PD Buffalo SX-ek sérülése

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
Clifford Burns

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Clifford Burns / meister18 «

Hiba megnevezése

» PD Buffalo SX-ek sérülése «

Hiba bővebb leírása

» A PD Buffalo SX-ei egyre jobban bugolnak, főleg törés tekintetében problémás, de az ECU-t is újra kell menteni minden alkalommal.
Mai nap jelensége: 20332 ID buffalosxpo model autót bevittem megszereltetni Benny's-be, 23:00 magasságában, majd PD hátsó parkolóban letettem, behúztam a kéziféket, bezártam az autót. Közben eltelt körülbelül 30-40 perc, másik PD autókat szállítottam. Mikor ezzel végeztem, a (javított) SX-nek teljesen hiányzott a lökhárítója.
Később, 23:35 magasságában PD garázson belül kontakt, ütközés, bármi további nélkül kitört a jobb első fényszóró, majd amikor bevittem Benny'sbe ismét szereltetni, (Imgur első kép) 0 hp volt az autó.
Később 23:55 magasságában ütldözés közben ütköztem, az autó elejének a fele hiányzott, de 1000 hp a karosszéria (Imgur, második kép).
További probléma, hogy az ECU-t minden autóresi után el kell menteni (R, ECU, mentés).
Nem tudom pontosan mi okozhatja ezeket a random motor/karosszéria hp inkonzisztenciákat, random töréseket, satöbbi, kérésre tudok további információkat nyújtani, nem tudom mi lehet releváns info amit kihagytam. «

Csatolmányok

» IMGUR «

Egyéb megjegyzések

» - «

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Clifford Burns
Imgur

Újabb szereltetés után közvetlenül, javította szerelő, és törött az autó továbbra is.

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Clifford Burns
Imgur

További update szereltetéskor. /dl 0 body healthet ír, szerelőtelep 1000 karosszéria hp-t, az autó a valóságban rommá törött.

meister

Átlagos Forumozó
Játékos
Clifford Burns
Mai update:

Autósüldözés közben az SX tört is, és szét is lett lőve, visszamentésből ezt a képet tudtam csinálni, amin látszik az autó törése.

Később, amikor szervízbe vittem, az autón már semmilyen törés nem volt látható vizuálisan. A szerelő által adott PDA-n a motor és a karosszéria HP is 950 körül volt.

Az autósüldözés és a szervíz közt az autóval semmi nem történt, bevittem az emberünket, beraktam jailbe és utána elmentem a szervízbe az autóval.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó