Olajfinomító - védett zóna

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Peter

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Kelly Walsh

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kelly Walsh / 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫#0855 «

Ötleted leírása

» Védett zónák közé venni a olajfinomító teljes területét «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» 21. századi kőolajfinomítók már annyira modern biztonsági rendszerrel rendelkeznek, hogy egy illetéktelen személynek a bejutás szinte majdnem lehetetlen. Ha mégis sikerül bejutnia egy illetéktelen személynek, akkor azonnal reagálnak rá, akár kamerák vagy mozgásérzékelők segítségével.
Sajnos ilyen nincs megvalósítva a GTA 5 kőolajfinomító területén. Akárki bejöhet csak úgy az ellenőrzőponton, hisz nem áll ott senki és nincs elzárva kapuval stb... Továbbá nincsenek biztonsági őrök, mint a való életben, akik a terület védelméért felelnek a nap 24 órájában. "Ezt nem várhatjuk el egy játékban, hogy a mi esetünkben a Lock & Load-tól, akárki az egész napját a kőolajfinomító területén töltse el"
A rabolni kívánó személyeknek a kőolajfinomító területe tiszta kánaán, hisz megvárják az éppen dolgozó Digasster-est elbújva és amint meglátják kirabolják a területen.«

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Én azért kíváncsi lennék ez hányszor tapasztalható hogy valaki ott rabol
Hosszú idő után tegnap. Tavaly ilyenkor óta a kutya nem jött oda se benzint/gázolajat, se alkatrészt lopni. Ezt majd 100%ra tudom neked mondani. Pedig mindíg vártuk, hogy jön valaki. Hát, így marad a menet közbeni mutatvány. :(

Tiiskid94

Legendás Író
Játékos
Üzenetek:280
Sorry for drips
Hosszú idő után tegnap. Tavaly ilyenkor óta a kutya nem jött oda se benzint/gázolajat, se alkatrészt lopni. Ezt majd 100%ra tudom neked mondani.
Azt nem értem, hogy míg mondjuk egy kamionos cégben ahol időre megy és nyilván a fuvar után kapsz kifizetést az valamilyen szinten megérthető. De egy frakcióba ahol igazából duty után kapsz fizetést miért nem lehet bele menni egy ilyen RPbe, hogy most egyszer vagy talán kétszer kirabolnak, nyilván a kamionokat nem tudja egy illegális frakció út közbe megállítani bár volt aki amiatt is írt már ide ötletet mert, hogy nem reális hogy autópályán el kapnak. Szóval kérdem, nem fér bele egy-két rablás?

(Fanatic nem neked szól ez csak a tiedre hivatkoztam 😅)

T

[Törölt fiók] Fanatic

Vendég
Vendég
Azt nem értem, hogy míg mondjuk egy kamionos cégben ahol időre megy és nyilván a fuvar után kapsz kifizetést az valamilyen szinten megérthető. De egy frakcióba ahol igazából duty után kapsz fizetést miért nem lehet bele menni egy ilyen RPbe, hogy most egyszer vagy talán kétszer kirabolnak, nyilván a kamionokat nem tudja egy illegális frakció út közbe megállítani bár volt aki amiatt is írt már ide ötletet mert, hogy nem reális hogy autópályán el kapnak. Szóval kérdem, nem fér bele egy-két rablás?

(Fanatic nem neked szól ez csak a tiedre hivatkoztam 😅)
Persze, stimt. Mi minden percben vártuk az embert, hogy elvisznek minket, kiraboláznak, elviszik a benzint, az alkatrészt. Egyszer sem történt meg :(

Ezzel pedig a nagyesély, hogy a PD szemén kissé kivülesőbb helyen cselekedjen az illegál - szűnne meg. Emellett az észrevételed jogos. Kamiont is meglehet állítani, amennyiben a kerék-kilövés autóból működő dolog. Ez a titok, másképp nem állítasz meg egy kamiont.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,249
-
Head of Staff hozzászólás
Válasz hiányában zárom, marad jelenleg így ahogy van.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó