Jogtalan Panasz - Tukán adminisztrátor ellen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Mercikee

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:120
Blaire Duncan | Eleonora Greek | Brielle Collins
panaszkonyv.png

Neved: Brielle Collins
Adminisztrátor(ok) neve: Tukán
Panasz oka: Ma 13:48 írt PK miatt
Panasz kifejtése:

1. "Nos, utánajártam egy kicsit az esetnek, a lentebbi sorokban erre térnék ki pár mondatban." - valóban egy kicsit járt utána, úgy érzem nem megfelőlően lett kivizsgálva a panasz, mert az érintett oldalak véleményét illetve részünket meg sem kérdezte, hogyan történhetett, velünk ezzel nem egyeztett. Discordon írt rám a PK megszületése előtt képeket csatoltam. Viszont, amikor rákérdeztem, mire kell a log arra választ nem kaptam. Logan Blackwood még a PK-hoz sem tudott írni.

1.png

2.png

2. Nem a Lost Bar irányába futottunk, hanem az egy köpésre lévő Yellow Jack felé a szomszédos épülethez.

3. A karakteremet úgy gondolom, hogy végig szerephűen játszottam erről a fórumon a karaktertönétem alapján akár bárki is megtekintheti akár a bíráló admin is bele olvashatott volna, hogy milyen típusú karakterem van és miken megy keresztül ami az ilyen fajta döntéseihez vezet. Nem adja csak úgy meg a karakterem magát, mert nem ilyen személyiség. Történt a részemről egy "/me az utolsó erejével megemeli fegyverét" majd ennek a scriptes mutatása is amiként direkt a földre céloztam távol a deputy-tól. Nyilván ha megemelem a fegyverem az tűnhet célzásnak is, de nem gondolom, hogy létezik olyan ember aki képes lenne egy ilyen mértékű baleset és elütés után még egy darába bele kezdeni ezért is írtam le, hogy "utolsó erejével". Úgy gondolom, hogy a /me alapján tisztán kivehető lehetett volna az, hogy a karakterem mennyire le van gyengülve. A menekülésünk indoka az az volt, hogy a frakció leaderünket megmentsük egy felony-tól amibe belekeveredett mivel több illegális tárgy is volt nála. Az rp-ben összesen hatan vettünk rész amiből négyen vesztették életüket, de két tagunk is úgy halt meg, hogy a PD nonrp-s vezetésének köszönhetően egy fékezés után magastempónál beléjük hajtott és az ütközés során meghaltak ami során a PD részéről nem történt semmilyen rp.

4. A videón látszik, hogy nagyobb sebességgel megyünk át a spikeon, de arra továbbra sem kaptam videót, ahol az bizonyítást nyer, hogy mi "170km/h"-val megyünk neki a falnak.

5. "Ha nem akartál volna lőni már ezután akkor eldobod a fegyvert" - ez is egy lehetőség, de én mást láttam jobbnak abban a szituációban. Én a karakteremmel így gondoltam szerephűnek, hogy ezeket a döntéseket hozza meg.

6. "Tekintettel arra, hogy páran azt sem értették a rendvédelem oldaláról, hogy egy rendszám nélküli Sunrise üldözéséből hogyan lett egy rendvédelem vadászat, amelyre egy fél flotta érkezett tőletek." - Ezek alapján, ha leader mentés van akkor be kell jelenteni a rendvédelem felé? Miért kell a legtöbb üldözés után a rendvédelemnek megmagyarázni azt, hogy ez miért történt. Ennél a sornál azt érzem, hogy Tukán sem tudta, hogy leader mentés van, ez kiderült volna, ha megkérdez engem vagy bárkit az érintettek közül.

7. Bencétől kaptam egy képet, ahol azt állítja, hogy az első elütést követően a lenti kép alapján "bebugoltam". Ezt is szeretném, ha ki lenne vizsgálva, mert a kép szerintem nem megfelelő bizonyíték, így hogy időpontot sem látni.

1000008707.png

Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: Szeretném, ha a panaszkönyv újra lenne bírálva egy másik adminisztrátor által, mert szerintem nem állt objektíven hozzá.

Utoljára szerkesztve:

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,144
-
Head of Staff hozzászólás
Üdv,

A becsapódást követő RP és az amikor nekinyomnak a falnak egy Scouttal többször is, az minden csak nem megfelelő szerepjáték részedről, ha letudod 1-1 ilyen sorral, mint amit produkáltál. Nem az első már, hogy a frakciótokban hanyagRP vagy egyéb szabálysértés fordul elő, de nem gondoltam volna, hogy pont tőled fogunk ilyet látni, ismerve azt, hogy milyen szerepjátékokat mutattál fel eddig.

Minden jól látszik a következő felvételen:

valóban egy kicsit járt utána, úgy érzem nem megfelőlően lett kivizsgálva a panasz, mert az érintett oldalak véleményét illetve részünket meg sem kérdezte, hogyan történhetett, velünk ezzel nem egyeztett.
A PK megírásakor lett volna lehetőséged megfelelően reflektálni mindenre.

Tukán bírálatát felülvizsgálva - ami a hanyagRP-re lett nyitva és arra is kaptál szankciót - tőlem se kaptál volna enyhébbet, sőt.

A PK jogtalan, és arra kérek mindenkit - nem csak a Snooty tagjait - hogy mérlegelje milyen sorokat üt le bizonyos szituációkat követően, mert mindkét oldalon vannak problémák, de előbb illene mindenkinek a saját háza táján rendet tartani előbb.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó