Mount Chiliad Poacher Association

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

masterren33

Haladó
Játékos
Üzenetek:16
Reno Flash
keszlogo.PNG
A Mount Chiliad Poacher Association egy Los Santos-i orvvadász maffia szervezet akiknek világszerte vannak más-más csoportjai, több expedíciójuk is volt már szerte Közép-Afrikába még a hírhedt Mobanza Mobembo Gerard orvvadásszal is dolgoztak ott, elefántok és orrszarvúk agyarait árusították. Utolsó expedíciójukon kisebb konfliktusba kerültek helyi vadőrökkel és vadászokkal így Los Santosba telepítették csoportjukat. Leginkább a város északi részén munkálkodnak Mount Chiliad, San Chianski és Mount Gordo fele. Szervezetük teljes titoktartásban működik még is nyitottak új tagok bevételére a megfelelő bizalom és ismeretség jegyében, kezdetben ártatlan egyszerű vadászoknak mutatják magukat akik nem mesélnek az életükről ha igen kissé torzítják a képet.
Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2024.01.01_-_15.06.49.17.png

Tevékenységeik:
Illegális állati eredetű tárgyak árusítása hús, bőr, bunda, agancsozás, trófeák készítése

Vadászfegyver és drogkereskedelem amit saját maguk készítenének több éves fegyver és drogkészítési készségeikkel.

Az illegálisan megszerzett pénzt kocsmákba , éttermekbe, földekbe, cégekbe fektetik be mint pénzmosók.
Jövőbeni tervei közé tartozik a csoport létszámának növelése , területek, kapcsolatok szerzése egy kiválóan működő illegális szervezet kialakítása.
2.jpg



Leginkább éjszaka, hajnalban merészkednek ki a hegyekbe nagyrészt medve, hegyi oroszlán, párduc, prérifarkasra szeretnek lőni a kifejezetten kelendő bundájuk és trófea miatt persze húst és bőrt is feldolgozzák.
Az orvvadászok rendkívül kreatívak és alkalmazkodóképesek, miközben igyekeznek kikerülni a hatóságok figyelmét és elkerülni a felfedezést. Néhány gyakori módszer közé tartozik:
3.jpg
Éjjeli vadászat: Az éjszakai órákban történő vadászat lehetővé teszi az orvvadászok számára, hogy ne legyenek könnyen észrevehetők. Speciális éjjellátó eszközök és infra-kamerák segítségével próbálják elkapni a vadat.
1.jpg

Méreghasználat: Az orvvadászok alkalmazhatnak mérgeket, amelyekkel az állatokat megölik, majd a későbbi haszon reményében illegálisan kinyerik a különböző testrészeit vagy szerveit.

Csapdázás: Orvvadászok gyakran használnak különböző típusú csapdákat az állatok elkapására. Ezek lehetnek lábcsapdák, hurokcsapdák vagy egyéb módszerek.

Tiltott eszközök használata: Az orvvadászok olyan eszközöket használhatnak, amelyek tiltottak a vadászatban, például automata fegyvereket vagy mérgezett nyilakat.

Központi szervezetek kijátszása: Az orvvadászok gyakran az ország határvidékén vagy távoli területeken vadásznak, ahol az ellenőrzés kevésbé szigorú, vagy ahol nehezebb elkapni őket.

Az orvvadászok tevékenysége komoly fenyegetést jelent a vadon élő állatokra és az ökoszisztémákra. A hatóságok és természetvédelmi szervezetek különböző módszerekkel próbálnak fellépni az ilyen illegális tevékenységek ellen, beleértve a szigorúbb szabályozásokat, a határellenőrzéseket, a rendőri műveleteket és a nemzetközi együttműködést.

OOC információk:
Hali! Ákos vagyok 30 éves, egy másik szerveren illegáloztam pár éve kb 2500 órát, viszonylag kiismertem magam itt a szerveren, szívesen kipróbálnám a one rp nyújtotta lehetőségeket az illegálba, admin ügyem, ban, jail nem volt még, kezdetnek 5 fővel indulnánk.​
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó