Üzenetek:58
Dariel Caballero
Neved: Naeem Wallace
Játékos(ok) neve: Lance Herrera és Jack Rock
Panasz oka: Nonrp
Panasz kifejtése:
Barrio 18 és a Grape Street Crips közötti konfliktus után a két említett játékos úgy jött be (Lanche Herrera és Jack rock) a banda területünkre, mintha ez teljesen természetes lenne, ami véleményem szerint irreális egy ilyen helyzetben. Egy ekkora mértékű beef után, ha valaki mégis be merné tenni a lábát egy rivális banda központi területére, biztosan nem ketten tennék, és nem ilyen magabiztossággal tennék. Csak úgy besétáltak a területre nagy kaliberekkel és semmi kéz feltétellel. Elég egyértelmű volt szerintem, hogy készülünk valamire mert ahogy megérkeztek elkezdtünk izomból sprintelni ketten és hárman ott maradtak a PD-sekkel foglalkozni az meg, hogy a hoodon zéró rpvel a többiek előtt elkezdtek rádiózni semmi /me csak egyszerűen: [Jack Rock mondja (rádióba): Rock, azzal folytassák a helyszínelést , hogy mielőbb el lehessen onnan távolítani] Ez számomra egyértelműen azt mutatta, hogy a karaktereik életét egyáltalán nem vették figyelembe, és ez a számomra teljesen problémás.
A videón tisztán látszik, hogy szándékosan lábon lőttük őket, nem volt célunk azonnal kiiktatni őket. A felvétel alapján az is egyértelmű, hogy Lance Herrera karakter megindulása után kezdtem el jobban tüzet nyitni, mert úgy tűnt, hogy nem igazán akarnak összeesni. Miután végül mindketten összeestek, felkeltek, és egyértelműen darálásba kezdtek, Azt is figyelembe szeretném venni, hogy az incidens során a PD-sek olyan tagokat is lelőttek, akiket nem kellett volna. Három banda tag ugyanis egyáltalán nem avatkozott bele az eseményekbe, csak álltak és nézték a történéseket, amit a videófelvétel alátámaszt.
Én megértem, hogy bejönnek felkérdezni minket de itt kiemelném a "aktív bandaterületeken fokozott fearRP van érvényben és úgy kell kezelni ezeket a területeket, hogy napszaktól független aktivitás van az utcákon [a fearRP elmulasztása esetén nem minősül DM-nek, ha egy bandatag életét veszi egy játékosnak] Még ha ezt a szabálypontot is nézzük nem jönnétek be ketten csak úgy besétálni nagy kaliberekkel rádiózva a hoodon mivel elég sokan lennénk ott és rögtön szitává lennének lőve főleg az előző esemény után.
Bizonyíték (kép, log, videó): Megjegyzés: -
Utoljára szerkesztve: