Üzenetek:685
Dexter Sosa
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Rowan / carnage#0704 «
Ötleted leírása
» Személyes véleményem, hogy nagyon elavultak és sablonosak már a rablási lehetőségek. A boltrablással kezdem, amit totál átdolgoznék. A boltrablásnak tényleg valami kicsi dolognak kéne lennie. Három módot látok a változtatásra. 1. teljes átalakítás 2. a jelenlegit csak kicsit alakítjuk 3. a kettő keveréke. 1. kifejtés: Az én ideális boltrablásom egy kis valami amihez elég egy pisztoly és max melléd egy társ. Bementek, 30mp alatt kipakolod a pénztárat és rohantok. A hangsúly itt a gyorsaságon van. A PD-nek pedig ezzel együtt bevezetném a karakterleírást. Ha én bemegyek egy kék pulcsiba, kopaszon akkor egy leírást ad rólam a PD-nek. Ebből inkább egy nyomozati szál indulna ki, nem valami megérős de gyorspénznek megfelel, bandáknak ez tökéletes lenne. 2. kifejtés: A jelenlegi rendszer teljesen megmarad csak plusz lehetőséget adunk az illegálnak. Miért nem robbantom ki a széfet? Miért tökölök ott több percet egy fúróval, mikor termittel átlyukasztom a széfet és csumi? A termitre vannak jó animációk, effektek, propok. Megvenni és craftolni lehetne. Vasat és alumíniumot összecraftolom + áramkör és ennyi. De persze, azért legyen valami hátránya is az egésznek, hogy el ég bizonyos mennyiségű pénz a széfből. Ha termittel dolgozok mondjuk 25% el ég a pénzből. 3. kifejtés: Ha a kettőt össze tudjuk gyúrni akkor mindenki jól jár ezzel. A banda scripteseknek lenne végre egy RP-s rablása, de akinek van pénze fúróra és felkészült egy tűzpárbajra annak is itt a lehetőség. «
Csatolmányok
» https://gta.fandom.com/wiki/Thermite_Bomb#:~:text=, enhanced edition.-,In-Game,-Planting a Thermite «
Megjegyzés
» 1. Igen a termit nem robban hanem csak ég 2. kíváncsi vagyok a véleményekre, kinek mi lenne az ideális boltrablás? «