Az ilyenkor (életfogytiglan) kapható jail és ticket csökkentve lett, eddig voltak akik 300 percet és 50 ezres ticketet kaptak.
Ez azért lett kitalálva ha jól tudom még Lacáék által, hogy ne legyen az 1 hónapos eltiltás CKztatás után. Mivel a buktatások után nemcsak leülték az illetők a kiszabott percet, fizették a ticketet is, még 1 hónapig el voltak tiltva a következő karakterrel az illegális világtól.
Szerintem ha egy frakció buktatásra kerül, és végezetül életfogytiglannal kerülnek rács mögé az emberek, belefér. Mellesleg úgy, hogy a nyomozást nem teljesen tudtuk olyan formában végezni ahogy szerettük volna, mert délután az egyik illető adta fel magát, este meg bejött a másik is, hogy vallomást tegyen mert Ckzni akar, a vallomásban pedig mindent elmond és mindenkit beköp, persze, hogy a PD gőzerővel fog dolgozni azon, hogy feltúrják az ingatlanokat és miegymást. Ha valaki bűnszervezetben vesz részt és végül buktatva lesz, ezzel sajnos számolnia kell. Nekünk is rengeteg napunk/hetünk van egy aktában és kicsit illúzióromboló, hogy két ember CKja miatt majdnem dobhatjuk ki az egészet.
Mint ahogy korábban írtam, főleg a bűnszervezetben való részvétel és a többi legalább 8 pont megsértése a PC-ből az oka annak, hogy mindenféleképpen kapjon az illető ticketet és jailt, tetőzi az is, hogy életfogytiglanról beszélünk.