Ragadozó állatok vs. Jármű

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:160
Ajredzsi Stevens

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Paco Salazar / jake_heke «

Hiba megnevezése

» Ragadozó TK-zza a járművet érintkezés nélkül «

Hiba bővebb leírása

» Válasz « Sziasztok! Második alkalommal fordult elő velem, hogy egy ragadozó állat, jelenesetben egy coyote totálkárra vágta a body healthet úgy, hogy a kocsi nem érintkezett vele. Általában ez előfordul, ha kapkod a kocsihoz ugye, mivel támadna, de itt mindkét alkalommal a közelébe se jutott. NPC-vel szerettem volna interakcióba lépni, de miatta nem tudtam, így arra az elhatározásra jutottam, hogy elcsalom tisztes távolságba, ahonnan nem támad már, ha kiszállok visszatérve az NPC-hez. Követett is, nem ugrált a kocsira, kb 2-3 méteres távolságba volt. Visszatolatva tény, hogy elütöttem, de itt már gatya volt a jármű. Első alkalommal pedig nagymacskák voltak fent a szemetes alapmunka feletti útszakaszon ahol akkor épp túlszaporulat volt, itt egyet sem gázoltam el, tisztes távolságból mentem előttük csak ugye ilyet nem látva még, lasabban haladtam. Itt is lemaradva jöttek utánam, nem ugráltak, nem csináltak semmit, csak jöttek... a kocsi pedig TK lett szintén. A jelenlegi helyzetben, ami most történt a használt autó: ID: 34022 volt! (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Csatolmányok

» Sajnos nem készült visszamentés ez esetben! «

Egyéb megjegyzések

» - «

Kinézet személyre szabása

Top Alsó