Üzenetek:25
Natasa Lyzexova
Moszkvai hófehérke
(a hét törpe nélkül és egy kicsinyke szerelemmel.)
Név: Natasa Lyzexova

Születési ideje: 2002-02-28, Moszkva, Oroszország.
Munka: Kamionsoffő
Kedvenc színe: Fekete, kék, lila.
Kedvenc állat? Kutya
Jó tulajdonságok:
Együtt érez a barátival ha gond lenne.
Jól manőverez az autókkal.
Tiszteli a körülötte lévőket, és empatikus megnyílvánulásai vannak egyaránt ember és állat fele.
Rossz tulajdonságok:
Szabadszájú.
Néha lelki dolgokban befolyásolható.
Hisztis tud lenni, ha nem úgy alakul valami, ahogy szeretné.
Valahol még Haloween idejében érkeztem a városba azzal a tudattal, hogy a legjobban fizető munkát megtaláljam és, hogy kipróbáljam magam, hogy milyen vagyok anya és apa nélkül. Járkáltam a városban és elgondolkodtam, hogy milyen lehetnék szerelőként, olajos alkatrészek között nyúlkálni, ezért elmentem az ECG-be felvettek, de végül nem kezdtem meg pályafutásomat ott, mert nem éreztem magamban annyi lendületet, ezért csatlakoztam a helyi busz soffőr társasághoz ahol kihúztam egy ideig.
Ezek mellett rátaláltam Diego Santiago-ra akiben egy megértő barátot láttam meg.
Elsőnek a Hayes előtt beszélgettünk majd meghívott beszélgetni
a Del Perroban molóján lévő bárhoz Sokat beszélgettünk különböző
témákról amelyben elmélyítettük egymást, hogy milyen is a másik élete, ezután a
találkozó után egyre többet találkoztunk ahol egyre jobban vonzódtam hozzá.
Egyre jobban éreztem azt, hogy szükségem van rá, hogy én az ő barátnője leszek.
És két hónap múlva, vagy is decemberben meg is történt.
Akkor már magabiztosabban mozogtam a városban is, és adatott egy munka lehetőség is a Vinewood Logistoch-ban. elején nem hittem magamba, hogy nem fogok helyt állni benne, de a
cég egyik legjobb dolgozójává váltam.
cég egyik legjobb dolgozójává váltam.Dallas Colt a cég managere hírdette meg az állást volt egy kis beszélgetés
a telepen de akkor lefektettük azt a szabályt, hogy nem lehet feszültség köztünk, amely magába foglalja azt is, hogy nem lehet magázni egymást közt. Hisz szépen is ellehet küldeni a másikat a picsába.
Délelőtti idpszakban jóval az esőzés után, össze futottunk a kollegákkal a telepen, elmeséltünk egy két dolgot, hogy miket tapasza telepen de akkor lefektettük azt a szabályt, hogy nem lehet feszültség köztünk, amely magába foglalja azt is, hogy nem lehet magázni egymást közt. Hisz szépen is ellehet küldeni a másikat a picsába.
taltunk eddig, még akkor ha kezdők vagyunk/voltunk. Hiszen egyre jobban irányítjuk a 60 tonnás vasakat mára. Aznap vagy $150 000 folyt be a házi kasszába amely ment egy házgyüjtő kasszába átt. Minden fuvar végén egyre töbet hezitáltam, hogy hol vegyek lakást. Sok helyre esett a választás de majd, hogy mi lett azt később megtudjátok.
És, hogy mi a véleményem a cégről? Nincs probléma vele, a fizu is okés, elfogadóak, attól függetlenül, hogy orosz vagyok, és én is elfogadom őket. Nem volt könnyű beilleszkedni oroszként a sok amerikai közé, mert tartottam attól, hogy ki leszek közösítve és semmibe leszel vége, ehelyett kaptam tök jó barátnőket és egy szerelmet is. (Vagy mégse?)Én és a természet.

Mivel munkámból adódóan nem irodában gubasztok a hupihe fenekemen, ezért én szeretek kirándúlni is sokat. Sokszor megörökítem azokat a kalandokat vagy kikapcsolódásaimat ahol jól érzem magamat. Sokszor egyedül, vagy mással. De ezek mellett szeretek a Mount Chilliad-ra is felmenni, ha úgy tartja kedvem.

Nekem a Mount Chiliad a szabadságot jelenti, ahol minden gondomat eldobhatom, vagy ha csak fotózni van kedvem, vagy kipihenni a napot akkor mindig erre veszem az irányt. De Diegoval ha randizni szeretnék idejövünk, két bolond a világ csúcsán.
Néha napján ha vannak eladó tuning pontjaim akkor mindig van egy visszatérő vendégem. Ő is orosz származású mint én, és ebből kifolylag jókat tudunk beszélgetni, De nem csak ez az egy orosz ismerősöm van hanem több is. Kinézetre elég jól ápoltnak túnik, beszélgetések során is kedvesen szólal meg, de néha vannak perverz gondolatai, de mindenki életében van ilyen.De az autújából kiindúlva pénzes ember is ráadású. Na de mindegy. És meg kaptam a Moszkvai hófehérkét is becenévként.

Mivel már nállam annyiszor vásárolt tuningpontot így sok pénzt itt hagyott nekem. És az ő jó voltából ma 2 autóra is betudtam ruházni, autókereskedő barátnőm elmondása szerint mind a kettő autó övá volt így mindent megtudtam amit kell tudni rólluk.
Viszont a mai estét már búvárkodással fejeztem be és Axel barátom észhez térítésével. A búvárkodás során semmit nem találtam szinte, de Axel nem mindig százas.

Mivel a vérem nem bírt magával ezért megvettem Zorát a Dobbermanomat. Meg akartam mutatni Axelnek, de nem értette mi van ezért elmentem hozzá és elmondtam neki, majd megmutattam neki Zorát. Elsőnek csak dadogott a sok alkohol miatt, majd próbálta kikupálni magát, többé kevésbé sem sikerült. Adtam neki egy kis vizet meg kenyere, hogy az alkoholt valami szívja felfele, mert a lépcsőn nem tudott elmenni, majd neki is előjöttek a perverz gondolatok, ezért pulcsit váltottam a kedvéért. Mielőtt elindúltam volna haza, adtam neki egy puszit a homlokára, és erre azt mondta, emlékezni fog a pia után is erre. Bánom e azt a puszit? Nagyon nem....