Mosás és akkumlátor realizálása

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Raszta#8686«

Ötleted leírása

» Sziasztok. Már napok óta beszéltük ismerőseimmel, játékostársaimmal és még volt ingame autószerelő kollegáimmal is, hogy jó lenne, ha az akkumlátor cserét (elsősorban) realázilnák. Ezt leginkább arra értem, hogy túl hamar merül le. Ha bekapcsolva hagyjuk a világítást vagy a rádiót nincs szinte egy óra és totál lemerült az akksi. Nos ezt realizálni nem úgy értem, hogy felemeljük hónapokra de egy hétre esetleg még szimpatikus lenne mindenki számára és nem kéne óránként 5 bejelentést azzal elszámolni, hogy kirongyoljanak akksit cserélni vagy a playereknek megállna az rp / órákat kelljen várni egy autószerelőre mihelyst maguk is simán megcsinálhatnák. A másik oldala az egésznek, hogy akksit lehetne vásárolni playereknek amit maguk ki tudnak cserélni. Legyen ez mondjuk három féle. Gyenge, közepes és erősebb akksi. Mindezeket 5-10 és 15 ezer dollár fejében (random ár). A gyenge 2 napig, a közepes 4-5 napig és az erős 1 hétig talán 10 napig bírhatná. Illetve van az autómosás. Nos ha nem párás vagy homokos épp az idő, hanem tiszta, realizálhatnánk esetleg úgy a dolgot, hogy a kocsi nem 10perc alatt ganésodna be. Ezzel nem akarok sok szót fecsérelni. Lenne mondjuk 1-2 napig tiszta a kocsi ill.: otthon le lehetne mosni playereknek. Mindezt saját ház körül lenne egy adott távolsági pozíción belül ahol: ha vásárolnánk autómosó szivacsot, autómosó folyadékot, vizet és vödröt. Bőven realisztikusabb lenne, és részemről + sok ember részéről ki is lenne használva rp szempontjából (is). Röviden ennyi, bocs ha összecsaptam, bőven reggel volt nálam még. «


Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Köszi, hogy elolvastad. «



 

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Nincs semmiféle veszekedés, ez csak egy, ahogy én veszem egy kultúrált vita nézőpontokról.
Annyi plusszal, hogy valaki nem ismeri az akkumlátorok működését vagy még nem találkozott ilyennel.
Részemről állóhelyzetben is üvöltetem a kocsiból a zenét járó vagy álló motorral. Álló motorral persze kevésbé.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:674
Dexter Sosa
a mosás már nem annyira gáz most, hogy levették az árakat, ahoz már csak úgy nyúlnék hogy legyen több hely mosásra, vagy otthon is tudjam vödörrel+szivaccsal mosni.. Az aksi téma meg nálam totál felejtől, szerintem alapból az ötlet pocsék. Az ilyen dolgok nem adnak hozzá az élményhez semmit, csak plusz fejfájást hozzák az embernek.
 

Munkás

A nép hangja
Fórum moderátor
Üzenetek:256
Darius Burns
Szerintem már alapból úgy kellett volna bekerülnie, hogy ki lehessen cserélni az akkumlátort a kocsiban civilnek is.
Ha mindenki annyira a realitásra szeretne menni a szerveren, mint ahogy a jelenleg felvetett ötletek topicban a kocsimosásról is szó van, akkor ennek is így kellene lennie, viszont az akkumlátorok kategorizálásának, gyenge, közepes stb nem lenne semmi értelme.
Illetve a kocsi koszolódásával kapcsolatban azt hiszem nem tudnak mit kezdeni vele, volt már erről topic felvetve, de javítsatok ki ha hülyeséget mondok.
 

Sensei

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:102
A cserélhető akkumlátort és mondjuk a bikázó kábelt mindenképpen támogatom, ha már az ember tud olajat, kereket cserélni akkor az akumlátornál is lehetségesek kellene lennie. Olvastam hogy nem lenne kihasználva... igazábol de (csak karakter/ember függő), az autómba tartok pótkereket meg emelőt pont azért ha gáz lenne...Mint ahogy a mostani karakterem is önmagának cseréli az olajat is ha kell.
 
Utoljára szerkesztve:

Paxyyy

Aktív Forumozó
Játékos
Üzenetek:34
Damien Brooks
Mosással mindenképp lehetne kezdeni valamit, mert irreálisan gyorsan koszolódik a verda és nagyon bosszantó. Elmentem a mosótól a házamig, és lényegében mehetnék vissza, mert már olyan retkes a kocsim megint, mint amilyen mosás előtt volt.
Az útvonal, amelyen végig mentem:
1666363529880.png
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,577
-
Head of Staff hozzászólás
Sziasztok! Nem tervezünk változtatni az akksin. A koszolódás pedig handling-hez van kötve, egyesével, amit realtime-ban nem lehet módosítani.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó