, csak tisztázni pár dolgot.
Valószínűleg azért, mert neked akart segíteni attól függetlenül, hogy ő részt vett-e a verekedésben vagy nem.
Szerintem nem elég indok egy lövöldözésre az, hogy segíteni akart nekem, egy odatévedt civil is lehetett volna, aki segíteni akart.
Az, hogy te mennyivel jöttél (200-al a kockaparknál!) azt ő nem feltétlen tudja
[19:30:09] Ayden Cole ordítja: Te meg jössz 150-el.
[19:31:20] Ayden Cole ordítja: Faszomért kell száguldozni nigga.

Ezek alapján egyértelműen tudatában volt annak, hogy nagy sebességgel ütöttem el, tehát ennek megfelelően kellett volna RP-zni a sérülést is.
GTA fizikája miatt esett akkorát amekkorát
Ha reálisan nézzük, akkor kb. pont ennyit repült volna a valóságban is egy biciklis, ha elütik 200/150-el.
Illetve utána sem játszotta azt, hogy supermanként felkel.
Nem is ezzel volt a gond. A problémát abban láttam, hogy az ellátás alatt és végig az RP-szituáció alatt beszólogatott, miközben ellátás alatt volt.
De a PK nem is főként emiatt született meg. Amikor elhatároztam, hogy megírom a PK-t, az azután történt, hogy engem animba ott hagytak, majd nem sokkal rá, amikor segíteni próbálnak, lövöldözés indul egy a verekedésben részt nem vett játékos ellen, akinek a "bűne" az volt, hogy mentőt hívott.
Illetve a már csak azért is hozzáállás: a videón jól látszik, ahogy Ettore felé repülnek a golyók, majd hirtelen lenéz rám és kivégez – csak azért, se éljem túl, mind ezt úgy, hogy elment és visszajött egy gyors kivégzésre. Illetve ha ez a kivégzés a végén nem történik meg tovább vihettük volna a szálat, vagyis mi már gondolkodtunk rajta, sok jó szituációt ki lehetett volna ebből hozni.

Utoljára szerkesztve:

Golden

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Gabriel Solarin
Kíváncsi voltam hogy a PG-tek után amit mindhárman le műveltetek ki fogja nyitni a pk-t . Ettore Manchini barátod a kocsi mögött bujkált és mikor kipattantam fegyvert fogtam rá ,kocsiba ugrott és elhajtott úgy hogy még lőttem is rá. Ahogy rád is mondjuk és te szintén ezt csináltad . Akkor az nem PG amit műveltetek? Továbbá miért lenne DM ? Elgázoltál két társamat , szájaltál és meg a bandám vezérét is hülyére vertétek és szúrtátok nem gondolom hogy ez nem lehet elég indok . Arról nem is beszélve ,hogy mindezt rendőrök előtt .

Utoljára szerkesztve:

MedveB

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:30
Axel Cross
Szerintem nem elég indok egy lövöldözésre az, hogy segíteni akart nekem, egy odatévedt civil is lehetett volna, aki segíteni akart.
Itt azért feltenném akkor a kérdést, hogy az, hogy majdnem halálra késeltetek 5 rendőr előtt az mennyire valid? Illetve gondolj csak bele abba, hogy ha valaki azt látja, hogy az egyik társa félholtan fekszik elütve, a másikat épp ellátják, folyamatosan megy a szövegelés, aztán meg a bandavezért leszurkáljátok, az nem elég indok? Valószínűleg IRL sem történt volna máshogy ha az utcai leszámolások stílusát és miértjét nézzük. Illetve kitérve még arra, hogy Ayden ellátás közben beszólogatott. Egy gettós sráctól mit vársz? Majd csendben ül és hallgat? Azért írtam, hogy "Az, hogy közben hogyan reagált szóban a körülötte elhangzottakra szerintem teljesen karakterhű."
Nem értjük a PK-t továbbra sem. Elfogadjuk, hogy ez a véleményed, az RP-t köszönjük mert egyébként élveztük, hogy van kivel "beefelni". Ayden még hozzá fog szólni a témához de más nem, pont az ooc vita elkerülése érdekében. Relay-re bízzuk a PK sorsát, a döntését legyen az bármi elfogadjuk.

HeliDoma

Újonc
Játékos
Üzenetek:8
Dom Solarin
Szia, én szintén nem szeretnék OOC vitát, csak tisztázni pár dolgot.

[19:30:09] Ayden Cole ordítja: Te meg jössz 150-el.
[19:31:20] Ayden Cole ordítja: Faszomért kell száguldozni nigga.

Ezek alapján egyértelműen tudatában volt annak, hogy nagy sebességgel ütöttem el, tehát ennek megfelelően kellett volna RP-zni a sérülést is.

Ha reálisan nézzük, akkor kb. pont ennyit repült volna a valóságban is egy biciklis, ha elütik 200/150-el.

Nem is ezzel volt a gond. A problémát abban láttam, hogy az ellátás alatt és végig az RP-szituáció alatt beszólogatott, miközben ellátás alatt volt.
De a PK nem is főként emiatt született meg. Amikor elhatároztam, hogy megírom a PK-t, az azután történt, hogy engem animba ott hagytak, majd nem sokkal rá, amikor segíteni próbálnak, lövöldözés indul egy a verekedésben részt nem vett játékos ellen, akinek a "bűne" az volt, hogy mentőt hívott.
Illetve a már csak azért is hozzáállás: a videón jól látszik, ahogy Ettore felé repülnek a golyók, majd hirtelen lenéz rám és kivégez – csak azért, se éljem túl, mind ezt úgy, hogy elment és visszajött egy gyors kivégzésre. Illetve ha ez a kivégzés a végén nem történik meg tovább vihettük volna a szálat, vagyis mi már gondolkodtunk rajta, sok jó szituációt ki lehetett volna ebből hozni.
Csumi!
Én csak annyit fűznék ehhez, hogy mivel én még csak animba sem estem a társam pedig azonnal bele is halt, ezért nem rp-ztem nagyobb sérüléseket…úgy voltam vele hogy nekem elsodortad a bicikli orrát. Az hogy a karakterem meddig csúszott szerintem felesleges firtatni….Azt, hogy mennyivel jöttél csak te tudhatod, de mivel szabálysértést követtem el mert kimentem az egyenrangúba úgy, hogy szét sem néztem, és mikor oda ért a rendőr te nem mondtál a balesetről semmit, ezért “Erősebb kutya baszik” alapon úgy próbáltam forgatni hogy te jöjj ki ebből hibásnak.

Amadeus

Klaviatúra Gyilkos
Adminsegéd
Knox Blackthorn
Ettore Manchini barátod a kocsi mögött bujkált és mikor kipattantam fegyvert fogtam rá ,kocsiba ugrott és elhajtott úgy hogy még lőttem is rá.
A videón jól látszik ahogy esélye se lett volna megadni magát. A videó ezen része: Látszik ahogy Gabriel Rivers kiszáll a kocsiból, minden habozás nélkül lőni kezd. Ettore befut a kocsi mögé. Gabriel mellé hajt majd még ki se száll a kocsiból mikor Ettore beszáll és elhajt, ekkor kezd el ismét lőni rá.
Ahogy rád is mondjuk és te szintén ezt csináltad .
Én menetközbe voltam, kocsiba ültem végig, egy kereszteződésben állt meg Gabriel és szállt ki majd kezdett el lőni miközben én végig menetközben voltam csak abban a pillanatban lassabban.
Hozzá tenném, Gabriel nem csak Ettore-ra lövöldözött hanem minden az ECG környékére érkező kocsira is, amire ismét kiérkezett a rendőrség. Ő egyedül maradt aki kijött a verekedésből egyedül beül a kocsiba, követni kezdi két szintén illegális frakció tagját, majd egy kivégzést és további lövöldözéseket kezdeményez egyedül egy még kb 4-5fővel jelenlévő illegális frakció felé.
Itt azért feltenném akkor a kérdést, hogy az, hogy majdnem halálra késeltetek 5 rendőr előtt az mennyire valid?

Az egész szituációt ti kezdtétek el kiprovokálni fenyegetőzésel. Én ic próbáltam is hanyagolni az egész dolgot. Többször is rá szóltam Tyrone Wallace-ra hogy kuss majd a rendőrök elintézik. Majd kitört a verekedés, senki nem figyelt semmit mindenki csak ütött mindenkit a rendőrök szintén gumibottal.

Külön kiemelném: Nem az a célom hogy ti mindenféleképp szankciót kapjatok, nekem ezzel semmivel nem lesz nyugodtabb az estém, nem szimplán kötekedésből nyitottam a PK-t és nem is célom semmi harag kialakítása vagy megtartása a pk lázárulása után végkimeneteltől függetlenül.

Utoljára szerkesztve:

Golden

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Gabriel Solarin
Na mar megint probalsz kihozni 4 fele dolgot hatha sikerul valami . PG ? Az hogy teged elkezdtelek kovetni ?Jol tudtam kit kell keresni es milyen autot kovetek nem egy egesz frakit kovettem hanem teged.Magad maradtal es megalltal ,amikor megerkezett a frakciod tobbi tagja leleptem a tulero miatt az meg hogy elkezdenek a tarsaid kovetni nyilvanvalo volt hogy tuzet nyitok rajuk abbol a celbol ,hogy megalljanak .(Jeleznem a loves hatasara annyi tortent hogy megalltak es oda vissza gurulgattak egy utca sarkon, nem lelepnek rogton megvarjak hatha lelovom oket vagy sem .Gondolom ez is oke igy. Az is eleg erdekes hogy ha te animba voltal hogy kerult oda a tarsad mert azon a kornyeken senki nem volt, de gondolom ez a veletlen muve es tok random megtalalt teged az uton ( A videon latszik a tarsadon a golyok altal okozott serules erre kocsiba pattan futva es elhajt . Tovabba pedig semmit nem RP-zik es a telefonba rogton azt irja “lott serult “.Honnan tudta , csak nem a labelbol ?) 4-5 fo illegalis tag ? Az elozoekben meg azt hoztad fel honnan tudtam hogy a tarsad nem-e egy civil .. A kivegzesre reagalva pedig nem tudom mi furcsa abba ha egy bandatag megol. En sem akartam szemtanut hagyni hogy felnyomj a rendorsegen . Mi provokaltuk ki ,hogy rendorok elott szurkalodjatok ? Rendben , ti meg azt ,hogy megoljelek . Ennyivel le is zartam ezt Relay majd eldonti az infok alapjan .

Kiemelnem en is az utolso soraid. Tegyuk felre ezt a dolgot hogy te nem a szankcio miatt csinalod ezt . Ha nem amiatt csinalnad mar tegnap az eset utan megtudtal volna engem is es a leadert is keresni hogy mi volt ez megsem tortent meg.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
-
Zárom a PK-t a bírálatig, mielőtt elfajul a szóváltás. További bizonyítékokat várom Discordon, este 18:00-ig. Legyen az bármi az üggyel kapcsolatban.

Relay

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
-
Nos, elhoztam a bírálatot. Szépen sorba megyünk mindenen.

Ugye az alap vádak DM és hanyag RP.

- Ayden Cole hanyag RolePlay-t követett el azzal, hogy nem vette számításba az ütközés súlyosságát. Tény, hogy ez egy játék és annak fizikája megenged bizonyos dolgokat, viszont ha a szabályzat legelső mondatát elolvassuk, akkor látjuk, hogy létezik a józan ész elve. Ezt nem használva jutott el odáig a történet, hogy elég magas sebességgel való elütés és több méter repülés / csúszás során volt elég ereje a leírtakat megtenni. Így nem tett eleget a megfelelő szerepjáték követelményeinek sem. A játékosoknak kötelességük megfelelő szerepjátékot folytatni, beleértve a sérülések megfelelő megjelenítését és a karakter viselkedését.

- Gabriel Rivers megsértette a DM szabálypontot azzal, hogy egy olyan játékosra lőtt rá és sebesítette őt meg, akinek nem volt köze a konfliktushoz. Lehetett volna egy random civil is. Az FD kihívása nem elég indok arra, hogy rátámadjon valakire. De ha tovább szeretnénk fokozni, még kettő játékosra rá lőtt a helyszínen, akikről semmilyen tudomása nem volt, hogy kik is ők.

- Ettore Manchini: A kapott lövések és menekülés után nem RP-zte a sérüléseit, amivel Roleplay-t mulasztott el. Így ő sem tett eleget a megfelelő szerepjáték követelményeinek.

Kíváncsi voltam hogy a PG-tek után amit mindhárman le műveltetek ki fogja nyitni a pk-t . Ettore Manchini barátod a kocsi mögött bujkált és mikor kipattantam fegyvert fogtam rá ,kocsiba ugrott és elhajtott úgy hogy még lőttem is rá. Ahogy rád is mondjuk és te szintén ezt csináltad . Akkor az nem PG amit műveltetek?
Mivel Ramiro Quintero alapból járműben ült, meg lett volna a lehetősége a menekülésre. Ettore Manchini pedig a járműve mögé bújt először - amint kiszálltál, egyből lőni is kezdtél -, amit mindenki megtett volna a karaktere életéért. Valószínű senki nem fogja megvárni, hogy szitává lőjék. Amint kocsiba pattantál és elgurultál felé, akkor kapott a lehetőségen és elmenekült a járművével.

Itt azért feltenném akkor a kérdést, hogy az, hogy majdnem halálra késeltetek 5 rendőr előtt az mennyire valid?
Ott volt a rendvédelem, adott volt a lehetőség is számukra, hogy tegyenek ellene.

Az is eleg erdekes hogy ha te animba voltal hogy kerult oda a tarsad mert azon a kornyeken senki nem volt
De volt. Ettore végig Ramiro-val haladt. Amikor animba lőtted őt, akkor váltak szét, de csak egy utcával arrébb ment. A kapott hanganyag és videó alapján MG nem történt.

Tovabba pedig semmit nem RP-zik es a telefonba rogton azt irja “lott serult “.Honnan tudta , csak nem a labelbol ?
Ha valakit kocsiban ülve lősz meg, nagy valószínűséggel nem a lába fogja kapni a sérülést, hanem felső teste vagy a feje. Ami amúgy bőven belátható. Nem mellesleg egy utcával volt csak arrébb, tehát a lövéseket hallotta.

Összegezve a Jogos Panaszkönyv általi szankciók
- Ayden Cole: Nem megfelelő karakteralakítás és Hanyag RP -> 75 perc Adminjail.
- Gabriel Rivers: DM -> 60 perc Adminjail.
- Ettore Manchini: Nem megfelelő karakteralakítás -> 60 perc Adminjail.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó