Üzenetek:127
Nina Cortez
Név: Nina Cortez
Születési idő: 1997.04.05
Születési hely: Sevilla
Beszélt nyelv: Angol, Spanyol, Török.
Külső tulajdonságok:
Magassága: 172 cm
Súly: 54kg.
Szeme színe: Kék.
Jó tulajdonságok:
Kreatív,
Remek üzleti érzék,
Céltudatos,
Nagyon könnyen jegyez meg dolgokat.
Rossz tulajdonságok:
Hamar felkapja a vizet.
Beszéd helyett, jobban szereti testfenyítéssel megoldani a helyzeteket.
Érzéketlen tud lenni.
A kezdetek.
Kezdjük az elején, Spanyolországban születtem, Sevilla városában. A szüleimet nem ismertem, 1 hónapos lehettem mikor elhunytak. nagybátyám Charlie Cortez vett magához, aki mindent megadott nekem amit csak tudott. Éjszaka sose volt otthon, saját klubjukat vezette Federico-val. Így Carmen (bébiszitter) vigyázott rám általában, jól kijöttem vele. 3 éves lehettem mikor Charlie feldúltan jött haza, és összepakolt pár fontosabb cuccot, meg egy csomó pénzt, majd Törökországba utaztunk el. Magán tanárom volt, megtanított a török nyelv rejtelmeire, illetve Charlie az üzleti dolgokba vezetett bele. Charlie beíratott önvédelmi órákra is, azt mondta ez még jól jöhet, én mindent elhittem neki, felnéztem rá. Szép lassan elkezdtem nővé cseperedni, mindig kihívó ruhákba öltöztem, Charlie szerint így könnyebb az üzlet kötés, meg őszintén szólva szeretem is ezt a stílust. 18 éves voltam, amikor Charlie azt mondta itt az idő, hogy visszamenjek Spanyolországba és segítsem a Cortez Crime Family-t. Természetesen eleget tettem a kérésnek, Charlie azt is közölte, hogy soha senkinek nem beszélhetek róla.
Megérkezés Spanyolországba.
Mikor leszálltam, a reptéren már vártak rám, be is ültem a kocsiba, és el is vittek Federico V Cortezhez. Először a klubban kellett tevékenykednem, kisebb mennyiségű drogokat sóztam rá az embereknek, flörtölgettem, szélesítettem a vevő kört. Egyik este felfigyeltem egy srácra, olyan más volt mint a többi. El is kezdtünk beszélgetni, és hát meg is volt az összhang. Zac volt a neve, és hát elég hamar közel kerültünk egymáshoz. Kiderült, hogy egy szövetséges szervezetnek az egyik vezetője, engem ez természetesen nem zavart, de igyekeztünk azért titokba tartani a dolgot. Zac szinte tökéletes volt, nagyon sok mindenre megtanított ő is, legfőképpen, hogy a nehéz helyzetekben, hogy maradjak erős. Annyira tökéletes kapcsolat volt köztünk, mint a mesékbe. Tudjátok mikor minden rózsaszín. Ekkor voltam először szerelmes.. Mondjuk ne egy átlagos romantikus kapcsolatot képzeljetek el, első randi alkalmával lőtérre mentünk, meg is lepődtem, de talán pont ez fogott meg benne annyira.
Zac elvesztése.
Egyik este későn végeztem a klubban, aztán el is indultam Zachez, de mikor oda értem, csak a piros kék fényeket láttam, rendőrök voltak bassza meg... Tudtam, hogy nem mehetek oda, hisz azzal magam illetve a szervezettet is veszélybe sodrom.. Így csak a kormányt tudtam szét verni, és elhúzni onnan.. Tudtam, hogy nagy baj van.. Másnap értesültem a dolgokról, hogy Zac-et, megkínozták, és végül el is vették az életét.. Először összezuhantam, a lőtéren töltöttem szinte minden napom, bosszút akartam...Tudni akartam miért kellett így meghalnia...Miért vették el tőlem..
A bosszú.
Miután már eléggé összeszedtem magam, a családhoz fordultam, szerencsére elég sok rendőri befolyásunk volt, így elég sok mindent megtudtunk a nyomozásról, meg is tudtuk melyik rivális szervezett volt a háttérbe. Látták rajtam, hogy nagyon elszánt vagyok, talán azt is akarták, hogy ezzel bizonyítsak nekik, fene se tudja, de rám bízták a dolgot, kaptam magam mellé 3 embert, akikkel meg kellett őket figyelnünk. Folyamatosan figyelték az emberek a területet, ameddig nem volt olyan alkalom, hogy valaki egyedül legyen és el lehessen kapni. Teltek az órák, én egyre jobban éreztem a bosszú vágyat.. Aztán jött is az értesítés, hogy sikerült elkapni egy tagot, és küldték a koordinátát is hozzá. Egy elhagyatott raktárba vitték, nem is haboztam száguldoztam oda. Mikor oda értem a tag egy székre volt ültetve, kezei lábai lekötözve, rám néztek a többiek, bólintottak felém, és el is kezdtem. Először csak a fegyverem a golyóihoz tettem, és úgy kérdeztem. Gondolhatjátok semmit nem mondott.. Ezen csak felhúztam magam és meghúztam a ravaszt, oda is lett az egyik ékessége.. Ekkor már folyt a könnye a fájdalomtól. Párszor fejbe is vágtam a fegyveremmel, tiszta vér volt az arca.. Aztán amikor a fegyvert már a farkára szegeztem rá, elkezdett csicseregni. Ki mondta azt a nevet amit már mi is tudtunk, csak egy megerősítés kellett. Szépen dalolt a pacsirta, hogy ne tette volna, hisz csak egy 17 éves kis taknyos volt. Elmondta, azt is hol húzza meg magát az a rohadék... Miután mindent elmondott amire kíváncsiak voltunk, fejéhez tartottam a fegyvert és minden habozás nélkül húztam meg a ravaszt a két szeme között... Tudjátok mi a durva?! Hogy iszonyat jó érzés volt... Franc se tudja, hogy az adrenalin vagy a bosszú... De rohadt jó volt.. Közöltem a srácokkal, hogy tüntessék el, aztán haza mentem pihenni, rám fért már... Másnap el is kezdtük figyelni az illető házát, tudjátok nem lehetett sokáig tökölni, nem tudhatták meg, hogy az egyik tag meghalt... Két három nap után sikerült elkapnunk az illetőt, viszont őt már Zac régi házába vittük el, ahol elvették az életét, a srácok már elég sok eszközt oda készítettek nekem. Nem sokáig haboztam, el is kezdtem ütni, nem tudjátok elképzelni mit éreztem, csak üvöltöttem, hogy miéért??!! Tudjátok mit mondott?! Azt mondta az a rohadék, mert a gyengéknek mennie kell...Hát képzelhetitek...Brutálisan összevertem egy csavarkulccsal.. A ruhám az ő vérében úszott... Ahogy láttam, hogy szál ki belőle az élet, megnyugvást éreztem. Tudom, hogy ez Zac-et nem hozza vissza, de akkor is, kibaszott jó érzés volt. Miután végeztem, a meztelen testére egy táblát raktunk, amire a következő szöveg volt írva. "Zac üdvözöl". Otthagytuk a francba és mindenki elindult haza. Mikor haza értem, beálltam a zuhany alá, lemostam annak a mocsoknak a vérét magamról, majd lefeküdtem, és hosszú idő után most aludtam a legjobban.
Előrelépés a szervezetben.
Másnap beszámoltam a vezetőinknek mindenről, akik egy kisebb mosolyt ejtettek felém, talán náluk ez az elismerés, nem tudom, de minden esetre feljebb kerültem, már nem árultam drogot, komolyabb üzletekkel kezdtem el foglalkozni. Ez miatt a pénz is sokkal jobban jött, el is kezdtem drágább ruhákat venni, sőt oda voltam minden egyes dögös, vagy kihívó ruciért. Könnyű volt az ügyfeleket magunkhoz édesgetni, férfiak. Meglátnak egy csinos nőt, és már a nemi szervükkel gondolkoznak.. Nem volt nehéz eljátszani nekik, hogy van esélyük, Zac halála után nem bíztam bennük, így csak irányítottam a férfiakat. Ha valakit fenyíteni kellett az sem volt nehéz, hotel szobákba csaltam őket, eljátszottam a kikötözés dolgot, majd jött a fenyítés. Mindig volt a táskámba valamiféle eszköz, amivel hatni tudtam rájuk. Nagyon sokat bizonyítottam a szervezetnek, így megkaptam az Underboss rangot Spanyolországban. Őszintén kurvára hajtottam ezért, és elég elismerő volt ez számomra.
Egyik este kaptam egy üzenetet, Chloe írt aki a Los Santosi szervezetünk egyik vezetője, hogy sürgősen találkoznunk kell, és hogy 1 óra múlva érkezik a Spanyolországba. Ki küldtem érte egy kocsit, el is hozták hozzám. Láttam rajta, hogy nincs jó hangulatban, de nem nagyon akartam belemászni az életébe. Egy üzenetet adott át Federico D Cortez-től, hogy Los Santosba van rám jelenleg szükség, Chloe helyét fogom átvenni. Elmondta nagy vonalakba ott mire számítsak, kikkel mi a helyzet, kik dolgoznak nekünk, kik az ellenséges szervezet, minden egyéb információt.
Megittunk egy kávét, majd elszállásoltam.
Megittunk egy kávét, majd elszállásoltam.
Megérkezés Los Santosba.
Elég hosszú volt a repülőút, de azért első osztályon ki lehetett bírni. Mikor kiléptem a reptérről már vártak rám, Federico az egyik emberét küldte ki értem, a neve Noah. Illedelmes volt, kinyitotta nekem az ajtót meg minden, szóval mondhatni úriember volt. Beszálltunk a kocsiba, majd el is indultunk, megmutatta, hogy még is mi merre található. Hamar megjegyeztem a dolgokat. Elmentünk egy irodába ahol elég sok papír volt, amiket még Chloe vezetett. El is kezdtem őket átnézni, és nem tetszett amit láttam bassza meg.. A cégnek elég sok kifizetése volt, de bevétel szinte semmi, értem már miért kellett ide jönnöm. Elmentünk utána a birtokra, ahova Noah oda is hívta az embereket. Megismerkedtem velük, volt is egy két dolog ami már akkor nem tetszett, nem igazán tudják mi az a tisztelet, de természetesen ezen majd akkor változtatunk amikor majd Federicoval is sikerül találkoznom. Miután megvolt a nagy találkozás, Noah megmutatta, hol pihenhettem ki a hosszú utat, így egy forró fürdő után, befeküdtem az ágyba, végig gondoltam mennyi mindent kell itt még csinálni, majd lehajtottam a fejem és álomba szenderültem.
Találkozás Federicoval.
Furcsa volt reggel itt ébredni, de majd idővel hozzászokom ehhez is. Felfrissítettem magam, és kimentem a konyhába, Noah már ott várt forró gőzölgő kávéval. Elvettem a kávét, és elkezdtem kérdezgetni a többiekről, és persze rá is kíváncsi voltam. Van ebbe a srácba valami amit nem tudok hova tenni, vagy valóban ennyire elhívatott lenne a munkája iránt?! Fene se tudja, de tudjátok, nem bízok én a férfiakba. Miután megittam a kávét, Noah megmutatott még pár dolgot, hol mennek a Drog termelések és minden ilyesmi. Kaptam egy rádiót is beállítva egy frekvenciával. Elmondta, hogy itt szoktak kommunikálni, illetve összehívni a csapatot, ha bármi van. Esti órákba bele is szólt egy hang, amit egyből felismertem.. Federico D Cortez volt, itt volt az ideje a találkozásnak. A találkozás
Utoljára szerkesztve: