People's lives don't end when they die. It ends when they lose faith

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Akos//z3rO

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:96
nevenincsmég
interview-2.jpg
[br]
Thomas Gray [br] Született: UK, Birmingham 1991.08.26. (29 éves) [br] Rassz: Fehér - európai [br] Magassága: 186cm [br] Súlya: 85Kg [br] Beszélt nyelvek: Angol, Spanyol, Francia [br]

Thomas 1991-ben született Anglia második legnagyobb városában, Birminghamben egy nagypolgári család első fiaként. Apja a Királyi Légierő nyugdíjazott tisztje jelenleg a LAX reptéren diszpécser, az anyja háztartásbeli. [br]

13 évesen az elemi képzések elvégzése után kerültek az Egyesült Államokba, Los Angeles kertvárosi részébe, apja új munkája miatt. A család jólétben élt, így Thomas a tanulmányainak szentelhette munka helyett az idejét. Általánosban franciául tanult az angol mellett, közép iskolában már spanyolul. Jegyeivel sose volt probléma, ahogy a közösségbe való beilleszkedésével sem. Mindig népszerű gyereknek számított, mert apja autóival tudta furikázni a barátait.

18 évesen sikeresen elvégezte a középiskolát, majd a Los Angeles Fire & Medic Department képzésére ment. Itt sikeresen elvégezte a képzést és elkezdett dolgozni tűzoltóként. 21 évesen megismerkedett az akkor még tanulmányi gyakorlatot töltő Stephanie Karne-al akivel azóta is párkapcsolatban van. Thomas célja továbbra is  a pilóta szék és a repülési engedély megszerzése volt az apjának való bizonyítás végett is. Több próbálkozás után elvégezte a teszteket, megszerezte az engedélyeket. Nyitott pozíció hiányában Thomas 2016-ig a földi alakulatoknál helyezkedett el, viszont ez neki nem volt elég, így a párnak el kellett hagynia Los Angelest. Stephanie kérésének eleget téve Madriba költöztek 5 évre, ahol Thomas a légi mentőknél kapott beosztást Stephanie pedig a mentők földi alakulatánál.

2021-ben Thomast egy parancsmegtagadás miatt felfüggesztették a szolgálat alól, így visszatértek az államokba. Kezdetben újra Los Angelesben éltek, de munka hiányában tovább kellett állniuk. 2021 áprilisában vásároltak Paleto Bayben egy ingatlant, amelynek a felújítását elvégezték és beköltözhetővé tették. Jelenleg a pár itt él, és próbál beilleszkedni a vidéki életbe.

Jellemvonások:

Pozitív:

Kitartó
Magabiztos
Jó kommunikációs készségek
Intelligens
Nyugodt
Jól megfontolt


Negatív:

Akaratos
Manipuláló
Szókimondó



ywy1xWS.jpg

Stephanie Karne

Kor: 28
Állampolgársága: Amerikai
Magasság: 168 cm.
Súlya: 62 KG.
Külsőleges információk: Eredetileg Barna hajú, viszont festi a haját, kék szemek, nyakán egy pillangót ábrázoló tetoválás található, sportos/laza öltözködés.



Step' 1993 május huszonötödikén született a Californiai Sacramentoban. Átlagos gyermekkora volt, jómódú családban nőtt fel. A szülei Stephanie-t mindig úgy nevelték, hogy ha sikeres szeretne lenni az életében, akkor maga kell megküzdjön a dolgaiért, így sose volt elkényeztetve, de terveibe támogatták őt. A lányt nagyon érdekelte az egészségügy, már kiskorától fogva, így azon az ágon kezdte el tanulmányait is. Step egy érdekes humorral rendelkező lány, mindenből képes viccet csinálni. Sokszor komolytalan. Nem rég érkezett Blaine Countyba párjával, Thomas Grayel. Thomassal nagyon közeli, és jó kapcsolatot folytat. Step egy nagyon furcsa tulajdonsággal rendelkezik, méghozzá ez nem más mint az autók iránti szeretette. Kis kora óta rajong az Európai, leginkább német autók iránt mutat érdeklődést. Viszont nagy álma lenne egy "nagy Amerikai" dög.



Jellemvonások:

Pozitív:

Szorgalmas.
Tisztelet tudó.
Jó kommunikációs készség.


Negatív:

Szókimondó.
Önfejű.
Türelmetlen.


zerooo vagyok, laza vagyok, mint a riga lánc.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó