Neved: Khira Love
Adminisztrátor(ok) neve: Simon
Panasz oka: Jogtalannak érzett AJ
Panasz kifejtése: Raboltunk egy autókert. Le adtam a kocsit. Majd elfutottam. Egy PD-s kergetett. Nem rántottam rá fegyvert se semmi csak futottam. Ő fogja és elsodort kb 5-10km/h sebességgel. Majd ki pattan a kocsiból és elővette a fegyverét amit nem tudom pontosan mi de szerintem az éles volt. Majd ahogy elsodort a PD-s és ki szált rá 1-2mp-re megérkezett a társam. Elkezdte lőni a társam a PD-st aki ki szállt a kocsiból. A PD-sel tűzharcot kezdeményezett a társam majd a PD-s viszonozta. A karakterem felpattant és én elkezdtem a társamat megvédeni. A PD-s instant rámfordult és lelőtt. Majd a társam őt. Ahogy bekerültem kórházba Simon oda jött és elmondta mért keresett fel. Felhoztam a szabályzatot mint védelmet és idéztem belőle. Mert ő szerinte a pd-s elüt mert a kocsit használta az nem számít DB-nek. Amikor több kényszerítő eszköze is lett volna ebbe a szituációba. Ha már k9 egység volt ott a kutya és sokkoló, gumilövedék stb. Szerintem egy be drogozott, vastag bőr ruhás ember ha elesik egy homokos részen nem lesz súlyos sérülése, hogy azt le keljen rpznie. Mert ha súlyos lett volna ment volna le hp-m. Régebben volt egy olyan eset ahol Boxos civilként elsodort egy fegyverest aki lelőtte a társait (Boxos társait) Erre Boxos kapott Jailt mert elsodorta az embert. Társam kezdte el lőni és a PD-s ahogy felkeltem instant engem lőtt hiába a társam kezdte el őt lőni és arra ment ki, hogy ki akar végezni. Társamat el se találta a kocsit se amivel ő érkezett. Ő vele nem is foglalkozott csak velem. Mintha direkt arra ment volna bukjam el a pénzt és a fegyvert, hogy ne legyen sikeres a rablás. Videóba a PD amit csinált az se volt Fair. Ha egy homokos részen elsodor és nem rpzek ezzel gond volt akkor azzal is legyen, hogy ő 150km/h+ pitel és Derbyzik.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://drive.google.com/file/d/1XieIPoRbWJZO9TV0pS4ou_C534xNliMa/view?usp=drive_link
Megjegyzés: Ez semmi bosszú pk vagy semmi. Semmi rossz indulat nincs a benne. Simonak is elmondtam teljesen jogos. Hibáztam mert nem rpztem ezt a elsodrást az akció hevében. Nem a szankció / egyéb dolog a szándékom. Logot Lacának csatolom dc-n.
Utoljára szerkesztve: