Elutasítva Nicolas Trujillo UBje.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

DF16Official

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
unban.png

Név: Nicolas Trujillo
Adminisztrátor neve: antichet
Indok: macro
Tiltás időpontja: 2025.09.30. 10:34:31
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva: Nincs numpad a billentyűzetemen, bemakróztam a tempomat fel/le váltását a DPI fel/le gombokra, benyomtam véletlen és az anticheat kitiltott azzal az indokal hogy minigamet makróztam vagy valami ilyen az indok. Nagyon nem szándékos volt, hát full szűz ucp m van, jailem sincs meg semmi.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: hát, veszek egy numpados billentyűzetet majd, vagy valahogy ha valaki segitene hol kell átbindelni a tempomat gombokat billentyűzeten másik gombra vagy valami megoldás, akkor segitsen légyszi.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: végülis jogosnak, figyelmetlen voltam,átgondolhattam volna 2x a dolgot.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,824
-
Head of Staff hozzászólás
Helló,

A favágó melónál tett ki az anticheat, ahol a fel-le nyilas minigame van - erről is szól a pontos bannod indoka, ami - "Makró használata (fel-le nyilas minigame)". Semmi köze a tempomat makródhoz, hiszen az utolsó soraid ezek:

[2025-9-30 10:25:3] [ME] !{C2A2DA}*** !{bc9ad6}Nicolas Trujillo !{C2A2DA} elővesz egy fegyvert. (Balta)
[2025-9-30 10:26:16] [ME] !{C2A2DA}*** !{bc9ad6}Nicolas Trujillo !{C2A2DA} felveszi a feldarabolt farönköt.
[2025-9-30 10:29:14] [ME] !{C2A2DA}*** !{bc9ad6}Nicolas Trujillo !{C2A2DA} felveszi a feldarabolt farönköt.

Nem állja meg a helyét az állításod.

A szabályzat pedig világosan fogalmaz:

"Tilos minden olyan segédprogram vagy szoftver használata, amely egy játékost bármilyen előnnyel ruház fel másik játékossal szemben. Ez magában foglalja, a makrókat – legyen az egér, billentyűzet vagy külső segédprogram – és az autohotkey segédprogramokat. Tiltott bárminemű bindRP – kivéve LSPD-LSFD LSSD megafon."

Az UB kérelmed elutasítom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó