Elfogadva Nolan Leclercq - Flecso

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Tomgyi1

Újonc
Játékos
Üzenetek:2
unban.png

Név: Nolan Leclercq
Adminisztrátor neve: Flecso
Indok: OOC Stílus
Tiltás időpontja: 2026.03.20, -, -
Meddig tart a ban: Örök
Miért lettél kitiltva:
A részemről egy nonRP-s rendőrautó-lopás és az azt követő üldözés után Flecso konfrontált az esettel kapcsolatban. Én ezt sajnos rosszul kezeltem, antagonizáltam és sértegettem őt, illetve azzal is siettettem a döntését, hogy többször mondtam, hogy „mennem kell”. Ez végül csak rontott a helyzeten, és gyakorlatilag ez ütötte be az utolsó szöget a koporsóba.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre:
Ha lenne lehetőségem visszajönni a szerverre, akkor elsősorban egy teljesen új karaktert hoznék létre. Szerintem az lenne a minimum, hogy a történtek után karaktertörléssel kelljen újrakezdenem. Ezt nem úgy értem, hogy ezt valamiféle jutalomként , hanem pont azért, mert amit csináltam, annak szerintem az lenne a korrekt következménye, hogy nulláról induljak.

Most már sokkal jobban átgondolnám a karakteremet, a személyiségét és azt is, hogyan szeretném hosszabb távon játszani. Az adminokkal sem lennék ellenséges vagy tiszteletlen, még akkor sem, ha éppen nem értek egyet valamivel. Azóta több másik szerveren is játszottam, és visszatekintve már sokkal jobban látom, hogy akkor mennyire rosszul RP-ztem, és alapvetően mennyire rosszul álltam hozzá magához az RP-hez is. Ebből a helyzetből és az azóta szerzett tapasztalataimból is sokat tanultam, ezért sem IC, sem OOC oldalról nem szeretnék még egyszer olyan döntéseket hozni, amelyek hasonló helyzetbe sodornának, amit szeretnék be is bizonyítani ha adsz rá esélyt.

Ha úgy egyszerűbb vagy jobb lenne, egy Discordos megbeszélésben is teljesen benne lennék. Írásban eléggé limitált, hogy mennyit tudok és mennyit érdemes leírni úgy, hogy közben ne legyen indokolatlanul hosszú az egész.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igen

Flecso

Individuum
Adminisztrátor
Üzenetek:302
Adminisztrátor hozzászólás
Szia!
Végigolvastam a kérelmedet, hogyha a fent leírtak alapján ez ténylegesen működni fog, akkor nem kell aggódnom azért hogy még egy ilyen szituációba keveredj velem, vagy más admin társammal.
Új karaktert egy karakterszerkesztési kérelembe tudsz majd kérvényezni.

Kitiltásodat feloldottam.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó