Üzenetek:53
Milanmuresan@gmail.com

Név: Nicole Bates
Adminisztrátor neve: Klód
Indok: MG
Tiltás időpontja: 2023-09-23 23:00:20
Meddig tart a ban: Örök
Hányszor voltál tiltva a szerverről: 7
Miért kérsz unbant: Először is szeretném kifejezni mély sajnálatomat azért, hogy kellemetlenségeket és feszültséget okoztam a szerveren. Elismerem, hogy az utóbbi időben néhány olyan cselekedetet hajtottam végre, amely nem csak a játékélményt, hanem a szerver hangulatát is negatívan befolyásolta. Szeretném, ha tudnád, hogy az azonosított hibáimat és hozzájárulásomat a szerver minőségének csökkenéséhez komolyan veszem.
Az egyik fő dolog, amit meg kell értenem, az az, hogy minden játékosnak jogában áll élvezni a játékot, és az én felelősségem, hogy tiszteletteljes és pozitív környezetet teremtsek mindenkinek. Elfogadom, hogy viselkedésem néhány játékossal szemben nem volt elfogadható, és ezzel számos kényelmetlenséget okoztam mind a játékosoknak, mind a szerver moderátorainak.
Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit megzavartam vagy frusztráltam a játék során. Belátom, hogy a közösség egésze érintett lehet a tetteim által, és mélységesen sajnálom az esetlegesen kiváltott negatív érzelmeket. Tisztában vagyok azzal, hogy a szerver egy közösségi tér, és mindannyiunk felelőssége, hogy támogassuk és erősítsük azt.
Azoknak a személyeknek, akiknek egyéni sérelmeim miatt kellett szembesülniük a játék során, különösen elnézést szeretnék kérni. Tudom, hogy mindenki érdemli a tiszteletet és a méltóságot, és sajnálom, hogy néhány szavammal vagy tettével megsértettem ezeket az értékeket.
Szeretném kijavítani hibáimat és helyreállítani a közösség bizalmát. Ezért elkötelezem magam mellett, hogy a jövőben tiszteletteljesen és együttműködően fogok viselkedni mind a játékon belül, mind a szerveren kívül. Továbbá, ha a moderátorok vagy a közösség más tagjai valamilyen konkrét intézkedést vagy korrekciót javasolnak, készen állok megfogadni és végrehajtani azokat.
Kérlek, fogadd el ezt a bocsánatkérést őszintén, és értsd meg, hogy szándékom a változás és a fejlődés felé irányul. Remélem, hogy a jövőben pozitív hozzájárulással szolgálhatok a szerver és a közösség fejlődéséhez.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Elsősorban igazából "MG"-n változtatnék. Bár igazából én azért kaptam bant mert megkértem hogy vegyenek le egy FaceNetwork tiltást amit furának tartok mert ezért már "LACA" szankcionált... Kicsit furának tartom hogy ugyan azért az esetért kétszer kapok szankciót... kettő külön admintól.... Meg másodsorban megy jegyezném hogy igazából ez a közösségi platform egyik hibája hogy hiába hozok új karaktert... attól még a "FaceNetwork" ban is fent marad. Alapvetően ha a szerveren elitéljük a külső Discord kereskedést / Külső üzenetváltásokat ami amúgy a szerver gazdaságán / életén nem változtat .... De most alapvetően felhoznám példának hogy elméletben az MG tiltott a szerveren de a játékosok nagyobb része például így folytat le üzleteket.... Igazából magát a kitiltást megbántam és változtatnék ezen az MG-n de akkor vonatkozzon egységesen mindenkire.... Tudom jó eséllyel amúgy a kérelmet törölni fogja egy admin vagy csak egyszerűen elveszik a süllyesztőbe.... De ha demokrácia van a szerveren és a discordon is akkor az adminoknak is kijárna a szankció a külső platformon való kereskedésekért... mert hiába "OOC" kommunikálják le de attól a szerveren történik meg.... És nem FaceNetworkon vagy SMS-ben hanem közvetlen a szerveren random megbeszélt ponton "találkoznak"
Példa
Tudom hogy régi dolgokat kár felhánytorgatni, de a szabályok akkoriban is vonatkoztak mindenkire nem? És érdekesnek tartom hogy ez utólagosan se lett szankcionál egyik félnek se. Igazából ennyiből nem érzem jogosnak ezt a fajta bant, ha nem kap érte mindenki egyenlően kitiltást/ Szerveren szankciót aki elkövette
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Igazából magát a kitiltást megbántam, de a szankciót kissé furának érzem hogy kétszer kaptam ugyan azért kitiltást ugyan azon személy üzeneteiért