Jogtalan Panasz Reggie Jenkins ellen.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Domics

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:27
panaszkonyvj.png

Neved: Diego Cortez Salazar
Játékos(ok) neve: Reggie Jenkins
Panasz oka: Fegyverelővétel 3 másodperces szabály
Panasz kifejtése: Az eset során Kendrick Campbell azzal indította a szituációt, hogy „háromig számolok”, azonban még mielőtt a számolás ténylegesen befejeződött volna, Reggie Jenkins már előrántotta a fegyverét (rugós kés), és azonnal támadásba lendült. A szerveren érvényben lévő 3 másodperces szabály szerint a másik félnek reális reakcióidőt kell biztosítani egy fenyegetés vagy felszólítás után. Ebben az esetben ez nem történt meg, mivel a fegyver elővétele és a támadás gyakorlatilag azonnal, reakcióidő nélkül zajlott le. A történtek következtében karakterem azonnal súlyos sérülést szenvedett a log szerint, majd egyből meg is meghalt. Álláspontom szerint ez egyértelműen a 3 másodperces szabály megszegése, mivel nem volt lehetőségem reagálni a kialakult helyzetre.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Kendrick Campbell mondja: Háromig számolok.
** [CH: 4, FREQ: 251227] Solomon Sinclair (Crew Boss): Úton.
*** Reggie Jenkins előrántja kését.
*** Reggie Jenkins elővesz egy fegyvert. (Rugós kés)
[INFO-warning] Sérülést szenvedtél a hasad tájékán. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
[Társadalombiztosítás] Meghaltál! A számláról $700-t levontunk!
[oneRP ] Elvesztetted az összes készpénzed és a nálad lévő fegyvereket!
Megjegyzés: Köszönöm előre is a választ.

CruelCry

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Sziasztok!

Az én karakterem Reggie Jenkins.

Pár napja már történt egy RP a Legion-nál, ahol többen is körbe vettük Diego-t a piros bandana miatt. Ott együttműködő volt, de tudattuk vele hogy következményei lesznek ha tovább hordani fogja. Ma ismételten viselte a bandanáta bulin, ezért bent hárman oda mentünk hozzá, felszólítottuk de nem igazán érdekelte. Sőt figyelmen kivül hagyva azt hogy jóval túlerőben vagyunk a karaktere nagy szájjal feleselt. Kint megvártuk, amire figyelmeztettük is.
Pár perc után kijött, és ketten mentünk oda hozzá. Kendrick RP-vel, megmutatta neki a pisztolyát de itt sem mutatott semmi félelmet, csak azt mondta hogy látott ő már fegyvert.
Egy /me-vel gyomron vágtam úgy hogy még ebbe is bele irtam, hogy adok neki reagálásra lehetőséget,miközben Kendrickel beszélget és nem figyel rám, amire semmi reakció nem volt..!!!!!
A karaktere továbbra is csak feleselt. Hiába voltunk többen, hiába mutattunk fegyvert, akkor sem akarta levenni a bandanát a fejéről. Ezért írtam egy /me-t, hogy elő veszem a kést, és leszúrtam.
A /me kés elővételétől ami 22:01:33 történt a késelésig 22:01:43 pontosan 10 másodperc telt el akárhogy is nézem a képen amit csatoltál. Attól fügetlen hogy a rendszer automatikus /me-t ir ki még igy is jófej voltam és egy előzetes kés elővételt /me-tem neked.Szóval hiába írta Kendrick a visszaszámlálást, előtte már nagyon sokszor figyelmeztettve lettél, hogy ha nem teszel eleget megfogsz halni. De a karakteredet ez nem érdekelte..
Mi nem szerettünk volna ebből PK ügyet, pedig volt róla szó hogy PG miatt és hanyag RP miatt megtesszük, de végül elengedtük.A videót a teljes esetről, továbbítom a bíráló adminnak.

123456.jpg

Utoljára szerkesztve:

_Shefi_

Moderne Verne
Adminisztrátor
Üzenetek:175
-
Sziasztok, a panaszkönyvet én fogom kezelni.

Szeretném megkérni a feleket, hogy a további esetleges bizonyítékokat csatolja a panaszkönyvhöz. (Log részlet, kép, videó)

_Shefi_

Moderne Verne
Adminisztrátor
Üzenetek:175
-
Köszönöm a videót @IamHiro95 !

A beküldött képeket és videót megvizsgálva tisztán látszanak a következők:
  • Reggie egy /me-vel gyomron üti Diego-t, amire semmilyen válasz RP nem érkezett.
  • Kendrick fenyegetés céljából megmutatta fegyverét Diego-nak, erre viszont nem érkezett megfelelő RP, csak annyi, hogy : "Úgymutatod mintha nem láttam volna még éles lőfegvyert."
  • Reggie le RP-zi, hogy előrántja a kését, majd ahogy a logból is és később a videóból is látszik 10 másodperc telt el, mire leszúrta Diego-t, viszont Diego-tól a kés elővételére sem érkezett semmilyen RP.
Összességében aki itt szabálytalanságot követett el, az @Domics , Fear RP hiánya és Hanyag RP szabályzati pontok megszegésével.

Adminisztrátor hozzászólás
A panaszkönyv jogtalan , azonban Domics a szabályzati pontok megszegése miatt Hanyag RP, és Fear RP hiányáért 90 perc adminjail-ben részesül.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó