Jogos Noemi Powell --> Marcus Reynolds

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sztojka

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:131
Noah Westfield / Lena Chambers
panaszkonyvj.png

Neved: Noemi Powell
Játékos(ok) neve: Marcus Reynolds
Panasz oka: Derby
Panasz kifejtése: Volt egy üldözés, ahol engem egy 8F Drafterrel üldözött végig Marcus Reynolds, és folyamatosan kilökött, aztán tolt... A sebességet nem nézte, mert volt hogy 190fölött is megpróbálkozott egy egy pittel, videón minden látható.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: Most már jó lenne kezdeni valamit ezzel. ( A videók nem sorrendbe lettek össze vágva)

DarK

Moderne Verne
Adminisztrátor
Üzenetek:157
.
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok.

A PK-t én fogom kezelni.
Lenne pár kérdésem az üggyel kapcsolatban amire a PK-ban szereplő személyektől 24 órán belül szeretnék választ kapni.

@Bendyyy hozzád igazából kettő darab kérdésem lenne:
- Védelmed érdekében esetleg rendelkezésedre áll kép, log vagy videó?
- A videóban láthatóan egy alkalom kivételével a PIT szabályozás határain belül toltad / lökted ki Sztojkát, a kérdésem viszont abból állna, hogy ezeknek a manővereknek a kivitelezése szerinted megfelelő volt vagy sem?

@Sztojka tőled pedig a következő érdekelne:
- A videóban egy /me-ben látható ahogy: [2025-6-18 21:12:19] [ME] !{C2A2DA} !{bc9ad6}Noemi Powell !{C2A2DA} elővesz egy fegyvert. (Heckler & Koch MP5N) azt szeretném tőled kérdezni, hogy itt pontosan mi is történt és milyen kivitelezésben?
- A videóban (imgu-ról nézve a percet) te 0:19-nél egy nyugodtan mondhatjuk, frontális ütközésnek voltál az egyik elszenvedője ahol nagy mértékű HP-t is vesztettél. Milyen RP-vel "rendezted" le ezt a mértékű ütközést?
- Mennyire gondolod ésszerűnek, hogy többszöri nagyobbnak betudható ütközést, egy frontális ütközést elszenvedve tovább folytatsd az üldözést? Úgy, hogy még fegyvert is elővettél aminek elrakása sajnos nem szerepel a videóban (erre a korábbi kérdésemnél kérlek térj ki) így feltételezve úgy vezettél tovább míg végül animba nem estél.

Sztojka

Pletykafészek
Játékos
Hello!

1. A fegyver elővétel véletlen volt, nem azt néztem hogy most elő van e véve, amikor konkrétan el voltam lehetetlenítve az üldözés alatt, küzdenem kellett azért, hogy ne piteljen vagy toljon bele a falba.

2. A videón az is látszik, hogy 0:19-nél nem Én miattam szenvedtem frontális ütközést.. Ott konkrétan belém ugratott Marcus Reynolds és bele lökött egy másik autóba.. Rpztem nyilván, nemsokára meg keresem hogy mit, majd szerkesztem. Viszont Bendy részéről semmikor semmilyen rp nem történt.

3. Arról egy kérdést sem látok sajna, hogy a pit után még tolva/lökdösve voltam, hogy miért is... Amit le írtál csak Én vagyok felkérdezve mindenért.

Egybe foglalva az egészet, az üldözés alatt folyamatosan lökdösve és pitelve voltam, ami egyszer sem volt szabályos.. A fegyver véletlenül lett elő véve. Rpztem az összes ütközést amikor meg indokolta.. Bár azt sem mertem mert ahogy megálltam körbe lettem szorítva, nekem kellett szólni, hogy RP alatt ne dobozoljanak.. Az meg hogy reálisnak gondolom e, hogy menekültem tovább... A másik fél reálisnak tartja a műveleteket amiket ellenem tett? A PK arról szól, hogy Bendy mit követett el... Ha valamiben kifogásolná az Én részemet, nyisson egy panasz könyvet.

DarK

Moderne Verne
Adminisztrátor
.
Hello!

1. A fegyver elővétel véletlen volt, nem azt néztem hogy most elő van e véve, amikor konkrétan el voltam lehetetlenítve az üldözés alatt, küzdenem kellett azért, hogy ne piteljen vagy toljon bele a falba.

2. A videón az is látszik, hogy 0:19-nél nem Én miattam szenvedtem frontális ütközést.. Ott konkrétan belém ugratott Marcus Reynolds és bele lökött egy másik autóba.. Rpztem nyilván, nemsokára meg keresem hogy mit, majd szerkesztem. Viszont Bendy részéről semmikor semmilyen rp nem történt.

3. Arról egy kérdést sem látok sajna, hogy a pit után még tolva/lökdösve voltam, hogy miért is... Amit le írtál csak Én vagyok felkérdezve mindenért.

Egybe foglalva az egészet, az üldözés alatt folyamatosan lökdösve és pitelve voltam, ami egyszer sem volt szabályos.. A fegyver véletlenül lett elő véve. Rpztem az összes ütközést amikor meg indokolta.. Bár azt sem mertem mert ahogy megálltam körbe lettem szorítva, nekem kellett szólni, hogy RP alatt ne dobozoljanak.. Az meg hogy reálisnak gondolom e, hogy menekültem tovább... A másik fél reálisnak tartja a műveleteket amiket ellenem tett? A PK arról szól, hogy Bendy mit követett el... Ha valamiben kifogásolná az Én részemet, nyisson egy panasz könyvet.

1. Rendben, amennyiben ezt Bendy is így vallja, hogy nem adtál ki feltehetően lövést az autóból akkor ez a kérdés meg is van válaszolva.

2. A frontális ütközés akaratodból vagy nem akaratodból történt az teljesen mindegy, mert megtörtént cselekménynek minősül, hisz neki mentél ahol valószínűleg ő is megsérült. Rendben várom.

3. Ide foglalom a 2-es pontodban foglalt utolsó mondatodat is. A kérdésemet úgy látom nem sikerült figyelmesen elolvasni, de ahogy látom a sajátodat sem. "PIT szabályozás határain belül toltad / lökted ki Sztojkát, a kérdésem viszont abból állna, hogy ezeknek a manővereknek a kivitelezése szerinted megfelelő volt vagy sem?" Úgy gondolom ez önmagában elég egyértelmű kell legyen, hogy minden ehhez kapcsolatos információ, cselekvés ide tartozik.

Amit pedig a végére írtál ahhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egy PK alatt bírálható a másik fél is, amennyiben szabálytalanság merül fel az ő részéről is. Erre nem szükséges másik panaszkönyvet nyitni, hiszen ott vannak a rendelkezésre bocsátott bizonyítékok. A feléd irányuló kérdésemre pedig válaszolj kérlek, nem az érdekel, hogy a másik mit gondolt vagy tett, arra majd ő kitér a saját részénél.

Sztojka

Pletykafészek
Játékos
1. Rendben, amennyiben ezt Bendy is így vallja, hogy nem adtál ki feltehetően lövést az autóból akkor ez a kérdés meg is van válaszolva.

2. A frontális ütközés akaratodból vagy nem akaratodból történt az teljesen mindegy, mert megtörtént cselekménynek minősül, hisz neki mentél ahol valószínűleg ő is megsérült. Rendben várom.

3. Ide foglalom a 2-es pontodban foglalt utolsó mondatodat is. A kérdésemet úgy látom nem sikerült figyelmesen elolvasni, de ahogy látom a sajátodat sem. "PIT szabályozás határain belül toltad / lökted ki Sztojkát, a kérdésem viszont abból állna, hogy ezeknek a manővereknek a kivitelezése szerinted megfelelő volt vagy sem?" Úgy gondolom ez önmagában elég egyértelmű kell legyen, hogy minden ehhez kapcsolatos információ, cselekvés ide tartozik.

Amit pedig a végére írtál ahhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy egy PK alatt bírálható a másik fél is, amennyiben szabálytalanság merül fel az ő részéről is. Erre nem szükséges másik panaszkönyvet nyitni, hiszen ott vannak a rendelkezésre bocsátott bizonyítékok. A feléd irányuló kérdésemre pedig válaszolj kérlek, nem az érdekel, hogy a másik mit gondolt vagy tett, arra majd ő kitér a saját részénél.
Határozottan nem adtam le lövést a kocsiból, főleg hogy sofőr oldalról vagy nem lehet vagy tilos.. Nem tudom nem próbáltam sose.

Az ütközésről nem találtam meg a logot, mert nem tudom, hogy pontosan mikor történt.. Vagyis még keresem.

Bendyyy

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:112
Lance Herrera / Jaden Ayers
Védelmed érdekében esetleg rendelkezésedre áll kép, log vagy videó?
Hello, rendelkezem igen, ezeket küldöm is ide be válaszként a kérdésekre. Ezeken a videókon igazándiból legtöbbször az látható hogy 150 alatt Noemi-t lököm meg a kanyorokban majd ő RP-vel vagy épp anélkül akár megállással miután kipördül az autója tovább hajt. Az esetek többségében RP-ett ahogy én is ami nagyobb ütközés volt de votl amikor már csak tovább hajtott.
A videóban láthatóan egy alkalom kivételével a PIT szabályozás határain belül toltad / lökted ki Sztojkát, a kérdésem viszont abból állna, hogy ezeknek a manővereknek a kivitelezése szerinted megfelelő volt vagy sem?
Az az egy kivétel határ esett legalábbis szerintem, az esetnél 150-160-as tempóval mozgott, nem is feltétlen a PIT vagy Noemi kilökése volt a célom, sajnos én sem tudtam már ott tovább kanyarodni mert a patka megrepítette az autóm de ha PIT-nek vagy RAM-nak nevezzük akkor elfogadom hogy szabálytalan volt. A többi lehetőségnél és esetnél jogosnak és megfelelőnek tartom a manőver kivitelezését. Tekintve hogy Noemi üldözése egy BOLO-val elátott VSTR üldözéséből alakult ki, a BOLO pedig egy fegyveres rabláshoz köthető ha jól tudom. (Az üldözés végén ki is alakult tűzharc, plusz az üldözés közben egy 10F-ből szintúgy az egységekre lőttek a városközpontban). Rendszám nélkül csatlakozott az üldözéshez majd blokkolta, esetenként lökdöste az egységeket amikor épp tudta, igaz nem nagy tempónál. De többször is olyan mértékű veszélyt jelentett a többi egységre, és üldözésekre plusz a civil forgalomra hogy szerintem szükséges és jogos volt a menőverek kivitelezése. Direkt a kanyarokban vittem véghez a PIT-eket mivel egyenesben a nagy tempónál nem lett volna esélyünk téged bárhogy megfogni csak a kanyarokban ahol lelassulsz a videón látható 90-100-as tempókra.
A legutolsó lökésnél mikor animba is estél végül, te fékeztél be előttem már nem volt helyem se kikerülni vagy lassítani így beléd csúsztam, az autód tovább csuszott és a lépcső animba ütött.
A lényeget úgy gondolom leírtam ha DarK-nak kérdése lenne még válaszolok rá.
A videók Simon szemszögéből készültek.

Sztojka

Pletykafészek
Játékos
Hello, rendelkezem igen, ezeket küldöm is ide be válaszként a kérdésekre. Ezeken a videókon igazándiból legtöbbször az látható hogy 150 alatt Noemi-t lököm meg a kanyorokban majd ő RP-vel vagy épp anélkül akár megállással miután kipördül az autója tovább hajt. Az esetek többségében RP-ett ahogy én is ami nagyobb ütközés volt de votl amikor már csak tovább hajtott.

Az az egy kivétel határ esett legalábbis szerintem, az esetnél 150-160-as tempóval mozgott, nem is feltétlen a PIT vagy Noemi kilökése volt a célom, sajnos én sem tudtam már ott tovább kanyarodni mert a patka megrepítette az autóm de ha PIT-nek vagy RAM-nak nevezzük akkor elfogadom hogy szabálytalan volt. A többi lehetőségnél és esetnél jogosnak és megfelelőnek tartom a manőver kivitelezését. Tekintve hogy Noemi üldözése egy BOLO-val elátott VSTR üldözéséből alakult ki, a BOLO pedig egy fegyveres rabláshoz köthető ha jól tudom. (Az üldözés végén ki is alakult tűzharc, plusz az üldözés közben egy 10F-ből szintúgy az egységekre lőttek a városközpontban). Rendszám nélkül csatlakozott az üldözéshez majd blokkolta, esetenként lökdöste az egységeket amikor épp tudta, igaz nem nagy tempónál. De többször is olyan mértékű veszélyt jelentett a többi egységre, és üldözésekre plusz a civil forgalomra hogy szerintem szükséges és jogos volt a menőverek kivitelezése. Direkt a kanyarokban vittem véghez a PIT-eket mivel egyenesben a nagy tempónál nem lett volna esélyünk téged bárhogy megfogni csak a kanyarokban ahol lelassulsz a videón látható 90-100-as tempókra.
A legutolsó lökésnél mikor animba is estél végül, te fékeztél be előttem már nem volt helyem se kikerülni vagy lassítani így beléd csúsztam, az autód tovább csuszott és a lépcső animba ütött.
A lényeget úgy gondolom leírtam ha DarK-nak kérdése lenne még válaszolok rá.
A videók Simon szemszögéből készültek.
Én mondjuk nem nevezném pitnek amikor oldalból belém durransz, belém ugratsz, tologatsz... De hát kinek mi igazából.

DarK

Moderne Verne
Adminisztrátor
.
Adminisztrátor hozzászólás
Elősször is szeretném megköszönni, mindkét oldalról a kulturált viselkedést és hozzászólásokat.

Pár dolgot szeretnék megjegyezni mielőtt a PK zárására térnék ki. Sztojka sajnálattal látva, nem sikerült választ adnod a kérdésemre a frontális ütközés utáni RP folytatásátt illetően, amit 2x tettem fel, ahelyett inkább a másikra terelted a szót avagy figyelembe se vetted. Ettől eltekintve szeretném felhívni elsőnek is a te figyelmed. Egy frontális ütközést követően felmerül a kérdés, hogy vajon, egy 27 éves nő / férfi, elszenved egy ilyen mértékű balesetet az józan ésszel gondolva, mennyire ésszerű, hogy tovább folytatja az üldözést úgy hogy ez 144km/h- val történik? Elgondolkodtató, de roppant egyszerű a válasz. Semennyire.
Erre az ütközésre ez volt az RP-d, szerintem nem vet fel kérdést az, hogy ez így önmagába elég-e:

[21:08:33][js] erősen veri be a kezét, a kormány rázkódásába, fejeli le a A oszlopot erősen amitől orra vére kezd csorogni. [Noemi Powell]

Bendyyy a te esetedben, ehhez hasonló panasz nem az első volt már. Számszerűsítve nem is szeretném megemlíteni, de ezt látva, úgy látom továbbra sem sikerül tanulni az esetből. Addig a pontig míg a PIT sebesség határain belül lökted ki Sztojkát nincs is gond, de az utána történő további lökdösődés / tologatás, többszöri ütközés valóban szembetünő és néhol feleslegesnek is mondható. Ezen felül a te RP-d is megkérdőjelezhető, tekintettel az ütközések mértékére:

[21:06:21][js] Megremeg az ülésében de nem esik komolyabb baja mert az öve megfogja. [Marcus Reynolds]

Tekintettel arra, hogy nem az első ilyen PK-t kapod, úgy gondolom megérné egy kicsit elgondolkodni rajta, hogy ez vajon mennyire járható út, mert így haladva nem igazán lesz eredményes.

Összegezve, mind a két fél hibázott. Arra szeretnék megkérni mindenkit, hogy a jövőben törekedjünk arra, hogy az ésszerűség (józan ész) elvén cselekedjen a továbbiakban, mérje fel mindenki a saját helyzetét és annak logikus következményeit.

@Sztojka panaszkönyve @Bendyyy ellen Derby vádjával jogos, viszont így az ütközések súlyosságának nem megfelelően történő RP-je miatt Bendyyy-t HanyagRP, Irreális közlekedés és Sebesség határon felüli PIT szabálypont megszegése végett, ezen felül Sztojka-t HanyagRP, NonRP-s közlekedés vádjával szankcionálom.

Szankciók:

@Sztojka : HanyagRP, NonRP-s közlekedés | 70 perc
@Bendyyy : HanyagRP, Irreális közlekedés, Sebesség határon felüli PIT | 100 perc

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó