Rafiq Hassain - Matteo

navySEAL

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
unban.png

Név: Rafiq Hassain
Adminisztrátor neve: Matteo
Indok: Utolsó esély eljátszva
Tiltás időpontja: 2022.05.01 13:52:47
Meddig tart a ban: Határozatlan ideig
Miért lettél kitiltva: 2 társammal (akik korábbi tagjai voltak a bloods-nak) meglátogattuk a Grove Street-en lévő Bloods bandát. A bandatagokkal szóváltásba keveredtünk ami egy lövöldözéssé eszkalálódott. A lövöldözés abból indult, hogy fegyverekkel kezdtük fenyegetni a bandatagokat, és Frank Beetz az akkori leader a távolból figyelte az eseményeket és tüzet nyitott. Mindez abból következett, hogy a Bloods tagjai ellenszenvvel és fenyegetően fogadtak minket, majd 0 fear rp-t mutattak a fegyverek láttán. A lövöldözés után is, amikor egy AK volt a fejükhöz fogva, továbbra is megjegyzéseket tettek, melyek teljesen szembementek a szerver Fear RP-vel kapcsolatos szabályaival. Fontos megjegyeznem, hogy én, bár részt vettem az akcióban, de senkit nem öltem meg. A helyszínről való távozást követően pár perccel a semmiből jött mindenkinek a ban. A bant megelőző percekben Claude-al pmelgettem a rablásra vonatkozó szabályokkal kapcsolatban, aki nem volt túl segítőkész.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Más környezetben RP-znék (pl legal).
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem érzem jogosnak a kitiltást, mert véleményem szerint a kitiltás inkább a személyünk ellen irányult, nem pedig az RP szituáció miatt kaptuk. Ezt alátámasztja, hogy adminügy sem volt, tehát az ügy nem került kivizsgálásra. A semmitmondó ban indok pedig nem részletezi hogy mit rontottunk el, illetve arról sem kaptunk tájékoztatást, hogy utolsó esélyesek vagyunk. Az ügyet megelőzően Laca még a banda rp-nket dicsérte, miután tisztáztuk, hogy nem használunk hacket.
A bant megelőzően panaszkönyvet nyitottam, melyet ezzel a válasszal utasítottatok el: Sorozatos funolás, DM-elés, és kijelentettétek, hogy nem is veszitek komolyan az egészet. A panasz jogtalan, zárok.
A funolás részét nem értem, hiszen amint előbb is említettem a vezetőség csak dicsérte a frakciónkat, illetve ezért büntetést soha nem kaptunk, ahogy DM-ért sem. Ezt a kitiltást megelőző 1 évben csak egy jogtalan, aznap feloldott kitiltásom volt.

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó