Rablás szabálypont bővítése/módosítása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Tommy Andrews

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tommy Andrews/Tommy Andrews - Gery#0153 «

Ötleted leírása

» Először is leszögezném hogy ez még mindig nem IRL szimulátor. Szóval igen. IRL ha egy rabló kinyittatja a garázst/kocsit, az teljesen normális. Viszont most magamból kiindulva IG dolgozok/farmolok órákat azért hogy utána egy bokorban campelő játékos fegyvert tartson rám, és minden kocsimat kipakolja. De csak a kocsikat. Félreértés ne essen, az illető 100%-ban szabályosan járt el. Semmi gond nincs ezzel, csak ez annyira lehangoló. Raboljon ki, oké, de szerintem ez így nem jó hogy arra mennek az emberek hogy csak ami a kocsiban van. Erre lenne jó szerintem valami szabály, hogy mit, és hogyan nyitathasson ki velünk a rabló. «

Csatolmányok

» Válasz «

Egyéb megjegyzések

» Tényleg semmi bajom nincs azzal aki ezt csinálja. Csak szerintem egy rablás lehetne egy jó RP ahelyett hogy ,,Nyisd fel! / Nyisd ki!. Előre is köszi a hozzászólásokat! «

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Egy bizonyos fokig támogatom, azt, hogy bejönnek és nyissak ki mindent, valamint hogy nem verheted át IC, ha nálad van a kulcs stb… Unfairnek tartom. Bàr igen, még mindíg nem IRL szimulátor.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Szerintem egy rablás RPbe az belefér hogy kinyittatják veled a kocsid csomiját.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Nem attól lesz rpsebb egy rablás, ha szabályokkal korlátozod. Ha nem vagy elégedett a játékos rpjével, hanyag rp-vel tedd fel panaszkönyvre. Ezt tudom tanácsolni neked.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Tommy Andrews
Mai nap pont nem trió volt 😅. Beleférhet. Csak itt azt kell nézni hogy ez egy játék. És igen. Raboljanak ki. Meg minden. De pont ez a lényeg hogy kéne találni az aranyközéputat ami anyagilag kedvezne a rabló félnek viszont az áldozatnak nem vesze el 4-5 óra munkája

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Tommy Andrews
Nem attól lesz rpsebb egy rablás, ha szabályokkal korlátozod. Ha nem vagy elégedett a játékos rpjével, hanyag rp-vel tedd fel panaszkönyvre. Ezt tudom tanácsolni neked.
Nem volt hanyag RP. Ez egy ötlet. Semmi több. Mint írtam, a rabló fél teljesen szabályszerű volt

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Szabályzatban meg van határozva milyen értékben vihetnek el. Szerintem pont hasonlók miatt.

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
ezt az egészet azért nem értem mert ötlethez nyitottad viszont ötletet egyáltalán nem írsz le csak a problémádat.. Most ezzel mi mit kezdjünk? Itt csak ilyen kommenteket fogsz olvasni, mert hozzászólni ehhez nehezen lehet.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Tommy Andrews
Mert nincs konkrét ötletem. Mivel nem voltam még illegál oldalon ezért nem tudnék olyat mondani. Ha nem lesz ötlet nyugodtan zárhatja valaki a témát

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
4-5 órán keresztül grindolsz és nem RP-zel, őszintén.. Megérdemled.
Gondolom nem mindennapos.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Tommy Andrews
Ezt nem tudhatod hogy mennyit grindolok és hogy RP-zek e. És azt sem mondtam konkrétan hogy ezt le is grindolom. Illetve hogy ebben mennyi rp van. De szerintem semmi értelme személyeskedni

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
Ezt nem tudhatod hogy mennyit grindolok és hogy RP-zek e. És azt sem mondtam konkrétan hogy ezt le is grindolom. Illetve hogy ebben mennyi rp van. De szerintem semmi értelme személyeskedni
Előbb írtad fentebb. Amúgy meg minimális a rablás a szerveren. Így nem hiszem, hogy erre kéne szabályozás. Ha meg kellene akkor pontos ötletet várunk, hogy még is mi legyen. Amúgy le van maximálva mennyi értékben lopható egy játékostól bármi. A másik meg, hogy nem tudom be jelentetted e rendőrségen, de ez IC ügy. Általában a másik dolog, hogy beletőrödnek az emberek, hogy kirabolják őket, majd nem tesznek semmit, csak mennek tovább. Általában a rendőrök megtalálják az embereket. Legyen ebből RP, veszíteni meg tudni kell.

Gery

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Tommy Andrews
Igen, jelentettem ezt is a rendőrségnek természetesen. Megvolt minden. Mint a múltkor is. Nem akarok ezen összeveszni, gondolj bármit, szoktam RP-zni mindent. Szerintem azért nem olyan minimális. Az ötletet azért vetettem fel, mert én ezt nagyon lerombolónak tartom. Természetesen elfogadom hogy elveszett. A baj az hogy egy random maszkos emberrel, aki még csak nem is kocsival jön, sok mindent nem lehet kezdeni. De ez ugye IC ügy

_John_

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:230
Mindenkinek van lehetősége megvédeni a vagyonát amit szerzett a szerveren vagy taktikákkal vagy önvédelmi fegyverekkel.
Legál: fegyverengedély.
Illegál: Talált, vett, Craftolt fegyver és tár.
Még sok más lehetőség amivel megtudod védeni a cuccaid, például nem egy helyen tárolod őket veszel széfet stb.
Minden egyes kirablás lehet egy tanulópénz mivel tudod jobban megvédeni az értékeidet.
Véleményem szerint semmi baj nincs a mostani rablásokat korlátozó szabályokkal.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Szia @Tommy Andrews,

Köszönjük, hogy megosztottad velünk a negatív tapasztalataid és elénk tártad, hogy miben is lehetne módosítani a rules-t, viszont... nem véletlen van a 150k-s korlát, ami megakadályozza a rablókat abban, hogy mindent is elvigyenek tőled, függetlenül attól, hogy van 10 kocsid és mindegyik kinyittatják veled. Sajnos nem minden esetben jöhetünk ki nyertesen egy RP szituációból, ezzel együtt kell élni, azonban további szinteken nincs szükség ezt a részét a dolgoknak szabályozni, mert azzal meg átesnék a túloldalra. IC ügyként kezelendő szituáció ez is. További kellemes estét!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó