Rablási script elérhetőségek.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Egy adott parancs lenne az ötletem ( /listcops /listpolice /listrobs ) ami mutatja hogy az adott pillanatban a külömböző illegális tevékenységekre amihez rendvédelmi tag szükségeltetek a parancs beírásával kilstázná, hogy milyen rablások elérhetőek/ativálhatóak. ( Illegális küldetés, Boltrablás, Bankrablás, Autókereskedés rablás, ATM rablás )«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Véleménye mindenkinek lehet, de a szavak amik a kritikához tartoznak már sokkal erősebbek, mint maga egy negatív kritika ereje. «

JakeFury

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:224
Ajredzsi Stevens
Én erre már csak egyet írok, s többet nem fogok.
Szerencsére működik már egy SD is, ezzel az aktív rendvédelem száma is nőtt papírforma alapján. Továbbra sem a számszerűsítés lenne a mérvadó, csak, hogy érdemes időt és energiát beleölni, vagy sem, mert amit Te mondtál az tényleg a rendvédelemmel szemben unfair, viszont a jelenlegi formában meg fordítva az.
Az, hogy elérhető-e elengedő minimum rendvédelmis, csak segítség lenne ahhoz, hogy bele kezdjen az ember a tervezésbe, de nem lenne releváns információ attól még, hogy mennyi.. - mert a fentebbi információk alapján akár lehet 15 is épp elérhető. Lutri!
Részemről felsorakoztattam az észrevételeket, továbbiakban nem is kívánok erre "időt pazarolni", remélem tényleg megoldás születik erre! :)

Arniagaten

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
none

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Egy adott parancs lenne az ötletem ( /listcops /listpolice /listrobs ) ami mutatja hogy az adott pillanatban a külömböző illegális tevékenységekre amihez rendvédelmi tag szükségeltetek a parancs beírásával kilstázná, hogy milyen rablások elérhetőek/ativálhatóak. ( Illegális küldetés, Boltrablás, Bankrablás, Autókereskedés rablás, ATM rablás )«

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

Véleménye mindenkinek lehet, de a szavak amik a kritikához tartoznak már sokkal erősebbek, mint maga egy negatív kritika ereje. (Ha pedig két akció között van egy kis holtidő, a meccsek izgalmait és a v sport élő közvetítéseit is érdemes csekkolni a háttérben.

Szerintem ez egy kifejezetten hasznos és logikus ötlet, amivel sok felesleges kört meg lehetne spórolni az illegális oldalon. Jelenleg sokszor csak megy a talgatás meg a felesleges rohangálás, hogy „vajon nyitva van-e már a bank” vagy „lehet-e már boltot rabolni”, szóval egy ilyen parancs (vagy akár egy külön felület/UI panel) sokat dobna a minőségén a mindennapi rablásoknak.

Utoljára szerkesztve:

valakimostmar

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:254
Jordan "Trigger" Brown
én csak annyit fűznék hozzá, hogy meg lehet tervezni egy rablást órákkal előlre is, nem muszály azonnal neki is ugrani, mondjuk meg beszéltitek 3 órakkor meg tervezitek és mondjuk kitűzitek kezdési időnek a 6 órát, akkor össze gyűltök, megindultok. Mi amíg volt a kijelzés se arra mentünk hogy akkor induljunk amikor a legkevesebb rendvédelmis van, hanem a meg beszélt időpontra indultunk is akkor is 18 volt elérhető, akkor is 8.
UI: Azért a 6 órát írtam mert akkor általában szép playerszám van így szinte biztos hogy rendvédelmis is lesz elég.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:3,044
Silay Denzel
Scoreboardról sem véletlen került ki a kijelzés, így nem tervezünk ilyet.
Ha egy illegális frakció nagyobb megmozdulásra készül, azt általában úgyis tudja az admin team (vagy szóltok nekünk), és ők meg tudják azt nézni egyébként is egy paranccsal, hogy mennyi rendvédelmis van fent. Az elmúlt években is így működött, marad is így.
Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó