Nagy vontató Motor/Váltó PP bug.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Clayton Colt. 🅹🅰🅽🅸🅸#6711 «

Hiba megnevezése

» Motor/Váltó/Fék PP-ből való vásárlás. «

Hiba bővebb leírása

» Mai napon pontosabban délután 18:00 óra után az egyik kedves lány ismerősömtől IG vásárolni szerettem volna kupon pontot, ami meg is történt, átadtam neki a járművem kulcsát, (nagy vontató). Mondtam neki hogy mit vegyen bele és: . Közben ő Kuponpontból bele tudta venni a nagy üzemanyag tartályt és a leg erősebb izzót is. Én megpróbáltam PP nélkül megvenni a PP-s motor/váltó/fék tuningot, akkor ki irta hogy nincs egyenlegem, ő vette volna meg akkor nem irt ki semmit és nem is tudta bele vásárolni.
Illetve nagyon köszi hogyha meg csináljátok.. Azért volna jó a motorikus tuning hogy felbírjon menni a vontató, ha vontatok valamit akkor éppen hogy felbir húzni.. Nem ártana pár plusz lovacska a kis pehelynek «

Utoljára szerkesztve:

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Azért mert erre nincsenek a GTA-ba tuningok egyátalán. De nem értem a motivációt se. Miért akartátok megtuningolni ezt a szegény járgányt?

Janiivok16

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:78
Dex van den Berg
Azért mert erre nincsenek a GTA-ba tuningok egyátalán. De nem értem a motivációt se. Miért akartátok megtuningolni ezt a szegény járgányt?
Leirtam azt is, ha vontatok valami járművet, éppen-hogy nem gurul vissza kisebb le ejtőkön és csak egy kis vontatót húztam, amikor ez kamionokra van tervezve.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Se most, se a jövőben nem lesz lehetőség ezeket "tuningolni". Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó