Nastasya Ilyushina, Tasya

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

pjdn

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
CJ / NI
Screenshot_681.png

Nastasya Ilyushina
(oroszul: Настасья Ильюшина) 1995. október 28-án született Kazany városában egy akkoriban teljesen átlagosnak számító orosz, ortodox vallásos család második gyermekeként. Apja Sergey acélgyárosként, míg anyja Olga napszámosként keresték a kenyérrevalót - kemény munkával kényszerültek fenntartani a családot a Szovjetunió felbomlását követően. Kellő szigor mellett nevelték két lányukat, ettől függetlenül Nastasya korai gyerekkora nem volt viszontagságokkal teli.

Rendszeres templomba járok voltak családjával, azonban őt ez sosem kötötte le úgy igazán, nem is nagyon értette hogy miről is szól ez az egész valójában. Nastasya kislány korában kifejezetten sok időt töltött anyja nagyszüleinél, nagymamájától számos dolgot ellesetek testvérével - a sütés-főzés rejtelmeit, a kertészkedés fortélyait és a varrás művészetét is. Később mikor már kicsit idősebbek lettek, nagyapjuktól is megtanultak egy-két egyszerű ház körüli munkát, barkács trükköt.

Nővérével, Vikával mindig nagyon jól kijöttek, még annak ellenére is hogy sokszor anyáskodott felette - emellett van köztük körülbelül öt évnyi korkülönbség is. Külsőre ugyan nem hasonlítottak egymásra túlságosan, - Nastasya inkább az édesanyjára ütött - ugyanakkor belső értékeikben mégis osztoztak. A lány mindenben számíthatott Vikára, aki mindennel kapcsolatban megértő volt és vigyázott húgára. Olykor azonban fájdalmasan őszinte tudott lenni vele, ezt később rá is ráragadt.

Az iskolában Nastasya nem volt az a kiemelkedő diák, viszont a kötelezőt mindig teljesítette és panasz sem volt rá soha. Ilyenkor még nem volt oly mértékű hódítási tere az online világnak, ebből adódóan sok időt töltött akkori barátaival az iskolán kívül is, többnyire a szabad levegőn - ennek köszönhetően nem sűrűn volt beteg, jó egészségnek örvendett.

Élete akkor vett erős fordulatot, amikor rövid idő leforgása alatt elvesztette szeretett nagyszüleit. Ezen az sem igazán segített túl sokat, hogy nővére ekkor már a rendőr akadémián tanult, így egyre kevesebb és kevesebb időt tudtak egymással tölteni. Nastasya ekkoriban kezdte el a középsikolát, sajnos azonban az otthoni légkör sem volt felhőtlen - apján eluralkodott a munkahelyi stressz és a megélhetési problémák, ami miatt az italhoz nyúlt - ennek következtében állandósultak a viták otthon, szülei közt hamar megromlott a viszony, nem sokkal később pedig apja el is hagyta őket.

A középiskola utolsó előtti évében érkezett a hír édesapja haláláról. A lányban ekkor felszakadtak a régi sebek, érzelmileg teljesen a padlóra került - nem tudta egymaga kezelni ezt a rengeteg balszerencsés eseményt, ami ilyen rövid időn belül történt vele. Mivel ötlete nem volt hogy mitévő legyen, amellett döntött hogy teljesen elengedi magát és kiéli vágyait - felhagyva eddigi mintaszerű életvitelével elhatározta, hogy mindent megcsinál amit eddig nem mert volna korábban.

A régi társaságát elhanyagolva új baráti kört talált magának - mint utólag kiderült, nem éppen a legjobb arcokkal haverkodott össze. Ott megismerkedett olyan drogokkal, mint a fű és a kokain - ezek aztán negatív irányba befolyásolták teljesítményét és döntéshozatalát is. Egyéb apró csínytevések mellett többször elkötötte nagyapja rájuk hagyott Cheburekjét, amit olykor befolyásoltság alatt is vezetett - akkoriban ez volt a fő szórakozási formája.

Tél volt - egy nap a kora hajnali órákban a lány szokás szerint kiment felszántani az aszfaltot a városban. Úgy gondolta hogy az üres, kihalt utakon majd nem fogják őt kiszúrni, de persze tévedett. A nyomába eredtek, ám ő már nem egyszer rázta le a rendőröket - igaz engedély nélkül vezetett, de jól megtanulta kezelni az autót. Most az egyszer viszont hibázott - a város egy elhagyatottam részén, egy rosszul bevett kanyart követően felborult és egy üres gyárépületnek csapódott, rommá törve az autót és majdnem saját magát is.

Legnagyobb szerencséjére épp Vika volt egyedüli üldözője, aki felismerte a kocsit és egyből tudta hogy miről van szó, így gyorsan cselekedett. Ettől függetlenül kénytelen volt követni az minta eljárást és bevinni húgát, azért amit tett. Mai napig nem tudni hogyan, de sikerült elsimítania a dolgokat, nem lett komoly ügy az esetből. Nastasyának azonban megkellett fogadnia nővérének, hogy ezek után jó útra fog térni - ezt be is látta, rájött hogy nem mindig lesz ilyen szerencsés.

Nastasya, miután elvégezte a középiskolát - testvérével kötött egyezségük alapján a tovább tanulás mellett döntött - az egyetemen folytatta kereskedelmi szakon, amit igazából gond nélkül el is végzett időn belül, kedve viszont semennyire nem volt hozzá hogy ilyen karriert folytasson. Továbbra se nagyon tudta, hogy mit kezdjen magával - szerette volna rendbe tenni az életét amiből úgy érezte, hiányzik az egykori szigor - így hát úgy döntött, hogy belép a seregbe.

A kiképzések során jól teljesített, bőségesen megszívta magát tudással - az alapvető önvédelmi fogásoktól kezdve a lőfegyverekkel kapcsolatos dolgokon át sok mindent megtanult. Közelharcban nem volt kiemelkedő, férfiak között nem is igazán lett volna erre esélye - lőfegyverek terén viszont átlagon felülinek bizonyult, a legtöbb fegyver használatát, - főleg az orosz darabokét - szét- és összerakását sikerült elsajátítania.

Teltek az évek - a lány fejéből lassanként kezdett oszlani a köd - érezte hogy ez az egész hadsereg dolog csupán egy elterelés, menekülés a gondok elől amikkel kapcsolatban jobban jár ha szembe nézne velük - zsákutcában találta magát. Szolgálati ideje alatt részt vett pár külföldi bevetésen, ám ezek csak mentális állapotának további romlásához vezettek. Öt évnyi szolgálat elteltével úgy döntött hogy számára ennyi elég volt, leszerelt majd nem sokkal később elhagyta az országot. Megfordult a fejében az is, hogy már soha semmi nem lesz olyan, amilyen régen volt - remények és minden egyéb nélkül indult útnak. A legelső géppel ment, ami Amerikába indult - ez végül egészen Los Santosig repítette őt.

Legelőször egy szerelőtelepen ismerkedett meg több emberrel is, egyből talált is magának rendes munkát - korábban sokszor adódott úgy, hogy járművet is kellett karbantartania a seregben töltött ideje alatt. Egyik szerelése alkalmával, egy köszönéssel derült ki számára, hogy itt is akadnak honfitársai - gondolta többen vannak és mivel igencsak egyedül érezte magát, el is kezdte felkutatni őket. Nem olyan sokkal később egy másik telepen kötött ki, némi társalgást követően itt is munkát kapott - viszont teljesen más jellegűt mint előtte. Ebből kifolyólag előkellett szedje régi tudástárát, hogy felkészült legyen minden alkalomra - napi szinten jár edzeni és célba lőni, időnként egy-egy fegyverrel is meglepi magát, ha talál hozzávaló alkatrészeket és még a nagymamájától tanult kertésztudását is hasznosítja.

Belső tulajdonságait tekintve Nastasya minden esetben a tökéletességre hajt - céltudatos, melynek fényében erősen manipulatív személyiség - lényegre törő és bármit megtesz céljai elérésének érdekében. Enyhén arrogáns és erőszakos, amin az italozás sem segít - ez viszont nem jelenti azt, hogy nem bírja az alkoholt, talán ezt az egy dolgot apjától örökölte. Türelmes típus, viszont a hülye emberek ezen hamar képesek változtatni. Nyers, humorérzéke nem túl kiterjedt - emellett nem titkolja amit gondol, fájdalmasan őszinte szokott lenni. Nehezen változtatja meg véleményét, ha már egyszer elhatározott valamit. Forró helyzetekben is megőrzi hidegvérét, képes gyors döntéshozatalra - az empátia majdhogynem teljesen elszivárgott belőle.

Külső ránézésre Nastasya a húszas évei végén járó, nagyjából 170cm magas és körülbelül 65kg tömegű nő. Arca karakteres szláv vonásokkal rendelkezik, korához képest fiatalabbnak látszódik. Haja hosszú, nagyjából hátközépig ér - eredetileg szőke és általában felkötve szokta azt hordani- zöldeskék szemein keresztül térképezi fel a külvilágot. Alkatát tekintve érett, homokórára hasonlít - igyekszik is azt formában tartani rendszeres edzésekkel. Megjelenésére mindig igényes, keleties virágos illatú parfüm lengi körül - öltözködés szempontjából előnyben részesíti a fehér, szürke és fekete színeket. Hangja édeskés, parányit mélyebb karakterű - magabiztosságot sugárzó.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó