Jogtalan Panaszkönyv Solomon Sinclair ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alibi839

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:58
panaszkonyvj.png

Neved: Heather Rodriguez / Alibi
Játékos(ok) neve: Solomon Sinclair
Panasz oka: Ütközésnél RP hiány / RP helyett OOC előnyben részesítás
Panasz kifejtése: Egységek üldözték(Rendvédelem) Solomon Sinclair járművét amibe én nem csatlakoztam be mint "üldöző", nem láttam értelmét utána menjek lassabb járművemmel, nem is foglalkoztam az üldözéssel. Véletlenül az üldözés felém tartott amit nem láttam, mert nem a mapot figyeltem és amikor kanyarodram volna akkor belém/kocsimba hajtott a menekülő hátulról. Az ütközést Solomon nem RPzte, hanem odahajtott hozzám, majd OOC felkérdezet hogy "Megkérdezhetem, hogy ez mi volt, öregem?". Majd miután kifejezte sértetségét után tovább menekült Bármi nemü RP nélkül(, Én legalábbis nem láttam, ha meg történt RP, akkor ez a PK gyorsan lezárulhat.
Bizonyíték (kép, log, videó): Sajnos videó visszamentésem nem készült, mert a Netflix nézést részesítettem elényben az eset elött :p
Megjegyzés: -

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,616
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

Szerver logok alapján volt RP-je előtte és utána is. Bizonyíték hiányában pedig - ha nem tudod igazolni a saját álláspontod-, akkor nem tudom figyelembe venni a részed, főleg úgy, hogy nem is voltál "üldöző".

Többször volt már téma, hogy miért kell behúzni a másik elé a kormányt vagy úgy blokkolni valaki útját, hogy a semmiből elé vágunk a 150+ km/h-val közlekedő elé.

Szemtanúk szerint még a szinkron is közrejátszhatott.

Javasolni tudom, hogyha nem tudsz odafigyelni egy üldözésre, akkor ne vegyél benne részt.

Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó