Jogtalan Panaszkönyv Curtis Johnson nevű játékosra.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:72
panaszkonyvj.png

Neved: Dominic Crowe
Játékos(ok) neve: Curtis Johnson
Panasz oka: Hanyag és force rp
Panasz kifejtése: Kockaparknál álltam mikor oda jött hozzám Curtis Johnson majd oda hivta a haverját Markeyvius Batheyt. Az rp emit levezettek teljesen arra ment ki hogy bele kössönek a akrakterembe amivel nincs is gond. A gond ott kezdődött hogy Curtis Johnson le akart fotózni a haverjával. Folyamatosan nyomta a /me-t hogy képeket csinál a karakteremről. Részemről pedig folyamatosan ment a /me hogy a kerakter elsétál és járkálni kezdtem hogy ne tudjon közös fotót késziteni. Egy kis időre megálltam hogy ismét /me-t irjak hogy elsétálok mikor utánam jönnek. Ezt nem várta meg Curtis Johnson,hanem belső nézetbe válltott és készitette továbbra a fotókat, miközben haverja Markeyvius Bathey melettem áll. Ezt a fotót ki is posztolta FN-re. A /me ben amiket én irtam,látható is hogy sietni próbáltam hogy ne tudja megcsinálni a fotókat, de igy sem sikerült, mivel nem volt hajlandó elfogadni,folyamatosan belső nézetből csinálta a képeket.
Bizonyíték (kép, log, videó): A képet és a logot csatolom odalent.
Megjegyzés: MEGJEGYZÉS

Notepad_jTJxXnujvR.png

chrome_9sjy7nv2fo.png

Henzó

Vélemény Vezér
Adminisztrátor
Üzenetek:331
-
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok! A panaszkönyvet én fogom bírálni, várom az érintettek válaszát maximum 24 órán belül.

Professional Belt Layer

Újonc
Játékos
Üzenetek:15
Curtis Johnson
Sziasztok!

Kicsit értetlenül állok a PK előtt, alább kifejtem, hogy miért.

Hanyag és ForceRP indokkal írtál ellenem panaszkönyvet, de - mint az az általad csatolt logokból is egyértelműen kiderül - nem követtem el egyiket sem, se ehhez hasonlót.

Nem gondolom, hogy egy telefon elővétele és egy kép készítése olyan bonyolult folyamat volna, amit több sor /me-ben kéne levezetnem, főleg hogy a mai telefonok javarészt FaceID-val működnek, tehát egy kép készítése nagyjából pár másodpercet vesz igénybe, igaz, olyan éles képet, mint ami posztolásra került, ilyen gyorsan nem biztos, hogy tudtam volna készíteni. Viszont ezek már olyan részletek, amikbe csak az igazán szőrszálhasogató emberek mennének bele, és nyitnának érte panaszkönyvet. Főleg, ha nagyon a szívükön viselik a karakterük sorsát, és valós sérelemként kezelik a szerepben történő bántalmazást.

Semmi sem zárja ki, hogy miután te elsétálsz, én ne tudnék utánad menni és lefotózni téged. Ez ráadásul egy olyan cselekvés, amit feleslegesen foglalsz /me-be, ha nem akarsz szerepelni egy képen, szimplán sétálj el. Vagy azt gondoltad, hogy ha leírod /me-be, én már nem fotózhatlak le, mert te "elsétáltál a képből?" Pont, hogy te követtél el ForceRP-t azzal, hogy amire én fizikailag képes voltam a játékban, azt te egy helytelenül leírt /me-vel felül próbálod írni. Ráadásul utólag. Azért egy fotó nem egy ütés vagy egyéb más fizikai behatás, ami elől a karaktered ki tud hajolni, ha meg már egyszer elsétáltál, miért nem sétáltál tovább?

Szerintem aki nem hajlandó elfogadni ezt az egész szituációt, az te vagy. Bár nem ismerlek, azért elég meredek erre panaszkönyvet nyitni, és bizton merem állítani, hogy a karaktered szerepen belüli lejáratását kívánod most megtorolni ezzel az egésszel. Javaslom neked, hogy ne vedd ennyire komolyan azt, ami a karaktereddel történik, mert hosszú távon negatív befolyással lehet a mindennapjaidra.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
A képet akkor készitetted amikor megáltam irni. A karakterem folyamatosan sétált azaz menekült tőletek. Amikor megálltam fps nézetbe váltottál és gyors elkészitetted a képet. Előtte pedig már volt részemről /me hogy állandóan elsétál de nem voltál hajlandó elfogadni és folyamatosan jöttél és futkorásztál körülöttem fps nézetben. Ez adta az indokot a force és a hanyag rp-re. Ha esetleg egyikőtök lefogja a karakterem vagy akaármi azt mondom oké. De úgy hogy folyamat járkáltam és dugtam a karaktert a fotózás elől, kivártad a pillanatot amikor irtam, ekkor a haverod beállt mellém és elkészitetted a képet fps nézetben. Egyáltalán nincs azzal gond ha valakit meg akarsz szégyeniteni de akkor legalább adj a másiknak is esélyt reagálni. Ha egy ember nem szeretné hogy lefotózd irl akkor természetesen nem fogsz tudni olyan képet róla késziteni hogy a haveroddal pózolnak, ami itt megtörtént amig én irtam neked.

Utoljára szerkesztve:

Professional Belt Layer

Újonc
Játékos
Curtis Johnson
Tehát időrendi sorrendben: "A karakterem folyamatosan sétált azaz menekült tőletek."

Oké. Tehát a karaktered folyamatos mozgásban van. Próbál kitérni az éles kép készítése elől.

"Amikor megálltam fps nézetbe váltottál és gyors elkészitetted a képet."

Tehát megálltál. Ergo készíthetek rólad egy képet.

"Előtte pedig már volt részemről /me hogy állandóan elsétál." Nem, nem volt. A /me-jeidet olvasva annyit konstatáltam, hogy megkezded a sétát két alkalommal, ugyanis azok ennyi információt tartalmaztak csak. Nincs szó állandó sétáról. Gyakorlatilag bejelentetted a karaktered fizikai mozgását parancsokkal. Sétálni kezdtél, majd ennek vége lett abban a pillanatban, mikor megálltál. És kész.

És mégegyszer, miért /me-zed a sétálást? Nyilván azért, hogy semlegesítsd az RP-met arról, hogy lefotózlak, de ez nem így működik.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Igen és itt a bökkenő hogy irni kezdtem neked igy született meg a kép fps nézetben. Mert másképpen nem tudtad megcsinálni a fotót mivel a karakterem folyamatosan eltávolodott tőletek amig te fps nézetben rohangáltál utána.
Igen /me pontosan azért volt hogy semlegesitsem azt amit szerettél volna tenni, amit irl is egy ember úgy tett volna meg hogy elsétál. Én még itt is jó fej voltam és még ezt is le rp-ztem, nem sétáltam csak úgy el.

Professional Belt Layer

Újonc
Játékos
Curtis Johnson
Látom nem sikerül megérteni. Vagy csak elfogadnod nehéz. Hozok egy példát akkor:

X azt írja, hogy tüzet nyit Y-ra. És lőni kezd rá.

Y erre futás közben megáll és beírja, hogy elfut a golyók elől.

Tehát most Y-t nem lőheti le X, mert ő elfutott a golyók elől elméletben, gyakorlatban pedig megszakította azt a cselekvést, amit már amúgy is végzett, hogy beírja, hogy ő ezt csinálja. Gyakorlatban pedig egyáltalán nem az dönti el, hogy X eltalálja és lelövi-e Y-t, hogy ki mikor írt be és milyen parancsot, hanem hogy X hogyan céloz. Te magad írod le, hogy mikor a képet készítettem, te megálltál írni, mikor amúgy is sétáltál. Hozzáteszem: ezt én F7-ben nem is látom, de ez nem lényeg. A lényeg az az, hogy saját akaratodból álltál meg és írtál, ezzel lehetővé téve nekem, hogy képet készítsek rólad. Mikor én már egyszer írtam egy /me-t, hogy képet készítek rólad. Ha utólag beírod hogy elsétálsz, már nem számít, sajnálom.

Nem hiszem, hogy ezt tovább kéne ragozni, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Ember te miről beszélsz? xD Egy lövöldözést hozol fel példának? Két ember pózolásásnak lefotózásáról van szó, amit az egyik fél nem tett meg mert elsétált. Te kihasználtad az alkalmat amikor megálltam irni és nyomtál egy printscreent mivel a telefonnal nem sikerült képet készitened. Feltöltötted FN-re majd mikor rájöttél hogy hiba volt letörölted azaz amint megjelent a pk. Golyókat hozol itt fel példának ami elől nem lehet kitérni mint egy pózolt fotó elől. Ennek nagyon semmi értelme nem volt. Ezek után nincs több hozzá fűzni valóm.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Én vegyek vissza? Ő volt az aki elkezdte hogy nem értem meg a dolgot de mindegy is. Nem hiába világositottak fel hogy ez a pk veszve van mivel a haverja fogja kezelni a pk-t. Innentől le is lehet zárni jogtalanul. Részemről ennyi. Jó játékot.

Henzó

Vélemény Vezér
Adminisztrátor
Üzenetek:331
-
Adminisztrátor hozzászólás
Köszi a válaszokat, lezárom ezt a panaszkönyvet mielőtt súlyosabb kimenetele lenne.

Gyakorlatilag @CruelCry a te karaktered, ha jól látom a facenetwork profilja alapján zenéket kreál, amiket nyilvános platformon megoszt ezáltal nem zárod ki annak a lehetőségét, hogy a karakteredet esetleg felismerjék nyilvánosan, vagy egy szinten celebnek, hírességnek tekintsék. Ebből a meglátásból kiindulva, ha példákat veszünk a való életből, ahol nem RP parancsokkal történnek a cselekvések, akkor az interneten több példában is megtalálható bizonyos celebekről olyan fénykép, amin tisztán kivehető egy olyan szituációban, vagy helyen esetleg egy olyan személlyel, akivel nem akar egy fotón szerepelni akár éles, elmosódás mentes perspektívából is. Gyakorlatilag bármikor bárkinek lehetősége van arra, hogy a zsebében lévő telefonnal másodpercenként akár több képet is tudjon csinálni, ezért a valószínűsége annak, hogy valakiről akaratának ellenére is készül egy fénykép vagy videó elég magas. Tulajdonképpen a lövésekkel példálózás egy pont találó példa erre a szituációra, mivel már lassan hasonló sebességgel lehet fényképeket készíteni. Ezt a monológot csak azért tettem hozzá, hogy esetlegesen az értésedre tudjam adni azt, hogy milyen alapokon nem döntök részlehajlóan, csak szimplán nem az oldaladra.

Szóval @Professional Belt Layer RP sorral és telefon elővétellel próbálta szimulálni azt, hogy fényképet készít, hanyag RP nem történt, az a része, hogy ezt script szerint nem a telefonnal csinálta, hanem FP-ben eltűntetett huddal nem releváns.

Ezen felül egyetlen olyan RP sor sem került leírásra a részükről, ami téged fizikailag kényszerítene arra, hogy megállj és képet tudjanak rólad készíteni, tehát nem történt Force RP.
A bevágott logon kívül történt még jó pár RP sor váltás nem csak a kép készítésével kapcsolatban, szóval gyakorlatilag egy olyan RP szituációba keveredtél csak, amit nem tudtál uralni, vagy kezelni a karaktered elképzelt életútjának megfelelően és készült róla egy olyan kép, amiben negatívan van feltűntetve azon a platformon, amin a zenéi is megtalálhatóak nyilvánosan.

A reakciód minősíthetetlen főleg abban a tekintetben, hogy Te raktad a PK-t és még egy adminisztrátort is meggyanúsítasz részlehajlással. Sajnos ki kell ábrándítsalak, mert soha semmilyen kapcsolatban nem álltam Curtissel és a társával, szóval az utolsó hozzászólásoddal lőttél magadnak egy öngólt is. A helyzet az, hogy egy RP szerveren, ahol játszanak többen is különböző szerepkörökben néha tudnak történni olyan dolgok, amik nem előnyösek a saját karakterünknek, ezért célszerű csak az alapját megtervezni és az életútját rábízni Fortunára ahelyett, hogy a komplett sztorit előre kitaláljuk.

Kicsit fájt a gyanúsítás, tényleg.

PK jogtalan, lezárom!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó