Üzenetek:65
.

Név: 2B YoRHa
Indok: Tilos olyan képet kitenni Facenetwork-re, amelyeken: bármilyen más IRL játék (Fortnite, CS:GO, Army, stb) tartalma szerepel.
Tiltás időpontja: 2023.08.25.
Hányszor voltál tiltva a platformról: Most először.
Miért kérsz unbant: A múltkori UB-m óta nem változott a véleményem, amiért kérem azt. Akkor ugyebár el lett utasítva, privátban meg írtam is Klód-nak, hogy beszéljünk maga az indokról.
Azt beszéltük nagy vonalakban, hogy maga a karakterem képein szerepel egy játék tartalma. Tegyük fel, akkor ezt aláírom, így van. Vegyem le a karakterről a kendőt a képeken - és akkor már nem lesz a játék tartalma rajta? Mert igazából ennyiben ki is merül a játék tartalma ami szóban forog. A karakterem haja a képeken, IC is így néz ki. A ruhájának meg köze nincs a játékhoz, kicsit sem hasonlít az ottani karakteréhez.
Utána már szóba került a karakterem FN neve is, hogy az van a játékból kiragadva, ilyen szabály mondjuk nincs ami az ilyesmit tiltaná, ahogy láttam. Viszont átírnám akkor, ha ezzel is gond van.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Nem, nem érzem jogosnak. Nem a játékról tettem ki képet FN-re, hanem maga a karakteremen van EGY ruha darab, ami inkább csak egy szemkötő, és nem képviseli a játék tartalmát közvetetten. A profil neve miatt talán egy pöppet jogos lenne, de nem ezt a ban indokot kaptam.