Rákászat blip, rekesz hiba.

Jesse Rowley

Újonc
Játékos
Üzenetek:4
Jesse Rowley

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Jesse Rowley / drjesse. «

Hiba megnevezése

» Rákászatnál nem jelez blippet, rekeszt nem lehet kihúzni. «

Hiba bővebb leírása

» Miután be dobtam a rekeszeket a vízbe, ~ 2óra elteltével sem jött elő a "kék blip", ami jelzi hogy tele lenne. Random helyre is be dobtam a rekeszt, illetve piros bliphez is. Relogoltam, a helyzet változatlan maradt. Megkerestem mind2 be dobott rekeszt a víz alatt, pontosan felé álltam, illetve megpróbáltam a hajó hátuljával is pontosan felé állni, de "nincs a közelben egy rekesz sem a vízben" infobox üzenetet kaptam, pedig pont felette álltam. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Alapból sem mutatja a blippet a radaron, nagy térképen sem, és a szonárral sem. (első próba lett volna ez a hobbi.) «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,340
Silay Denzel
Én most teszteltem deven, és nálam ott a blip. Tudsz valami bővebb infót mondani arról, hogy például hová dobtad be, volt-e f8 hibaüzeneted, stb?

Jesse Rowley

Újonc
Játékos
Jesse Rowley
1750958012312.png
Kb oda dobtam be, a piros bliphez az egyiket, illetve nagyjából 10 méterre tőle egy másikat.
F8ban csak szokásos warning üzenet volt, de ezt mindig szoktam tapasztalni. Mást nem vettem észre, illetve a rekeszek ugyanott vannak a vízben, sajnos nem tudtam kiszedni őket.
1750958105455.png

Jesse Rowley

Újonc
Játékos
Jesse Rowley
Nem tudom, volt e bármi köze hozzá, de szerintem kizárt, viszont gép resi után megjelentek, így megoldódott.
Nem tudom, hogy mi lehetett.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó