Phantom Super VS. Trailer

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:168
Ajredzsi Stevens

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Paco Salazar / jake_heke «

Hiba megnevezése

» Phantom Super vs Trailer «

Hiba bővebb leírása

» Sziasztok! Az újonnan bekerült, megvásárolható trailer nem felcsatolható Phantom Super kamionra. Igazából nem tudom ez hiba-e, vagy sem... -valamint azt sem tudom, hogy ez is esetleg kicsit emelhető, mint egyéb más pótkocsi esetén, de gondoltam felírom, teszek egy próbát! Képet mellékelek a diferenciáról a trailer és kamion nyerge között. Kézifék kiengedéssel is próbálkoztam. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Köszönjük a munkátokat! «

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:168
Ajredzsi Stevens
Hát, én egyből rá tudtam csatolni.
Sikerült most nekem is, viszont nem "roncsolás" nélkül. Először megtörte a kamion hátulját kissé és nem csatlakozott fel, majd előrébb gurultam és kicsit kövérebb gázzal rá tolattam.. -először csak tolta hátrafelé a trailert ahogy neki ütközött, majd alá préselte magát. Törés itt nyilván nagyobb keletkezett kicsivel a hátulján, valamint a támfal deformálódott (görbült el) meg a traileren. Sík talajon teszteltem.
Videót DM igény szerint mellékelek, de mivel rádiózás is zajlott, nem szeretném publikusra tenni.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,740
Silay Denzel
Kövi resivel a trailer elejénél lesz lehetőség ikonnal is rácsatlakoztatni a kamionra a trailert. Ez megoldja majd a problémát. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó