Nicola Bates - Klód

PjeterParker

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Nicole Bates
unban.png

Név: Nicola Bates
Adminisztrátor neve: Klód
Indok: MG - Nincs több UB
Tiltás időpontja: 2023.10.04.
Meddig tart a ban: Örökre
Miért lettél kitiltva: Akkoriban ha jól emlékszem FaceNetworkon leírtam a Discord nevemet valakinek, mert segíteni akartam neki valami képet szerkeszteni, de mivel utolsó esélyes voltam ezért megkaptam a kitiltást...
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Eltelt 3 év azóta, és ez idő alatt sokat változtam, főleg személyiségben. Eljutottam oda, hogy szakember segítségét kérjem a dühkitöréseim és egyéb problémáim miatt, és úgy érzem, mára sikerült ezeket nagyrészt leküzdenem. Beismerem, hogy régen, amikor adminügyem volt vagy olyan választ kaptam, ami nem tetszett, sokszor elfogadhatatlanul reagáltam. Emiatt szeretnék őszintén bocsánatot kérni mindenkitől, akit megsértettem vagy megbántottam. Az összes adminnak és játékosnak is szeretném kifejezni a legnagyobb elnézésemet a korábbi viselkedésem miatt. Tudom, hogy ezeknek megvoltak a jogos következményei, és azt is, hogy többször kaptam "utolsó esélyt”, amikkel nem éltem rendesen. Utólag már látom, hogy sokszor türelmesek és korrektek voltatok velem, csak akkoriban nem hallgattam senkire, és nem tudtam kezelni a helyzeteket. Később, kb. egy évvel ezután jutottam el oda, hogy segítséget kérjek, ami sokat változtatott rajtam. Fontosnak tartom kiemelni, hogy az a társaság, ami akkoriban rossz irányba vitt, már nincs az életemben. Megszakítottam velük a kapcsolatot, le is tiltottam őket, és nem akarok újra ilyen közegbe kerülni, mivel ez a személyiségemre akkoriban is rombolóan hatott. Teljesen más szemlélettel állok már a játékhoz és a közösséghez is. Tudom, hogy a múltam miatt kicsi az esély arra, hogy még egy lehetőséget kapjak, de szeretném megpróbálni. Ki szeretném próbálni a OneRP-t FiveM-en, és egy tiszta lappal elkezdeni, teljesen normálisan, szabályokat betartva játszani azokkal az emberekkel, akiket régen megismerhettem, és akik akkor is próbáltak segíteni nekem. Lehet, hogy ez most nem számít sokat, de azóta más GTA V text RP szervereken, amik bezártak EGYÉB okok miatt neveket nem szeretnék emliteni...., ahol játszottam, végig normálisan, szabálykövetően és illemtudóan viselkedtem. Nem csak szavakkal szeretném bizonyítani, hogy változtam, hanem tettekkel is. Remélem azzal hogy sikerült megírnom ezt az üzenetet eljuthat mindenkihez az üzenetem, legfőképpen azokhoz akiket megsértettem annó hogy őszintén szeretnék bocsánatot kérni hiszen egy gyökér voltam és szeretnék végre egy rendes RP szerveren rp-zni...... Ha esetlegesen véletlen odakerülne a sor hogy "unbant" kaphatnék a bíráló adminnal privátban is szeretnék beszélni hogy tudjam bizonyítani hogy változtam! Utólagosna is köszönöm hogy elolvastátok eme-remek hosszú üzenetemet és nem raboltam az időtöket!

UI: Köszönöm a támogató liket, ha kapok!

Összességében jogosnak érzed a tiltást: Teljes mértékben igen, mivel a szerver szabályzatát akkoriban megszegtem!

Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó