Nyomtató papír

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

bocskeib

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:65
Bradley Mosko

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Bradley Mosko//soldierbocskeib «

Ötleted leírása

» Nyomtatópapír - Egy olyan tárgyat képzeltem el, amely az inventoryban jelenne meg, és nyomtatóval lenne rá lehetőségünk nyomtatni. Működése hasonló lenne a plakátokéhoz, imguros képeket lehetne rá feltölteni. Sokféle szituációt színesítene véleményem szerint, például hivatalos levelek kinyomtatására, szórólapként való felhasználásra, vagy akár olyan képek nyomtatására, melyek fontos szerepet játszanak a karakter életében. A lehetőségek szinte végtelenek lennének. Ezeket a lapokat postai úton is lehetne továbbítani. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Remélem más is látja benne a kreativitást.



 

Doctor Juan

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:227
Frank Dudek
A hivatalos része miatt amúgy tetszene az ötleted, de közben mégis van benne egy hatalmas olyan érzés, hogy meeh...

Pro:
Lehetne munkaszerződéseket, egyéb szerződéseket készíteni vele ami tök jól és még tetszik is. Esetleg tényleg különböző hivatalos leveleket.

Kontra:
Voice rp jut eszembe róla ezért nagyon lehoz. Egy idő után megterhelő lehet azoknak akik nem rendelkeznek lakással és ezért nem tudják hol tárolni őket.
 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Igazából ha már megírod a dolgokat akkor egyszerűbb gépre lementeni és átnyomni discordon vagy valahol, legalább biztos nem tűnik el, valamint fel tudod használni máshol is, sok értelmét nem látom annak, hogy kifejezetten a szerverre legyen egy ilyen. A színesítés részt meg nem is értem, már szállóigévé vált az ötleteknél. Egyszerűen az van, hogy az rp-ért kapsz egy itemet is. Igaz, az manapság kötelező. Egyébként a felettem hozzászóló leírta, hogy nem mindenki olyan szerencsés, hogy háza legyen, aztán szép is lenne egy komplett paksamétával a zsebemben járkálni és nézni, ahogy elvesznek tőlem különféle adóbevallásokat meg egyebeket. Az egyetlen értelmét abban látom, amikor valamilyen papírt kell bizonyos okokból valakinek felmutatni, de erre meg bedobsz egy imgur linket OOC-ba, és kész, ott van, meg lehet nézni, nem kell itemeket húzgálni, meg egyesével megnézni, hogy melyik kell és spammelni a chatet, satöbbi. A fontosabb leveleket így is küldi a rendszer, de nem érdekel senkit, bérelhető szobák tele vannak ilyen szeméttel.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,538
-
Head of Staff hozzászólás
Belsősre már fel van írva, de kissé más formában. Idővel várható, de egyelőre nem prioritás.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó