Elutasítva Polina Szmirnova UB kérelme [Kérésre!]

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:225
Ajredzsi Stevens
unban.png

Név: Polina Szmirnova
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: Alacsony minőségű szerepjáték (Nem megemlített: Gusztustalan viselkedési forma privátban!)
Tiltás időpontja: 2026.07.29. (esti órák)
Meddig tart a ban: Örökké
Miért lettél kitiltva: Sziasztok! Kitiltásom oka az volt, hogy autoker rablást követően a rendvédelmisek elkaptak, túlerő okán feltett kezekkel kiszálltam a járműből és megadtam magam miután több felszólítást is kaptam, valamint fegyverekkel néztem szemben. Elkezdtek kísérni a rendőrök kifelé a "pláza" környékéről, míg az egyikük elől volt és össze-vissza nézte, kémlelte a helyszínt, mivel előtte kisebb tűzpárbaj volt, addig másikuk hátulról követett. Egy negatív megszólalásom volt, lévén a tűzharc után sejthető volt, hogy társaim a környéken vannak és kiszabadításom készíttik elő, hogy "Önök nagyon bevannak tojva", ezért is volt az, hogy kicsit le is vállt rólunk az elől lévő rendőr mivel pásztázta a terepet. Ezt követően mondták, hogy menjek de azt nem merre, mivel autójuk nem volt, így elindultam a parkoló irányába jobbra. Ők utánam futottak, én csak sétáltam és meg is álltam, a videón is látszik írni kezdtem, s be is írtam, hogy "Önök mondták, hogy menjek". Mire a válasz a sokkolás volt. (Videón is látszik tisztán a PK-ban.) - Ezután előállítottak sikeresen, ahol fénykép és ujjlenyomat után letartóztattak, RP-t is megköszönték a rendőrurak, én is. Ennek fényében álltam értetlenül utána a PK előtt, hisz főben járó bűnt nem követtem el, noha rossz életutam van régről a szerveren. Őszinte leszek, amit sajnálok tiszta szívből az az, amit hirtelen értetlenségemben, haragomban még az nap éjjel írtam privátban Lacának! Nincs mentség rá!
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Utolsó ban feloldásomat követően is igyekeztem odafigyelni, hogy milyen társaságba keveredek, valamint magamból mit tudok kihozni. Aktívan tevékenykedtem szerelőtelepeken, frakcióban, hobbi elfoglaltságokkal melyekkel másokat is segítettem. Tény, Lacától kaptam egyszer óvaintést rossz pillanatomban, melyre ígéretet tettem, hogy ezt követően odafigyelek. Épp a fentebbi RP szituációban sem beszéltem csúnyán, hanem a "tojva" szót használtam is csak. Továbbra is hangsúlyt fektetnék arra, hogy mindkettő oldalt amit képviselek hasznosan szolgáljam, segítsem, ezáltal a közösségnek is aktív tagja lehessek különféle RP szálak lévén.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Maga az RP-s részével 90%-ig igen, lévén igyekeztem elfogadható határon belül maradni, melyet meg is köszöntek végül, maradék 10%-ban nem, hisz tényleg nem rontottam játékélményt senki számára sem, ahogy az a videón is látszik. Viszont tudom még ez is kevés, így szeretném tovább építeni magam és ehhez a oneRP a legjobb hely! Amit viszont Lacának írtam, s beleszőve Legendet is gyerekes sértettségemben a pillanat hevében, azért viszont teljes mértékben egyetértek, hogy elfogadhatatlan volt. Innen is szeretnék bocsánatot kérni őszintén, mint Lacától, úgy Legendtől is! Emberileg elfogadhatatlan volt! Köszönöm, hogy, ha elolvassátok, és mérlegelitek a visszatérésem lehetőségét a szerverre.

Simoon

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:322
Milo Berganza
Head of Staff hozzászólás
Helló! Nem oldom fel a kitiltását, köszi innen is neki a oneRP indulót, nagyon frappánsan végig szidta az egész vezetőséget. A privát megnyilvánulásáról pedig ne is beszéljünk.

asd22.png

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó