Rólunk

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:952
Night Cruising

Rövid történet

A Night Cruising 2020-as évek elején egy autós közösségnek indult Vice Cityben. A social média, és a látványos rendezvények miatt csak hamar figyelmet kaptak mindenki róluk beszélt. Kíváncsiak voltak az emberek mit csinálnak legközelebb. Ezért a kis közösség nagyon hamar több száz főre növekedett, viszont egy baráti társaság a közösség adta lehetőségeket kihasználva saját illegális üzleteire használta. Ilyen a drogterjesztés, a kocsilopás, és lopott kocsik bontása, alkatrészek eladása, kisebb rablások. A közösség nagyobbik része nem akart ebbe belefolyni, így a több száz fős közösség széthullott, és csak alig pár tucatnyian maradtak. A figyelemből el kellett tűnni. Egyes pletykák szerint több tagot Los Santosban láttak.

Rólunk

Rengeteg legális és illegális közös projektben vettünk részt a tagok nagy részével, viszont mindig befogadóak voltunk. Eddigi projektjeinkben mindig biztosan mozogtunk, és hoztuk ami elvárt volt. Most ezzel a koncepcióval számunkra is egy merőben új koncepció. Igazán sosem vettünk ilyenbe részt, de rengeteg időt és energiát fordítunk arra, hogy egy hiteles autós bandát prezentáljunk a szerveren.

Terveink

A frakció a szerveren jelenlévő illegális frakciók közül nem akar kitűnni. Nem hajtunk a város legnagyobb szervezete címre, nem akarunk többek lenni egy autós bandánál.
Amire tőlünk lehet számítani. legális, - illegális versenyek lebonyolítása, egyéb autós találkozók ezek lehetnek tematikusak, vagy fajta függetlenek.

Csatlakozás

Ahol minket megtalálhattok általában az Vespucci Beach és környéke, illetve a szervezethez tartozik a Hayes szerelőtelep. Emellett az érdeklődök akár FN-en keresztül is tudnak csatlakozni a szervezet nyilvános (legális) fn oldalán keresztül. Kérlek ha kapcsolatba kerültök velünk akkor ne az legyen a cél, hogy 2 perc alatt bekerülj a scriptbe, vagy az, hogy mikor tudsz már illegális cselekményben részt venni.
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó