Elfogadva Neior Cafaro -> Fater

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

peti2011

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
unban.png

Név: Neiro Cafaro
Adminisztrátor neve: Fater
Indok: Rp alóli kilépés,ooc stílus
Tiltás időpontja: 2024.12.03.
Meddig tart a ban: Örökös
Miért lettél kitiltva: Sok idő eltelt bannom óta és most ismételten megproóbálkozom vele,amiért a bannomat kaptam: Az idő kissé megkoptatta már emlékeimet viszont ami megmaradt hogy éppen egy igen hosszasra zajlott üldözésben vettem részt az lspd-vel ami a végére igen csak elharapozodott hiszen 1-2 órán keresztűl próbáltam meglógni a szerverk elől,a végére sajnos inkább már egy derby szerűség lett de ezzel semmi gondom nincs megesik az ilyesmi. A végén emlékeim szerint mivel az autóm megsebesült és mozdíthatatlanná vált futásba eredtem és rá is lőttem egy rendfentartóra aki viszonozván a tüzet a karakterem halálát vagy legalábbis megsérülését okozta,itt követtem el a hibát hisz buta fejemmel kiléptem a játékból amelyet nem szabadott volna. Az ooc részét nem teljesen értem emlékeim szerint tisztelettel beszéltem mindenkivel és nem volt cél bárkinek is szándékos megbántása vagy bármi egyéb.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: Elsőként is rengetegen ismernek és a szerver indulása óta játszottam rajta és követtem is el rengeteg hülyeséget,van sajnos több bannom is van amit jogosnak de van amit teljesen jogtalannak érzek. Bár tudom ez most annyira nem számít. Aki ismer és valóban tartja velem a kapcsolatot tudja hogy egy rendes érett ember vagyok,és jóval többet hozzám tett az életemben lévő változások amik a mostani szakaszomhoz vezettek. A szerveren sajnos többször tapasztaltam hogy olykor egyes megnyilvánulásaimat fogalmazásomat félreérthetően közöltem vagy nem kellően fogalmaztam meg annak ellenére is hogy azt nem bántó vagy sértő szándékkal tettem. Ezt a hibámat jól tudom és véleményem szerint már sikerült ezen változtatnom de törekszem ennek teljes kiküszöbélésére hogy az írásban közölt dolgaim ne kelthessenek agályt senki felé. Tudom hogy sokszor ami az én problémámhoz vezetett ez a konfliktus kezelés és forrófejüségem volt,mára már az életviszonyaimnak és annak köszönhetően hogy sikerült másik felemet megtalálni teljesen megváltoztak,higgadtabb éretebb,felnőttebb lettem. Ennek ellenére ezen részem fejlesztését is folytatnám a továbbiakban a szerveren is kamatoztatva. Amin lényegesen változtatnék a játék módom,régebben igencsak hülyeséket csináltam nagyon a feljebb törésre és társaira mentem rá ami sokszor az rp-m rovására ment annak ellenére hogy sokatoktól kaptam már dicséretet egyes rp szituációkban. Mostanra sokkal higgadtabb fejjel szimplán a munka után és minimális időmben szeretnék higgadtan chillezni és jókat rp-zni akár egy frakción bellül ahogy ezt általában tettem. Sokan hívtatok már vissza ide ezért is vagyok jelenleg itt, hisz a közösségben a mai napig vannak olyan tagok akikkel jó kapcsolatot ápolok. Többen vannak a régebbi csapattal akikkel a sikeres megjelenésemet követően biztos aktív közössége lennénk a szervernek. Innen is köszönöm hogy időt fektettek az elolvasásba illetve a visszaengedésemen való gondolkozásba. Kellemes nyarat mindenkinek!
Összességében jogosnak érzed a tiltást: Alapvetően igen tudom jól hogy én hibáztam azt is hogy mit követtem el.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,936
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

A kérelmedre én fogok reagálni a vezetőség nevében, Fater helyett.

Az ooc részét nem teljesen értem emlékeim szerint tisztelettel beszéltem mindenkivel és nem volt cél bárkinek is szándékos megbántása vagy bármi egyéb.
[2024-12-3 18:17:11] [OOC-Chat] Neiro Cafaro: (( amugy do ba kellene kérdezni a kocsival kapcsolatba nem force rp-zni gyökerek ))

Sokan hívtatok már vissza ide ezért is vagyok jelenleg itt, hisz a közösségben a mai napig vannak olyan tagok akikkel jó kapcsolatot ápolok. Többen vannak a régebbi csapattal akikkel a sikeres megjelenésemet követően biztos aktív közössége lennénk a szervernek.
Itt ha azokra az emberekre gondolsz akiket megpróbáltál átcsábítani a szerveredre ami a mai napon megszűnt, szívesen látjuk őket újra természetesen.

Mindentől függetlenül úgy döntöttünk, hogy feloldjuk a kitiltásod. Eltelt már egy kis idő a bannod óta, reméljük, hogy többre nem kerül sor.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó