Public Enemy No. 1

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Brownie

🍪Süti, a modi🍪
Fórum moderátor
Üzenetek:261
Camilla Roberts
Fórum moderátor hozzászólás
Üdvözletem! Ezúton is szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy az élménykép topicoc nem azért jöttek létre, hogy utána egy negatív vélemény után menjen a sárdobálás. Minden nem ide illő komment törlésre került.
@Pop Haze , ahogy arra az imént felhívtam a figyelmedet a topic alatt neked is meglehetősen megkérdőjelezhető volt a stílusod, ezen okból figyelmeztetést osztottam. Máskor szebben fogalmazz.
@Rolesz , bármennyire is nem értesz egyet valakivel nem szabad ennyire rossz irányba elmenni és szidni a játékostársadat. Megkérnélek, hogy alaposan olvasd át a szabályzatban leírtakat. Az itt leírtak alapján 1 hetes kitiltásban részesülsz. Remélem intő jel lesz ez számodra és a későbbiekben normálisan állsz majd a dolgokhoz.
Végezetül sok sikert kívánok a szervezet vezetőinek és megkérnék minden jövőbeni kommentelőt, hogy a fent leírtakat vegye figyelembe.
További kellemes napot kívánok mindenkinek!
 

Lacc12

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:29
Yorell Calhoun
Kontextus: Günter és Isaac Schroth kapott egy fülest a fülest Meral Yilmaz-tól, hogy a környéken megtalálható egy transznemű egyén. Az apa-fia páros felkutatására indult az egyénnek, aki nem más volt, mint Kaine Weiss. Egy házibuliban találtak rá, Isaac Schroth megkörnyékezte és leütötte az egyént, ezek után elragadták őt és a tőlük egy utcára lévő Tacana Block felség területére dobták ki és alázták meg.
Lincseles1.jpg
 

Wezli

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Hans Kirkpatrick " Havoc"
Mindent bele! Mindig szükség van egy peni vagy egy peckerwood szettre, ezzel is színesitve a palettát illegál téren csak sajnos sok a nézeteltérés az ilyesfajta bandák miatt mert az emberek egyszerűen keverik az ic-t az ooc-vel ami irdatlan nagy baki. El kell engedni ezt a "fúj neonácik" mentalitást, ez egy roleplay szerver, más komolyabb angol szervereken is hemzsegnek az ilyen gangek a városban.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó