Üzenetek:66
Darnell Malloy
Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» krawenfor «
Hiba megnevezése
» Postai csomagküldés hiba(?) «
Hiba bővebb leírása
» Egy papírt (nem levelet) szerettem volna a postán feladni, hogy az, egy háznál érjen célba a postaládában, viszont azt tapasztaltam, hogy a csomagküldemény megfelelő kitöltését követően SEM akarja a rendszer, illetve az NPC elfogadni tőlem azt a bizonyos "A4-es papír" itemet. Próbálkoztam / próbálkoztunk több itemmel, egyedül a füves cigarettát tudtuk postán feladni. Itt most több dologra is gondolok / gondolunk, lehetséges, hogy tasakban (legyen az kis, vagy nagy tasakban) lehet csak elküldeni a "csomagot", ami ésszerű nyilván, viszont kivitelezhetetlen a nem illegális itemek küldése jelenleg, hiszen ez a két tasak, tapasztalataim szerint csak illegális itemek befogadására képes, feltételezhetőleg erre is lett kitalálva. «
Hibaüzenet
» Nincs «
Csatolmányok
» Nincs «
Egyéb megjegyzések
» A levélküldés és az illegál item, jelen esetben füves cigaretta küldése tökéletesen zajlott, azonnal vette a rendszer. Szolgálati tárgynál pedig érzékelte a rendszer, hogy valamit szenvedtetni akarok az NPC-re, azonnal jött a "Szolgálati tárgyat nem adhatsz át másoknak" hibaüzenet. «