Paleto Bay helipad és kikötő

django

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:130
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

» Sandy Shoresbe és Grapesseedbe vannak repülőterek ahova lehet helikoptert is tenni, de pl. Paleto Baybe nincs lehetőség arra, hogy le lehessen rakni egy helikoptert (egyedül a sheriff hivatal mögött, de az ugye nem RP-s). Az ötletem az lenne, hogy mi lenne, ha ki lenne alakítva egy helikopter "parkoló", leszálló hely Paleto Bay-be. Valamint mint plusz dolog, mellékesen, Paleto Bay nem rendelkezik olyan mólókkal, ahol ki lehetne sétálni egy hajóhoz az nélkül, hogy bele kéne ugrani a vízbe. Tudom LS-be van helipad és hajó móló is, de szerintem nagyobb értelme lenne, ha ezekkel a hajókkal, helikopterekkel lenne lehetőség leszállni, kikötni Paleto Baybe is, révén, hogy a map legtávolabbi helye, lehet lenne rá igény is.

Szerintem amúgy, azon is el lehetne gondolkozni, hogy ezeket a helyeket pénzért lehessen bérbe venni. De ez már tényleg csak egy ilyen extra ötlet. «

Csatolmányok

» Nincs «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Sony Drax
Vagy ha van olyan nagy terület ahol nem zavar akkor oda is le lehetne szállni pl farm vagy valami vagy lámpákból ki raksz 1 H betűt és az a leszálló hely ahol senkit nem zavar :)

guszti

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:77
Doug Moore
- égi járművekkel csak és kizárólag reptereken, helipadokon, tágas saját tulajdonban lévő kertekben és Cayo Perico teljes területén lehet leszállni. ..... illetve az engedéllyel rendelkező helyszínek, melyeket a GOV-tól lehet igényelni

Azt gondolom, hogy a saját tulajdonban lévő kertek az = nem közterület és játékos által bírtokolható terület. ( Ezek nem alátámasztott tények, de majd csak kapunk tisztázást ha rosszúl gondolom. )

IC ezt le lehet beszélni egy farm tulajdonossal a földeknél vagy akár egy tulajdonos nélküli földre leszállni ( az utóbbihoz lehetséges, hogy a GOV engedélye szükséges )

Kinézet személyre szabása

Top Alsó