Paleto városháza, jármű bejelentés bug

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Kevin Stamper
Kód:

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Hiba megnevezése

» Paleto városháza, jármű bejelentés bug «

Hiba bővebb leírása
» Március 19. után bejelentettem a járműveimet Paletóban, a városházán (mert az utóbbi időben ott RP-zek, láttam, ott is lehet, ezért úgy voltam, miért ne), egy kivételével: a Junk Energy Inductor (30924) járművemet nem jelentettem be, mert beleesett egy szakadékba, és RP-ben úgy voltam, hogy az akkor odamaradt. Azóta ahányszor fellépek, a következő üzenettel kezdek, miután a szerver betöltődik: "Bejelentésre váró járműveid száma: 1 db". Ennek az üzenetnek a tudatában abban a hitben éltem, hogy amikor bejelentettem a járműveimet, azokat mind bejelentettem. A mai napon, amikor felléptem a szerverre, azzal szembesültem, hogy egyik járművem sincs meg. Bementem LS-be a kereskedésbe, és ott láttam, hogy visszaválthatóak a járműveim. Ennek összege $514 150 vagy 20 566 PP volt. Felkerestem ezzel kapcsolatban Hectort, ő továbbvitte az ügyet, és azt a választ kaptam, hogy a járműveimet nem jelentettem be. A járműveket saját emlékezetem szerint bejelentettem (erről log fájlok nem maradtak fent, és felvételt se készítettem róla), erre az egyetlen bizonyítékom 15-étől egészen a mai napig az összes log fájl, amiben írja, hogy "Bejelentésre váró járműveid száma: 1 db".. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Hibaüzenet

» Nincs « (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)

Csatolmányok
» Csatoltam az összes log fájlt, amiben fellelhető a "Bejelentésre váró járműveid száma: 1 db" üzenet, valamint az alábbi képeken látható, hogy a járműveket vissza kellett igényelnem:
«

Egyéb megjegyzések
» A járműveimet vissza igényeltem, viszont szeretném, ha az összeg nem veszne el, mert a legjobb emlékezetem, valamint a log file-ba levő üzenet szerint én bejelentettem, ezért nyitok egy topicot a pénz visszaigénylés «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,934
Silay Denzel
Hello.

2 kocsit megnéztem például, az alábbi dátumokban jelentetted be:
2026 February 21, Saturday at 16:59:36.309
2026 March 19, Thursday at 23:11:54.867

Szóval helyesen törölte ezeket a rendszer.

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:124
Kevin Stamper
Szia. Akkor a rendszer miért írta nekem kb. egy hónapig, hogy csak egy bejelentésre váró jármüvem van?

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,934
Silay Denzel
Valószínűleg ott lesz a hiba, kövi patchen finomítok is a kiírásán. Egyébként pedig mindig érdemes ellenőrizni UCP-n, IG a bejelentési időt. Zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó