Üzenetek:230
Neved: Jurij Volkov
Adminisztrátor(ok) neve: Claude
Panasz oka: Stílus
Panasz kifejtése: Kaptam egy szerintem nem jogos permát a szerverről és mivel nem voltam tisztában a pontos okkal így rá írtam. Az "indok": közösségbomlasztó magatartás és ugyebár ez elég tág értelemben lehet értelmezni így ahhoz fordultam kérdéseimmel aki engem kitiltott a szerverről, az az Klódhoz. Mivel szerettem volna kideríteni a pontos okát a ban-nak így rákérdeztem (kép) már erre is egy elég flegma és nem éppen jó modorral írt szöveget kaptam illetve nem tudom arra felé szokás e köszönni bár ez mellékes. Mindvégig próbáltam illemtudóan kommunikálni bár én nem ezt kaptam vissza, egyszerűen nem tudtam vele szót érteni ő akkor is a sajátját fújta illetve további szép napot kívánt. A lényeg az, hogy nekem nincs más dolgom mint beletörődni abba, hogy ki lettem tiltva nevetséges indokkal vagyis én úgy veszem ki a szavából. Próbáltam volna magam megvédeni és megbeszélni a dolgot intelligens ember módjára, de sajnos nem sikerült. Kitlitás indoka: Közösségbomlasztó magatartás = bohóc és nevetős emojik nem megfelelő helyen való használata!?
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: -