Jogtalan PK Simon ellen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Mishel Molina
panaszkonyv.png

Neved: Khira Love
Adminisztrátor(ok) neve: Simon
Panasz oka: Jogtalannak érzett AJ
Panasz kifejtése: Raboltunk egy autókert. Le adtam a kocsit. Majd elfutottam. Egy PD-s kergetett. Nem rántottam rá fegyvert se semmi csak futottam. Ő fogja és elsodort kb 5-10km/h sebességgel. Majd ki pattan a kocsiból és elővette a fegyverét amit nem tudom pontosan mi de szerintem az éles volt. Majd ahogy elsodort a PD-s és ki szált rá 1-2mp-re megérkezett a társam. Elkezdte lőni a társam a PD-st aki ki szállt a kocsiból. A PD-sel tűzharcot kezdeményezett a társam majd a PD-s viszonozta. A karakterem felpattant és én elkezdtem a társamat megvédeni. A PD-s instant rámfordult és lelőtt. Majd a társam őt. Ahogy bekerültem kórházba Simon oda jött és elmondta mért keresett fel. Felhoztam a szabályzatot mint védelmet és idéztem belőle. Mert ő szerinte a pd-s elüt mert a kocsit használta az nem számít DB-nek. Amikor több kényszerítő eszköze is lett volna ebbe a szituációba. Ha már k9 egység volt ott a kutya és sokkoló, gumilövedék stb. Szerintem egy be drogozott, vastag bőr ruhás ember ha elesik egy homokos részen nem lesz súlyos sérülése, hogy azt le keljen rpznie. Mert ha súlyos lett volna ment volna le hp-m. Régebben volt egy olyan eset ahol Boxos civilként elsodort egy fegyverest aki lelőtte a társait (Boxos társait) Erre Boxos kapott Jailt mert elsodorta az embert. Társam kezdte el lőni és a PD-s ahogy felkeltem instant engem lőtt hiába a társam kezdte el őt lőni és arra ment ki, hogy ki akar végezni. Társamat el se találta a kocsit se amivel ő érkezett. Ő vele nem is foglalkozott csak velem. Mintha direkt arra ment volna bukjam el a pénzt és a fegyvert, hogy ne legyen sikeres a rablás. Videóba a PD amit csinált az se volt Fair. Ha egy homokos részen elsodor és nem rpzek ezzel gond volt akkor azzal is legyen, hogy ő 150km/h+ pitel és Derbyzik.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://drive.google.com/file/d/1XieIPoRbWJZO9TV0pS4ou_C534xNliMa/view?usp=drive_link
Megjegyzés: Ez semmi bosszú pk vagy semmi. Semmi rossz indulat nincs a benne. Simonak is elmondtam teljesen jogos. Hibáztam mert nem rpztem ezt a elsodrást az akció hevében. Nem a szankció / egyéb dolog a szándékom. Logot Lacának csatolom dc-n.

Utoljára szerkesztve:

Simoon

Pletykafészek
Adminisztrátor
Üzenetek:113
Milo Berganza
Helló. Mint már említettem neked többször is OOC chaten, attól függetlenül, hogy HP-t nem vesztettél az esés során még a karaktered érhette sérülés amit egy /do-val illett volna ékesíteni. Érthető, hogy a karaktered drogok hatása alatt áll viszont a fizikai sérülések szerzése ugyan úgy lehetséges, nem érinthetetlen egy szem adderál miatt. Az már más tészta ha ezt a szer vagy az addrenalin hatása miatt nem érzi meg vagy később eszmél rá.

Megvan több eszközünk is az elkapásra de egyszemélyes egyséként autóval is szoktunk elsodorni ahogy ezt is említettem neked, vagy esetleg az ajtót rányitva a menekülőre. A társad már ott várt az esés helyszínén és ahogy el lettél sodorva nyitott tüzet az egységre.
Kiszállt a kocsiból majd begugolt mögé, ekkor került elő a fegyver. Tüzet nyitott a társadra majd te az esést semmisé véve keltél fel és száltál be a tűzharcba. Konkrétan 3 méterre voltál ezért lettél lelőve.

A videóra nincs válasz mentés viszont a PIT vagy esetleg lökés 136 km/h-nál történt, de ezen tisztán látszik a szinkron.

Ha nem a bosszú PK vezérelt és elfogadtad/megértetted a szankciódat mi okból született meg a pk?

Mellékletek

• Screenshot_23.png
    Screenshot_23.png
    1.2 MB · Megtekintések: 28

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Mishel Molina
A karakterem bőr ruhába van és kesztyű is van rajta homokba nem sérül szerintem. A Pk azért nyitottam ha jogos a pk akkor ucp-ről szeretném, hogy lekerüljön. Nem a szankció az én szándékom. Csak tisztázni a dolgokat. Ha bárki is hibázott akár admin akár player annak legyen elmondva mi volt a hiba. Jelen esetben nekem más védő eszközöm nem volt csak a szabályzat. Csak azzal tudom megvédeni magam mert 5p vissza mentést tudok egy x idős aü alatt nem tudom mivel megvédeni magam csak a szabályzattal. Ezért védekeztem a szabályzattal. Mivel a szabályzatot player és adminnak is köteles betartani. Tény és való egy kisebb ellőkés nem rpztem. A másik oldalon sokkal súlyosabb gondok voltak szerintem amit lehetett volna szankciózni de nem hoztam fel mert nekem nem az volt a érdekem ő is kapjon ha már én is. Több aü-em volt ahol én mindig azt kértem rp folytatás legyen ne szankció osztás. Akár itt is meglehetett volna oldani ezzel egy rp újra játszással mert mind a ketten hibáztunk.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,833
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok!

A DB, mint szabályzat a következőt mondja ki:

Tilos szándékosan elütni valakit és / vagy többször átmenni a játékoson azzal a céllal, hogy meghaljon.

Tekintettel arra, hogy 10-15 km/h-val sodrott el, esélytelennek tartom, hogy a halálod lett volna a cél.

Az, hogy Te nem RP-zel egy ilyen szituációban nem indok, hogy a karaktered be volt drogozva, eleve nem is értem miért gondolod ezt ilyenkor kivételnek. A szerveren tartózkodás alatt minden esetben kötelező a karaktereddel szerepben maradni. Ez alól nincs kivétel semmilyen esetben. Figyelembevéve, hogy egy Roleplay szerveren tartózkodsz, úgy köteles vagy minden egyes cselekedetet / történést megfelelően és a környezethez hűen szerepjátékoznod.

Ha pedig nem a bosszú PK volt a célod, akkor nem értem végképp, hogy ez miért született meg, hiszen még a szerveren is jelezted, hogy nem tervezel ehhez folyamodni. Természetesen jogod van élni a panaszkönyv lehetőségével, ha egy döntéssel nem értesz egyet.

A videóra visszatérve amit mellékeltél, tisztán kivehető, hogy hirtelen fékezést követően egy ilyen követési távolságnál a reakcióidő nagyon alacsony, emiatt amikor 135 km/h környékére fékeztél, akkor neki már esélye nem volt reagálni, ezért csapódott beléd (kockáról-kockára le lehet követni a szituációt).

A panaszkönyv a jogtalan az általad felhozott indokra. Kérlek figyelj oda a jövőben a szerepjátékra, akkor is ha az adrenalin hajt egy akció miatt.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó