Póker

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Doctor Juan

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:227
Frank Dudek

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Austin Baxter «

Ötleted leírása

» Póker létrehozása asztalhoz társítva.
A következő módon működhetne az ötlet, egy parancs beírásával póker party-t lehetne létrehozni. (A parancs lehetne egyszerű, néhány példa rá: "startpokerparty" "startpoker".. Amikor vége a játéknak akkor pedig egy "deletepokerparty" "delpoker"). Amikor valaki party-t indít akkor az ott lévők betudnának csatlakozni a játékba (néhány ötlet erre a parancsra: "joinpokerparty" "joinpoker" , amikor pedig ráun valaki akkor beírná a "quitpokerparty" "quitpoker").
Az asztalhoz leülve ahol játszanak a játékosok elkezdik a játékot, a kör kezdetekor feldobja az adott játékosoknak, hogy milyen kártyát kaptak. (Texas Holdem szabályokat követve). A képernyő közepén pedig megjelennének a középre leosztott lapok.
Egy oldalsó sávban (ez lehetne mozgatható is akár) megjelenne, hogy szeretné-e az adott játékos emelni a tétet, check-el-e, vagy bedobja a lapjait. A többiek a chaten tudják követni, hogy mit lépett a másik. (Bob Kovacs bedobja a lapjait.) (Bob Kovacs emel a téten $50-t.) (Bob Kovacs check-el.).
«


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Ez a lehetőség színesíteni tudná a szerepjátékot a szerveren azzal, hogy interiorokban saját póker eseményeket tudnak létrehozni. Legyen az egy baráti összejövetel, vagy egy illegális póker party. De akár versenyeket is lehetne kreálni. Sokszor jól jönne a játékosoknak ha a kaszinón kívül is tudnának ilyen módon kikapcsolódást találni maguknak. Felpörgetheti az illegális oldalt, valamint a szerveren történő eseményeket is. «



 

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:1,923
Silay Denzel
A póker ötlete már fel van írva egy ideje belsősre, csak van egy nagy probléma: nem tudok pókerezni. :D És míg nem tudok, addig nem tudom megírni a scriptet sem. De ígérem, hogy egyszer megtanulok, és jönni fog. :D
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó