Noah Shay --> Laca

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

szabesz

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Név: Noah Shay
Adminisztrátor neve: Laca
Indok: DM (Nincs UB)
Tiltás időpontja: 2022-06-25 19:05:40
Meddig tart a ban: Örökös.
Hányszor voltál tiltva a szerverről: Ezzel együtt ötször.
Miért kérsz unbant: Mert,szeretnék játszani a szerveren,résztvenni a közösségben.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: A túlságosan elkapkodott döntéseimen hisz az eddigi dm bannjaim nagyrésze nem szándékos volt,nem akartam szabályt sérteni vele de abban a pillanatban hirtelen ezeket tartottam a legjobb döntésnek de most rájöttem hogy nem volt az.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben,hibáztam ezt jóvá szeretném tenni.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,408
-
Szia @szabesz,

Mi a garancia arra, hogy ezek a sorozatos kihágások nem fordulnak elő többé? Elég súlyos jail-ek és bannok szerepelnek az UCP-den.

szabesz

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:35
Szia! Igen,elég súlyos az UCP előéletem őszintén garanciát nemtudok mondani neked,megigérni tudom csak hogy nem leszek ilyen meggondolatlan mikor döntenem kell inkább,vesztek és rp-zek és nem győzök és nem rp-zek. Nagyon megköszönném ha kaphatnék még egy utolsó esélyt mert szeretnék játszani a szerveren,mert jó emlékek fűznek hozzá.Válaszodat előre is köszönöm.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,408
-
Head of Staff hozzászólás
Figyelembevéve a körülményeket és az UCP-det, lett volna bőven alkalom arra, hogy bizonyítsd azt amit leírtál. Elutasítva most is és a jövőben is.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó