Üzenetek:199
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Carter Lewis / arabmafia#2414 «
Ötleted leírása
» Számos, teljesen kihasználatlan repülőtér van a szerveren, ami szerintem bevonható lenne. Zancudo, mint nemzetközi logisztikai központ (nem katonaság), Grapeseed (vidéki civil reptér), Sandy Shores (vidéki civil reptér), LSIA (nemzetközi reptér), Cayo Perico (vidéki civil reptér). Első ötletem az volna, hogyha esetleg ezek a gépek bekerülnének akkor utasszálltó vállalkozást és esetleg logisztikai, szállítós RP-ket lehetne köréjük elképzelni. Nem mellesleg elég nagy élvezeti faktor lenne azok számára akik szeretnek repülni, nem csak helikopterrel. Itt az ötlettel most nem az lenne a célom, hogy mindenki privát jetekkel szaladgáljon rántott húsért, mert csak a kijelölt reptereken lehetne leszállni. Viszont, szerintem ez az újítás sokak számára üdítő lehet és egész jó RP épülhetnének ki belőle. (Akár menekülés szinten vagy bármi hasonló). Természetesen, az árát meg lehetne kérni, hova tovább akár a szállítós vállalkozásokat, (mint például a kamionozás), is kilehetne építeni. Repülőteredről, elrepülsz a központba, kapsz egy fuvarlevelet, felveszed és felpakolod az árut, a megadott célállomásra (repülőtérre) elviszed az árut, lepakolsz, majd megkapod az összeget. Személyszállítós cég esetén pedig utasokat szállítasz csak, hasonlóan a buszos munkához, 1-2 repteret érintve. «
Csatolmányok
» https://gta.fandom.com/wiki/Category:Planes_Vehicle_Class «
Egyéb megjegyzések
» Több repülőgépet képzelnék el az ötlethez: Shamal, Luxor, Jet, Nimbus és más egyéb célnak megfelelő repülőgép. «